hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Most történt!

Értékelj!Bejelentette: Mitosz

Most történt!
Készítette:  Lévay Máté

Tartalom: Egy bűnöző egy adott feladata.

Műfaj: Játékfilm | Hossz: 3 | Pontátlag: 5.44 | Ennyi értékelésből: 9


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


8238. Stelios88 értékelése : 8 pont


Na nekem ez meglepő módon tetszett. Pedig valamiért rosszabbra számítottam az értékeléseket látva. (hehe van is itt olyan értékelés, egy olyan figurától, aki nagyon szereti hangsúlyozni, hogy hogy mer az ember 1-2-3 pontokat adni egy filmre. Ja, és persze itt nem akadt fent a többi két pontosnál
Na de a film meglepően viccesre sikerült, és ez is volt a cél, ez látszott. A kulcsos jelenetnél rendesen el is mosolyodtam, jó poén volt. (mondjuk azt nem szeretem, mikor maga a szerencsétlenkedő reagálja le a saját hülyeségét. Az valahogy mindig kizökkenti a poén részt)A klippes, gyors vágás nagyon tetszett. Voltak jó beállítások, de a zenével kapcsolatban nekem is lenne egy olyan megjegyzésem, hogy nagyon fura volt a számok közti váltás. Ahogy elhalkul, majd újra felerősödik, de már egy másik szám. Szerintem mehetett volna egymás után minden szám. A Crank ben látható, hallható, hogy simán lehet egymás után pakolni két totál különböző stílusú számot. Csak jól kell megvágni. Aki meg azon akad fenn, hogy bemozog a kerítés, hogy átugrik a betörő, trappol, stb. Az érdemes ha megnéz pár klasszikust, ahol ennél még durvább dolgokat látni. Pont tegnap néztem meg pl a Sebhelyes arcút, aminek a vége már már scifi. De könyörgöm, ez egy film. A lényege, hogy szórakoztasson, elgondolkodtasson, egyszerűen csak vigyen magával. Nem pedig az, hogy valami istentelenül realisztikus legyen. Ez itt pedig egy amatőr film, ami ráadásul még csak nem is komoly hangvételű.
   Hozzáfűzés
6746. Aaron értékelése : 6 pont


Tetszett a zenék közti hirtelen váltás meg direkt poén volt, ezek szerint nem vette le mindenki
   Hozzáfűzés
6138. Balage értékelése : 5 pont


Végignéztem, tetszett! Ha kaptál volna egy kis technikai segítséget, és valaki még átolvasta volna a forgatókönyvet és egy-két dolgot hozzáfűz vagy észrevesz, akkor apró hibákat javítva lényegesen jobb lett volna!
Amire legközelebb figyelj oda: a zenék ne csak úgy hirtelen fejeződjenek be, mert az nagyon hangulatromboló. A képarány 4:3 és 16:9 között váltakozik, és ami a legzavaróbb, hogy amikor flash áttünést használtál a szélesvásznú képen, akkor a villanás az egész 4:3-as képet beterítette, ami szintén elég kizökkentő. Ezek apró dolgok, amiket többnyire két kattintással meg lehet oldani. .
   Hozzáfűzés
5986. Podi értékelése : 7 pont


Gondolom a webcsillagra készült Most! Ha egyedül csináltad akkor most megdicsérem. Valaki szerintem azért nem érti ennek a humor-világát, mert túl komolyan kezdődik. Pedig vicces. Figyelj, hogy a film elején a nézőben felmerüljön, ez nem egy halálosan komoly film. Próbáld meg pl. : más zenével kezdeni, vagy valami apró mozzanattal közvetíteni, hogy nem kell halálosan komolyan venni. Szerintem csak itt csúszott el az egész.
   Hozzáfűzés


1 
5987. Mitosz hozzáfűzése


Megfogadom a tanácsod, legközelebb ennek eleget teszek Így van, a pályázatra készült! Köszönöm a kommentet, kellemes ünnepeket!


1 


5981. HenteS értékelése : 7 pont


Nagyon poén a vége, bírom a humort és a hülyeséget! Ez az egész film egy kicsit hóbortos, de pont ettől élvezetes nekem. Boldog karácsonyt!
   Hozzáfűzés
5977. augusztus értékelése : 2 pont


Nanana. Ezt nem hiszem el. Az elején tetszett a zene, de aztán eltűnt a filmnek a varázsa kb 15 másodperc után. Összevisszaság!!!
Csak gondoljatok bele:
1. Egy rabló kiszáll az autóból. Kint az utcán fölveszi a maszkot, fölmászik a kerítésre és átugrik. Melyik hülye ember ugrándozik és letrappog este?! Readásul a kerítés is megmozdult, aminek hangja is van.
2. A rabló odamegy a garázshoz és elkezdi fölnyitni. Bocsi, de ennél a résznél röhögtem, mert ki az, aki a garázs melletti házban nem hallja, hogy valaki szórakozik a garázs ajtó fölnyitásával.
3. Az autóba beszáll a rabló és elindítja a zenét. RUTINTALAN EGY RABLÓ AZ BIZTOS. Amúgy meg biztos nem egy átlagos rablás volt ez.
Ennyi, amit tudok erről a filmről mondani. . .
   Hozzáfűzés


1 
5979. Mitosz hozzáfűzése


köszi neked is


5978. augusztus hozzáfűzése


Jaj. Úgy belemerültem az írásba.
BOLDOG ÜNNEPEKET


1 


5976. Hejho értékelése : 9 pont


Nézhetem kritikus szemmel, de nézhetem pozitívan hozzáállva, amatőr filmhez mérten. Tetszik az ötlet még ha túl van spékelve és agyon van látszólagos eszközökkel. . . akkor se olyan szörnyű! Láttam még rosszabbat és spontánabb filmet, és persze láttam még komolyabbat, színvonalasabbat! Arra kérlek hogy az apró hibákra legközelebb figyelj oda.
   Hozzáfűzés
5970. ZOLIWOOD értékelése : 2 pont


Ez van. Sok krimit néznek a csávók! Most a lövök, rablok, ölök, helyett lehetne már Pl. :
Ülök a Kóterban, vagy
A fiú akit Zsuzsinak hívnak, avagy a Köcsög
vagy
Ma szabadultam
témájú filmeket.
Mert ennek a filmnek ez lesz a folytatása.
Komoly volt, fehér pólóban, rózsaszín táskával, a biztosíték táblán FELKAPCSOLT világítással.
Paródiának gyenge, komolynak paródia.
:-)
   Hozzáfűzés
5969. Tom Levantine értékelése : 3 pont


Ajajajaj, hajaj! Nem is tudom, hogy ezt lehet e filmnek nevezni. Vagy szabad(!) e filmnek nevezni. A zenék meg sincsenek vágva, csak úgy mennek a film alatt, néha jön egy másik, mintha rányomtunk volna a cd lejátszó gombjára. Az elején a laptoppal meg a telefonnal ügyködik, azt hittem, hogy valami hackelős, rendszerbe betörős, pénzlopós lesz. Tisztára úgy kezdődött, legalább is a zene ezt éreztette velem.

Furcsaságok közé tartozik még az is, hogy a betörő akkor veszi fel a símaszkot, miután kiugrott a kocsiból, hátha kiszúrja valaki. A film elején aktából veszi elő a kiszemelt járgány adatait, mintha azt mondaná a film, hogy ez egy profi, de közben az autót nem tudja beindítani, plussz ez a símaszkos dolog is. (Mondjuk vicces volt a betörő szerencsétlenkedése. )

A végén a slusszkulcs, néha ott van, néha nincs. Az ilyesmire allergiás vagyok. Sajnos a milliós filmekben is előfordulnak hasonlók.

   Hozzáfűzés


1 
5984. Tom Levantine hozzáfűzése


Ez becsülendő, hogy egyedül estél neki. A kis pontszám az oda nem figyelést díjazza. :o) Ha én tök egyedül állnék neki, akkor sem lenne szivem egy hibás, félkész cuccot kiadni a kezeim közül. Legközelebb legyél nagyon alapos. Ezerszer ellenőrizz mindent, és próbálkozhatnál színészekkel is, meg egy kisebb történettel.


5974. Mitosz hozzáfűzése


Kedves Levantine! Először is köszönöm a hozzászólást! A kritikát fogadom, és elismerem Ez egy vicces kis játékfilm a részemről, mely sajnos nincs kibontva tökéletesen (eredeti forgatókönyv alapján hosszabban lenne levezetve) illetve elismerem az apró, mégis nagyobb hibákat! Egy amatőr film a részemről, egyszerű eszközökkel. . . Amiért Nekem tetszik és kiállok mellette (azonkívül hogy az enyém:-)) mert teljesen egyedül csináltam mindent, nem volt aki a lámpát tartaná vagy a kamerát tegye ide-oda és figyeljen a felvétel minden részletére. Egy darab távirányító volt a támaszom. Kösz a hozzászólást, kellemes ünnepeket!


1 
1