hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Két Tűz Között (Between Two Fires)

Értékelj!

kép helye

Bejelentette: augusztus

Két Tűz Között (Between Two Fires)
Készítette:  György Gábor, György László Flash Pictures

Tartalom: 24 órás filmversenyére készült. II. világháborúban játszódó történet: 1945. Németország Egy orosz katona, egy német katona és egy kisfiú útjai véletlenül egybe ütköznek. Egy oroszok által elfoglalt fogolytábor mellett játszódó esemény következik...

Műfaj: Háborús - Dráma | Hossz: 5 | Pontátlag: 6.47 | Ennyi értékelésből: 19


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


6747. Aaron értékelése : 8 pont


A tanulságot megpróbálom levonni. . . Ne vegyél fel piszkos almát a földről orosz területen. . . Főleg, ha nincs a környéken almafa. (sose tudhatod, hogy kinek a szájában volt előtte)
De az is lehet, hogy az egész egy téridős zártszelvény, melyben a történtek után a kisfiút besorozzák az oroszok, és miközben őrjáraton van, arra téved egy másik parasztlegény, aki megtalálja az almát ugyanúgy, ahogy ő találta. . .

Amúgy csak szemétkedek. Tetszett. Ilyen fiatalon ez nagyon jó teljesítmény. Szerintem a színészekben sem találni kivetnivalót. Egy állvány jól jött volna néha, meg az elején kicsit elhúzott volt, ahogy sorban mindenkit bemutat.
Nekem 8! (mármint a pontszám)
   Hozzáfűzés


1 
6748. augusztus hozzáfűzése


Köszi Aaron, hogy megnézted és köszi az értékelést!
A tanulságot me kezded kapizsgálni. . . XD


1 


6307. Levier értékelése : 4 pont


Hát, olyan izé! Nekem nem tetszett. Szinészileg nagyon nem adta.
   Hozzáfűzés


1 
6321. RCS hozzáfűzése


Dedededeededede!!


6320. augusztus hozzáfűzése


RCS: Nem kell mindig visszahozni ezt a témát. Tudjuk, hogy neked nem tetszik a kameramozgatás. Elfogadjuk, de vannak, akiknek bejön.


6319. RCS hozzáfűzése
6317. Levier hozzáfűzése


Ne kósdolgassál RCS !!!


6316. RCS hozzáfűzése


Mihez képest


6308. Levier hozzáfűzése


De e mellett, tényleg ügyes volt az operatőri munka.


1 


6261. Halivud Estevez értékelése : 5 pont


Nem volt ezzel különösebb gond, inkább tartalmilag, vagy dramaturgiailag, vagy nem is tudom, olyan semmilyen volt vagy üres. A kameramozgással nekem nem volt bajom. Amikor szmeben álltak, oda kellett is valami feszültségérzékeltetés, jobb is volt, mint a film többi részében, ahol semmilyen se volt a kamerázás.

   Hozzáfűzés


1 
6264. quartz hozzáfűzése


Végre, hogy valakinek tetszett a kamera mozgás!
Köszi!


6262. quartz hozzáfűzése


Köszi, nagyon rendes vagy! :-)
Köszi!


1 


6242. ZOLIWOOD értékelése : 7 pont


Sajnos nem adhatok többet, alant mások már írták miért.
Meg, hogy el ne bízzátok magatok! :-)
Más:Ha felvétel berázásra, nem könnyű utólag korrigálni, ellenben utómunkában rázod ahogy, ahol akarod, ahányszor.
   Hozzáfűzés


1 
6263. quartz hozzáfűzése


Köszi, hogy megnézted és köszi az értékelést!


1 


6223. János értékelése : 10 pont


Nekem nagyon tetszett, csak a kameramozgás volt gáz. . . jók a színészek, a jelmezek. . . És hogy eredeti hangokat használsz. . . nah ezt nevezem. . . tényleg megadtad a módját.

Balage, a profi filmeken a kamerarezgést tényleg utómunkával csinálják wiggle néven fut a munkafolyamt ha gondolod olvass utánna. . .
   Hozzáfűzés


1 
6226. quartz hozzáfűzése


János, köszi a stáb nevében is.
Képet feltöltöttem a filmhez, de én sem tudom hová tünt!? Most már -azt hiszem- nem tudom megnézni az adatlapot sem.
Köszi még 1x. D


6225. Tom Levantine hozzáfűzése


Nem hiszem, hogy csak és kizárólag utómunkával születnének a rángások. A profik se daruval vesznek fel minden jelenetet.


6224. János hozzáfűzése


jah még egy tipp: jó reklám lehet ha töltesz fel hozzá képet. . . szerintem mindenkinek minden filmhez kéne. . .


1 


6137. Balage értékelése : 5 pont


Tetszett! Tekintettel arra, hogy nagyon fiatal vagy, egész jó. Viszont amivel nem tudok kibékülni: a kameramozgatás. Annyi tanácsot tudok adni, hogy ha esetleg egy következő filmedben hasonlót szeretnél, hogy: ok, lehet rángatni a kamerát, meg kézben fogva lépkedni vele, de közben mindenképp be kell vágni egy-egy nyugodt képet is(állványról felvett), hogy meglegyen egyfajta összhang, és a néző szeme ne folyjon ki A zoom-olás bizonyos esetekben elmegy, csak itt nekem úgy tűnt, hogy sok lett.
Ha lesz hosszabb filmetek, mindenképp megnézem!
   Hozzáfűzés


1 
6221. Tom Levantine hozzáfűzése


A rángatásnak nincs sok értelme, ha nem társul hozzá például futás. Tehát valami rázós dolog, amit visszaad nekünk ez a mozgatás. Ha helyben állnak, úgy nem sok haszna van, sőt.


6214. RCS hozzáfűzése


Nem hiszem. Egy normális operatőr könyökből kirázza, ha meg nem lett jó visszanézik és ha kell 15-ször felveszik újra amíg jó nem lesz.


6213. Balage hozzáfűzése


Gyanítom, hogy a profi filmekben a rángatás egy részét utómunkával készítik. Nem tudom, csak 1 tipp. .


6165. xperhz hozzáfűzése


most már csak hozzáfűzöm én is, hogy nagyon amatőr kinézetű lesz ettől a rángatástól. lehet, hogy néha csinálják a nagyok, még a tengelyátlépést is (pl: 24) de mellette rengeteg teljesen profi megoldás gondoskodik arról, hogy ne legyen home videó érzetünk.
meg hozzáteszem, hogy a pro filmekben a remegésnek is más érzete van (gyanítom kamera vállon fekvő súlyeloszlása miatt)


6158. RCS hozzáfűzése


Pedig ennél a fajta megoldásnál minden jobb. Mondom én nézzetek már meg néhány westernfilmet! Kezdetnek ajánlom a Volt egyszer egy vadnyugatot! Komolyan! Le fog esni az állatok hogyan fokoznak, miközben a kamera meg se mozdul!


6155. augusztus hozzáfűzése


Szia! A következő hosszabb filmünkben nem foglyuk ezt a akameramozgatós stílust használni, mert nem fogja megkívánni a film. Ennél a filmnél, amikor találkozik a gyerek és a két katona annál nem tudtunk jobb izgalom fokozót kitalálni erre. Szerintem ezt kívánta meg a film. Van akinek tetszik és van akinek nem.
Köszi, hogy megnézted és köszi a kommentet.
BOLDOG ÚJ ÉVET!


1 


6067. Faust értékelése : 7 pont


Kellemes!

Nagyon örülök, amikor egy kis csapat veszi a fáradtságot és a pénzt, hogy kosztümöt béreljenek-nem csak háborús filmekhez, bár ezeknél elengedhetetlen.

Szeretem, ha egy filmen látszik a törődés. A képek szépek, a hangulat megvan.

Jöjjön a fekete leves: az RCS által említett kamerakezelés a film közepe felé ekőbukkanó hanghatással (zenének nem nevezném) kombinálva érzékszervromboló hatást idéz elő, máskor tessék kerülni!

Oké, hogy nincs statívotok, és kézből veszitek a filmet, de még össze-vissza zoomolni is eközben. . . hajjaj.

Szerintem hanyagoljátok ezeket a gyorsan mozgó feliratokat, belerondítanak a hangulatba.

Egy kis kukacoskodás: a korkülönbségek miatt megcseréltem volna a német és az orosz katona szerepét. 45-ben ugyebár már tisztázódott, hogy Németország veszít, és ők küldték már a gyerekeket is a frontra. Az idősebb komcsi rendben lett volna, és akkor nem annyira zavaró az összkép.

Összeségében viszont kellemes csalódás volt, várom további munkáitokat!
   Hozzáfűzés


1 
6069. RCS hozzáfűzése


Az első pár filmhez inkább próbáljátok a bevált klisés képi megoldásokat alkalmazni, újítani egyből nem járja, látjátok hogy nem sikerül, még azoknak sem akik már régóta csinálják.


6068. quartz hozzáfűzése


Köszi, hogy megnézted. A kamera mozgásról annyit, hogy ez volt a koncepció az izgalmi állapot képi megfogására és volt statívunk amit csak a fegyverek elsütésekor használtunk. Meg az ember próbál újat hozni a képi megjelenítésre (a hangra is igaz), de ez itt, ezek szerint nem jött be. Köszi a pontokat és már készül egy hosszabb film forgatókönyve!


1 


6061. RCS értékelése : 5 pont


Hmmm. Megnéztem én is.

Pozitívum: nagyon jó szerkók, jó helyszín, az itteni viszonyokhoz megállja a helyét a színjáték, látszik hogy nagyon szívügyetek volt a film, a sztori, ha nem is teljes de szerintem okés. 24 órás verseny volt, ez a legnagyobb pozitívum hogy elkészült egy kerek valami időre.
Negatívum: sajnos több negatívumot tudok sorolni, de ne haragudjatok meg. Kezdem is: frissen nyírt, tiszta arcú csórógyerek?!, alma a földön mikor sehol egy almafa, jó mondjuk valaki leejtette előttük, ez nem gond. Ami igazán baromi nagy gond, az a kamerakezelés. Egy parkinson kóros ürgének sem remegne ennyire a kezében a kamera. Olyan mintha fogantyúnál fogva tartottátok volna, rettenet. A zoomolgatást meg jó lenne ha elfelejtenétek még most! Lehetőleg örökre! Mert borzasztóan elrontjátok vele az egészet, nagyon szar! A másik ami sokat ront az összképen, az az átgondolatlan beállítások egymásutánisága. Nincs tengely. Nem tudja a néző, ki hova megy, ki kit néz éppen. Ez mind a rossz plánokból és beállításokból fakad. Inkább kipróbálhattátok volna a vadnyugati filmek párbajjeleneteinél használt klasszikus plánozást, minthogy összevissza kaszáltok a kamerával. Legalább egy totál kellett volna ott is amikor hárman összeakadnak, hogy legyen már fogalma a nézőnek arról, miért is jön a szereplőkre az idegbaj, meg hogy hol helyezkednek el egyáltalán. A Call of duty zenéje az naggggyon elcsépelt, mikor meghallottam próbáltam de nem tudtam elvonatkoztatni a játéktól. Ez is kizökkentett, bár igazából az elején nem volt miből kizökkenteni, de akkor is olyan érzésem lett hogy jajj ne mááár. 4-et adnék ismeretlenül, de mivel ismerlek titeket régebb óta itt a fórumról és tudom mi-merre nálatok, ezért egy öttttöööööööööööös!
   Hozzáfűzés


1 
6065. quartz hozzáfűzése


Köszi, hogy megnézted és, hogy írtál. A totálról már írtam előzőleg, hogy mi a helyzet vele. Köszi a pontokat. :-)


6064. Tom Levantine hozzáfűzése


A CoD zenét én is akartam írni. Csak gondoltam felesleges, mert az amatőr háborús filmeknél szinte már követelmény mostanság.


1 


6059. nmiki értékelése : 4 pont


Megnéztem én is. Számomra nem több, mint kézikamerával erdőbensétálgatás, majd amikor a két katona találkozik, középen a fiatal sráccal, akkor 2 percen keresztül zoomolgatás. Lehet, hogy bennem a hiba. Történet jóformán 0, de az a gond, hogy eleve nem is akart semmit elmesélni. Az más, ha legalább megpróbálják. .
Mint színészek jók vagytok, de a kamerakezelés nagyon amatőr. Sokkal jobban kellene törekedni a nyugodtabb és átgondoltabb képekre, mert így szétesik az egész. . Nem akarlak titeket megbántani, csak annyi a lényeg, hogy nyugodtabb képek és vágások legközelebb!
   Hozzáfűzés


1 
6060. augusztus hozzáfűzése


nmiki:
Megnézettük nézői szemekkel, amivel most azt értem, hogy nem értenek semmit a filmezéshez. Mindenki azt mondta, hogy az egyik legnagyobb hatás a filmben a zoomolgatós kameramozgatás. Hát. . . neked más erről az elképzelésed, de mindenkinek ugye egyedi látásmódja van. Én inkább nézőknek csinálok filmet. Köszi a kommentet és BUÉK!!!


1 


6056. Nomax értékelése : 8 pont


Nagyon jó lett a filmecske, nekem csak az elején az erdőben mászkálós snittek nem tetszettek így egymásra vágva, amúgy gratula, szép és korhű jelmezek végre(igaz a német magyar cuccban van, de ezt csak az olyan hülyék veszik észre mint én)

És a pont: 8
   Hozzáfűzés


1 
6058. augusztus hozzáfűzése


Szia Nomax. Bocsi, de nem lehet megmondani. A film végén azért is nem írtuk ki a filmstúdióban dolgozó jelmezesek és fegyveresek nevét, mert nem lehet. A stúdiónak a területén van ez a fogolytábor felépítve, de nem mondhatjuk meg, hogy hol van. Bocs. . . ez van


6057. Nomax hozzáfűzése


Jah ha nem titok hol van az fogolytáboros helyszín? nagyon állat


1 


6055. kcsonti értékelése : 8 pont


Gratulálok a filmhez, nem jobban tetszett volna végig fekete-fehérben, de így is szuper.

Én már láttam egy korábbi filmedet egy tóról, amit a helyi értékeink c. pályázatra küldtél. Az is jó lett, te nem voltál a díjátadón, de amikor a filmedet vetítették, akkor mindenki nevetett, mert hát a jó poénok voltak benne PL: a csettintés és a cím.

De visszatérve erre a filmre 8 pont.
   Hozzáfűzés
6050. Tom Levantine értékelése : 4 pont


Mint már mondtam, sajnos nagyon kevés a tartalom. A nagy találkozás egész jó volt, bár kicsit furcsán jött le, hogy egy földre esett almától kapnak szívbajt, miután leengedték a fegyverüket. Az sem volt semmi, hogy a kissrác talál egy csillogó almát kerek erdő közepén. Mesés lett tőle a film, vagyis kevésbé életszagú.

Ez is az egyik nagy bajom az ehhez hasonló filmekkel, amik a világháborúval foglalkoznak. Nem törekszenek eléggé az élethűségre, pedig itt nagyon fontos lenne. Például, a kisfiú frizurája túl igényes egy ilyen környezetbe, ráadásul szépen meg is van nyírva, ahhoz képest, hogy egy parasztfiú. (Nekem parasztfiúnak tűnt, lehet tévedek. ) Plussz még OSSYNI nagy felfedezése, integethetett volna nekünk a kamerás. Viszont a jelmezek jók voltak, jobb nem is lehetett volna. Színészi játékra nagyon nem volt itt szükség, leszámítva a parasztfiút. Csak akkor tudtam, hogy megijedt, amikor elszaladt.

Ezek a legapróbb hibák, de mégis nagyobbnak tűnnek együtt. Egy egyszerű ellenőrzéssel simán ki lehetne szűrni ezeket. Persze csak akkor, ha élethűbb filmet akartok.

Remélem kielégítő értékelés quartz!:o)
   Hozzáfűzés


1 
6053. quartz hozzáfűzése


Köszi az értékelést!
Mindenkinek BUÉK!


1 


6049. Podi értékelése : 8 pont


A jelmezek nagyon jók! Nekem tetszett. Ami a legfontosabb talán, hogy látszik benne az igyekezet, látni hogy foglalkoztatok a dologgal!
   Hozzáfűzés


1 
6052. quartz hozzáfűzése


Köszönjük neked is az értékelést.


1 


6048. Tschoby értékelése : 7 pont


Valóban nem rossz. Kicsit idegesített néha a kameramozgás. De volt benne fantázia. Tényleg sokat dob rajta, hogy autentikus környezetben van. Színészi játékon lehetne azért javítani, meg szerintem elbírt volna szöveget a katonák részéről. De 24 óra alatt sokkal jobbat forgatni nehéz Gratula! Kíváncsian várom a 20 perceset!
   Hozzáfűzés


1 
6051. quartz hozzáfűzése


Köszi!


1 


6032. Adam Makk értékelése : 7 pont


Ez tetszett. Tényleg. Rövid volt, csak a lényeggel. A story 10/8, A színjáték az 10/7, a operatőri munka 10/8, a hangeffectek az 10/4, a rendezés 10/6, a zene illett hozzá. Végeredményben, 10/6, 6 = 7
   Hozzáfűzés


1 
6039. OSSYNI hozzáfűzése


mik ki nem derülnek. . .


6038. quartz hozzáfűzése


Hát igazából sok hangeffektet nem használtunk, mert minden eredeti hang. Igaz a becsapódási hangokat úgy vettük fel, hogy belelőttünk egy vásárolt malacsonkába kispuskával és kézikamerára ment a hang, de azon kívül minden eredeti. Mi is meglepődtünk, hogy ilyen hangja van a becsapódásnak. Elég durva!
Köszi, hogy megnézted és értékelted.


1 


6028. batman11 értékelése : 7 pont


Tetszett! Jó volt a színezés, a helyszínválasztás, a kosztüm. . . . hiányoltam egy olyan képet amelyiken mind a két katona látszik egyszerre kőzépen pedig a kisfiú. . . tetszettek a lassítások + a végén a fénykép leesés. . . az apróbb hibákat leszámítva nekem is 7 pont ez. . . várom a többi munkátokat, csak így tovább!
   Hozzáfűzés


1 
6037. quartz hozzáfűzése


Álványról azért sem lehett, mert kézben tartott kamera volt a koncepció az izgalmi hatás kiváltására. Elég feltűnő lett volna, szerintem! A kamera beállítási terven egyébként szerepeltek a külső nézetek, de ember és idő hiányunk volt, ezért lehúztuk a helyszínen. A lövések, így is statívosak voltak, de azokat biztonsági okok miatt másképpen nem lehett megoldani és a snittek is rövidek -nem feltűnő. Szerintem.
Köszi, hogy megnéztétek.


6030. Tom Levantine hozzáfűzése


Szerezzetek be egy állványt.


6029. augusztus hozzáfűzése


Szia batman 11!
Gondoltam, hogy valaki majd ki szúrja, hogy nem vagyunk benne mind hárman. Ez azért van, mert sajnos nem volt plussz kamerás csak az anyukám. A fontosabb jelenetekkel foglalkoztunk inkább, mert 4-kor elkellett hagynunk a helyszínt. A legvégén, amikor mindhárman ott vagyunk. . . azt már csak anyukám tudta felvenni. Ő rá számíthattunk csak, mert sietni kellett. Sajnos ilyen az élet. Mindig csak rohanás, rohanás, meg idő, idő.
Köszönjük a kommnetet.


1 


6015. quartz értékelése : 5 pont


iScope és Tom Levantine, nyomhattatok volna egy pontszámot! Köszi!
   Hozzáfűzés


1 
6026. Tom Levantine hozzáfűzése


Ez így igaz! Nagyon kevés dolog történik ebben az alkotásban és más filmnél sem tetszik, hogy rövid és, hogy mindenki csak versenyekre készít filmeket. Pedig, egy 30 perces videót is simán össze lehetne rakni, és nem kellene hozzá vért izzadni. Nem a versenyektől fogtok feljebb jutni. A múltkor már ezt kitárgyaltuk, hogy mennyire hozzáértők és jószívűek a zsűrisek többsége.


6025. quartz hozzáfűzése


Nem, nem hobbi szinten tervezünk! Csak azt nem értjük, hogy más filmet értékelsz (ugyan így 5 perc körüliek) és itt nem. De nem érdekes! Köszi a hozzászólásod!


6024. Tom Levantine hozzáfűzése


Ha csak hobbi szinten terveztek, akkor én kérek elnézést.


6023. augusztus hozzáfűzése
6022. quartz hozzáfűzése


LOL


6021. Tom Levantine hozzáfűzése


Szóval, te azért választottad ezt a szakmát(!), hogy 24 órás versenyekre küldözgess filmeket?!


6020. quartz hozzáfűzése


Azért köszi, ez is értékeli a filmet!


6019. augusztus hozzáfűzése


Csak egy gond van.
HOGY NEM LEHET 30 PERCES ALKOTÁST KÜLDENI ODA, AHOVÁ AZ A KIÍRÁS, HOGY MAX 5 PERC 24 ÓRA ALATT.


6017. Tom Levantine hozzáfűzése


Sokmindent nem lehet ezen értékelni, ezért nem is írtam hozzá. Ez is túl rövid, mint a legtöbb amatőr film. Itt szinte mindenki technikai értékelést írogat, mert mást nem is nagyon lehet. Én próbálok tartalom alapján, már amennyire ez lehetséges. Tartalom nélkül, elég nehéz a tartalmat értékelni.

Nagyon örülnék már egy 30 perces alkotásnak, aminek van eleje, meg vége.


6016. quartz hozzáfűzése


Bakker, rossz helyre írtam!


1 


6002. OSSYNI értékelése : 7 pont


Nagyon jó helyszín!
Hol van az? Mint ha tényleg egy munkatábor lenne a szögesdrótok mögött!Olyannyira hiteles, hogy az nem az?
1:30-nál és 4:15-nél üdvözlöm a kamerást!
Idegesített, hogy a német tisztnek az első snittekben nem látjuk az arcát.
Kosztüm bár nem ismerem számomra korhű volt minden kellékével!
Legközelebb kicsit hosszabb valamit!
   Hozzáfűzés


1 
6047. Tschoby hozzáfűzése


Hát, gyerekek, a kamerás árnyéka annyira nem észrevehető, hogy nem zavaró egyáltalán. Híres nagy játékfilmekben ennél sokkalta rosszabbakat láttam már. De olyat, hogy azt hittem az agyam eldobom. . .
Az egyik asszem a Tökéletes trükkben volt. . . egy snittben a szekrényben tükröződik a kamera. . . a legdurvább pedig a Piszkos tizenkettőben. Mikor a németek egy kerekasztalnál értekeznek, a kamera az asztal körül fárol. És a székek háttámláján jön végig a kamera árnyéka. Na az egy komoly baki Ezek nem. )


6013. quartz hozzáfűzése


Igazatok van! Eddig mi sem vettük észre. LOL.
Találtam még egyet 1:10-től 1:18 -ig a német katona jobb combján van a kamerás árnyéka. Hogy nem vettük észre?


6011. iScope hozzáfűzése


Ott van az 4:16-nál egy szemvillanásra.
Az oszlop alján


6010. Tom Levantine hozzáfűzése


Hahaha OSSY!
1:30-nál megtaláltam a kamerást, de a 4:15-ös nincs meg. Érdekes azért, hogy ki, mit vesz észre.


6004. quartz hozzáfűzése


Minden korhű, még a helyszín is! Az orosz fegyver pl. 1902-ben készült (több háborúban is használhatták), de már csak vaktöltény elsütésére alkalmas (a német KAR-ral együtt). Az arcokat először direkt nem mutattuk.
Most egy húsz perces valamin dolgozik a fiam -ö írja a forgatókönyveket-, de még én sem olvashattam el eddig.
Köszi a postot és pontokat!


1 


5994. Milán értékelése : 7 pont


Amikor elindítottam: lilított felhők. hmm. . . mondom ebből még lesz valami Majd jöttek a mű villámok, és visszavontam. Kicsit megijesztettetek ezzel Majd a film fokozatosan egyre jobb lett: volt a háttérhangban atmoszféra, feszültség nyilván kevesebb, de hát mit várunk 4 percnyi alkotástól? Nyilván nem fog a néző izgulni a szereplőért. Jó kis helyszínen forgattatok, jó jelmezekben. egy tipp: egyetlen snitt van, ami nem kézből lett felvéve. Kérdem én: miért? akkor már inkább az egész legyen kézből! Ehhez a fajta filmhez ráadásul különösen illik is. Összességében nézve: jó, tetszett 7 pont!
   Hozzáfűzés


1 
5995. quartz hozzáfűzése


Szia, Milán!
Köszi, az értékelést. A film a logónkkal indul, hirdetve minket (Veresegyházi zivatar felhők érdekes jenesgég volt). Nem tartozik szorosan a filmhez. Két snittben nem lett kézben tartva a kamera, - mert töltött fegyver elé ugye tilos állni - a két fegyvertűz statívos volt, valóban.
Köszi, még egyszer és örülünk, hogy tetszett.


1 
1