hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A drog

Értékelj!Bejelentette: Mitosz

A drog
Készítette:  Lévay Máté

Tartalom: A drogok használata sokaknak mindennapos, de elég egyetlen alkalom is a végzet beteljesüléséhez.

Műfaj: Játékfilm | Hossz: 5,5 | Pontátlag: 5.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


6045. augusztus értékelése : 2 pont


Hát, nem tudom most mit mondjak (írjak) erre.
Megnéztem. Én eleve nem bírom az ilyen lelkizős, folyamatosan bajlódik a főhös saját magával filmeket. Most 5 percen keresztül néztem, de igazából semmit nem mondott. Nem is tudok erre írni kritikát. Elkezdődött a film aztán befejeződött. Számomra ennyi az egész. . .
A 2 pontot a hatásért kapod. A hatása megvolt, de lehetett volna fokozni.
   Hozzáfűzés


1 
6046. augusztus hozzáfűzése


Még ezt hozzá kell fűznöm: Helyesírásra figyelni, mert A DROG MEGŐL elég ciki mondat. A DROG MEGÖL


1 


5991. Tom Levantine értékelése : 4 pont


Egy trailernek ez is elmenne, nem sok mindenről szól. Egész végig a figyelemmel vannak problémái a főhősnek. Nem tudom minek akartad azt beállítani. Egyszerű kimerültségnek, vagy az elvonási tünetek jelentkeznek.

A tanuló ügye nem akar drogozni, még is 2 orbitális méretű tablettát hurcolászik a zsebében. Ráadásul még otthon is nála van, az éjszaka közepén. Sokkal hatásosabb/élethűbb lett volna, ha mondjuk a szekrényben kutakodik és véletlenül megtalálja a tiltott szereket, esetleg a régebbi cuccai között.

Lehetett volna utalni rá, vagy kicsit célozgatni, hogy ilyen problémákkal küszködik. Ez így tényleg annyiról szól, hogy jaj de fáradt vagyok, bekapok egy kis cuccost.

Viszont a zenét most jól eltaláltad, leszámítva a fűrész zenéjét, hát arról rögtön a film jutott eszembe, nagyon nem illett ide. Nagyon elkapkodod a dolgokat, javaslom, hogy ne sok kudarcból próbálj összerakni egy jó filmet, hanem tervezz, de jó alaposan.
   Hozzáfűzés


1 
5993. Tom Levantine hozzáfűzése


De ezeket honnan kellett volna tudnom?:o)


5992. Mitosz hozzáfűzése


Eredetileg arról szolt volna, hogy rengeteg a feladat, a tanulás illetve a tananyag, melyet el kell sajátítani. Figyelmemet először a legális, mindennapos droggal, a koffeinnel próbáltam összpontosítani, de végül azzal sem jártam sikerrel, hisz nem bírtam. . . elaludtam. Bizonyos jelenetben (sajnos a minőség miatt kevésbé látszik) egy korábbi érettségi feladatait oldom meg--> innen az utalás, hogy mi is ez a nagy, hajnalig tartó készülődés. A főhős egy nem éppen épp eszű ötlettel állt elő, miszerint ha drogozik akkor sikerült figyelmét kiélezni és jobban tud összpontosítani a feladatára és a fáradtság is elillan. Persze ezt tudjuk, hogy nem egészen így van Köszönöm az hozzászólást, igyekszem figyelni a észletekre!


1 


5989. Hejho értékelése : 8 pont


Egész tűrhető filmecske, mondjuk nem egy költséges film, de nem is az a cél az amatőr filmeknél. Legjobb mikor megijedsz ezt is egyedül csináltad?
   Hozzáfűzés


1 
5990. Mitosz hozzáfűzése


Érettségire készültem, majd egy stresszes állapotomban jött az ötlet és ezt a spontán sztorit vezettem le, természetesen egyedül, mint az előző filmnél is említettem Kellemes ünnepeket! köszönöm a hozzászólást.


1 


5988. HenteS értékelése : 9 pont


Komoly az a két szőlőcukor, bár azt is csodáltam volna ha valódi drogot szednél és azzal illusztrálnád Az ötlet maga jó, csak halk a zene. . . de a hatás megvan
   Hozzáfűzés


1