hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

FlaminGoes

Értékelj!Bejelentette: Adam Makk

FlaminGoes
Készítette:  Makk Adam MIP, Space-Trax,

Tartalom: Egy flamingó, és egy műanyag kerti flamingóról szól. Az igazi, mindenképpen kapcsolatot akar teremteni a műanyaggal.

Műfaj: animation, comedy, | Hossz: 4 | Pontátlag: 6.91 | Ennyi értékelésből: 11


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


5704. Milán értékelése : 8 pont


Egy menőbb cuccokat csinálsz néhány év és megalapíthatod a magyar pixart a többiek már elmondtak mindent előtte. Más: miért írod ki, hogy Adobe Premiere Pro-val készült? Max. a hangokat teszed vele alá + az a néhány vágás, ergo a munkának az 1 százaléka sem (ha jól sejtem). Meg hát nem biztos hogy jó az ha kap az ember egy ellenőrzést, hogy eredeti-e a cumód
   Hozzáfűzés


1 
5705. Adam Makk hozzáfűzése


hali, és köszi a szavazatot. Kiírtam, mert dolgoztam vele, de legközelebb nem tüntetem fel, mert igazad van az tényleg nem eredeti.


1 


5678. Tom Levantine értékelése : 8 pont


Az animáció kis híján megüti a Bernard a jegesmedve szinvonalát, ha valaki nem ismerné az HBO-n vetítik.

A poénok nagyon jók voltak. Behaltam, amikor bújócskázott a bábuval és így rámutatott, meg a végén ahogy eldőlt.

A hangok kicsit olyanok voltak, mintha magnóból szólnának, ám ez nem akkora probléma, mert így is élvezhető volt.

Ebből készülne egy sorozat, biztos lenne olyan csatorna, amely megvásárolná. Szivesen látnám ezt a vicces kis flamingót valamelyik csatornán.

Csak nem szabad abba a hibába esni, hogy elfogynak a poénok, a Bernard is azért haldoklik az HBO-n, legalább is én aludni sem bírok rajta. Az első pár része volt jó.
   Hozzáfűzés


1 
5702. OSSYNI hozzáfűzése


szerintem is kapkodás helyett rögösen 1 project legyen meg.
Itt már bemutattad tudásodat, ami grafikailag jó, de mozgásban még kissé gyenge.
Jók a szkeccseid, de legyen vicces is, ha már a pixarra hajazol!


5700. Tom Levantine hozzáfűzése


Nekem 8 Csak egy javaslat, ha esetleg valami nagyot akarsz kihozni belőle.


5699. Adam Makk hozzáfűzése


ok, de azért én nem fogok ebből sorozatot csinálni, csak egy két részt. Arra nincs energiám. Meg egy csomó új ötletem is van.


5696. Tom Levantine hozzáfűzése


Javaslom próbálj meg egy történetre koncentrálni. Abból szülessen meg legalább egy évad, olyan 6 résszel. Persze kicsit hosszabb részekkel és ügyelj a poénokra, mert az a lelke az egésznek.

Ha ötletek kellenek azzal szolgálhatok.


5695. Adam Makk hozzáfűzése


ha valakit érdekel, a következő rövid filmemből egy apró szösszenet, csak egy animáció teszt.

link: http://www. youtube. com/watch?v=J53iLKjOcm8


5694. Adam Makk hozzáfűzése


köszönöm szépen. Örülök hogy bejött. hát mit mondjak, számtalan technikai problémán mentem keresztül, míg végre elkészült. Elvileg az itthoni technikával, nem lettem volna képes ezt megcsinálni, de végül át tudtam paszírozni a határon. most olyan technikákról beszélek, mint video kártya, processzor stb. . na, de végül nagyon örülök hogy tetszett. szerintem akkor fogom folytatni. Most mondjuk tervezek egy karácsonyi kiadást valamelyik rövid filmemből, de még nem tudok biztosat mondani. Meg, egy másik külön kiadást is tervezek, a stúdióm 1 éves fennállása alkalmával. szóval van mit terveznem. Ha valaki amúgy szeretne segíteni, és jó valamilyen témában, esetleg 3d-ben, akkor csak írjon az e-mailemre.


5692. Tom Levantine hozzáfűzése


Igen, sajnos a terminátor 4 nem lett a legjobb. Valószínűleg azért, mert nagy csattanót akarnak az 5-ben, vagy a 6-ban, elvégre a 3-ból kiderült, hogy a 101-esnek (schwarzenegger) kell megölnie john-t.

Na de kicsit elkanyarodtam. Azt akartam mondani, hogy terminátor rossz hasonlat, legalább is ehhez a filmhez nem hasonlítható.

Inkább a Shrek-et tudnám felhozni példának. Az első két rész nagyon jól kiegészítette egymást. A harmadikat nem részletezem, itt egy 5-öst kapna tőlem a 10-ből.

De még ez sem igazán jó példa, csak azt mutatja, hogyan kell elrontani egy csodásan induló sorozatot.

Ebből a flamingóból valami nagyon jót ki lehetne hozni.


5682. Stigi hozzáfűzése


Igen, az ötletek elfogyása sokszor probléma. De nem csak a kis egypercesekkel van ez így, hanem a nagyobb filmekkel is. Például én imádom a Terminátor filmeket, az első két rész tényleg szólt valamiről, és akció is volt benne. A három már sokkal silányabb volt, de még nézhető, a négyet egyszer láttam egy pár hónapja, de annyira nem volt emlékezetes, annyira elb*szták, hogy őszintén nem tudom már, hogy miről szólt. Amúgy szerintem semmiről. . . És még milyen lesz az ötödik-hatodik rész!


1 


5535. nzsolt értékelése : 8 pont


Jó volt!
   Hozzáfűzés
5533. Mgeri értékelése : 8 pont


Nekem nagyon tetszett, a poénok se voltak rosszak.

Én is most akarok megtanulni animációkat készíteni, bár nagyon nehéz megtanulni, nem is tudom hogy hogyan kezdjek bele. . .
   Hozzáfűzés


1 
5721. Mgeri hozzáfűzése


Számítógépesbe.

Még ott nem tartok, hogy tutorialt nézegessek, mert nem tudom, hogy honnan szerváljak programot. . .

Maya-t már megpróbáltam letölteni, de valami fura license crack kellett, és nem volt normálisan leírva, hogy mit kell csinálni. . .


5683. Stigi hozzáfűzése


Mgeri!
Csak kíváncsi vagyok, hogy milyen animációba kezdenél bele? Rajz, papír, báb, legó, gyurma, homok, vagy számítógépes animáció? Ja, igen, tutoriálokat nézzél, meg a mi kis sorozatunkat itt a Halivudon (Konyha 1, 2, 3, 4), főleg az első részeket, azokban rengeteg olyan hibát láthatsz, amit te már nem szeretnél elkövetni!


5556. Mgeri hozzáfűzése


Köszi!


5548. Adam Makk hozzáfűzése


Hali, ha teljesen nulláról indulsz, akkor szerintem kezdj el tutorialokat nézegetni. Aztán szerezz egy programot, és miközben nézed a hozzátartozó tutorialt, csináld azt amit a videón. Ha tényleg elkezded, akkor sok sikert.


1 


5497. mr.spy értékelése : 8 pont


Nagyon jó volt! A háttérhangok kicsit nekem is zavaróan hangosak voltak. Nekem megvolt a pixar feeling. Ha tudnék modellezni, csontozni és jól animálni szívesen segítenék neked. )
   Hozzáfűzés


1 
5501. Adam Makk hozzáfűzése


mellesleg, tényleg tudnál segíteni? Láttam, hogy kiírtad a profilodra, hogy operatőr. Na abban lehet hogy kéne segíteni. Az animációs kamera is kamera, azt is be kell állítani. Ha van kedved segíteni a következő kisfilmben, akkor nyugodtan írj egy e-mailt, vagy ide is írhatod. köszi


5499. Adam Makk hozzáfűzése


köszi szépen. Nem muszáj jártasnak lenni az animációban, bőven elég, ha valaki jó ötleteket talál ki, jól rajzol, tervez, rendez stb. . . az már nekem nagy segítség.


1 


5494. Levier értékelése : 7 pont


Jó-pofa volt a flamingo. Meg tényleg le a kalappal. de szerintem a fickó mozgás koreográfiája sokkal jobbra javítható lett volna. de egy szinkronhangra a következő filmben szívesen vállalkoznék. :-D
   Hozzáfűzés


1 
5495. Adam Makk hozzáfűzése


Köszi. a lövetkező filmemben, tényleg lesz szinkron hang, és ott tényleg a mozgásra, és a story-ra fordítom az időt, és nem a renderelésre.


1 


5479. ZOLIWOOD értékelése : 8 pont


Szeretem munkáid, de, nem akarom, hogy ez befolyásoljon véleményemben.
Komoly meló volt. A poénokat értettem, jók. Hang effekt, v. flamingó krákogással ütős lett volna.
Stigi, A Youtube nem magyar, nézői többsége sem. Tudom a magyar világnyelv, mégis ez nemzetközi videó megosztó. Ahogyan használjuk a német, angol kifejezéseket a filmezésben, az sem szokatlan. (DOF, Fahrt, Svenk, Dolly, Kran, Steadicam, Plán, stb.
Az itteni avatarok többsége sem Józsi, Jenő, Béla.
Legközelebb, a madárkalitka hátterébe letűzni egy magyar zászlót.
Gratulálok!
   Hozzáfűzés


1 
5480. Adam Makk hozzáfűzése


köszi szépen, és hát ja, másrészről szeretném ha ezeket a videókat bárki meg nézhesse ne csak az aki magyarúl tud. De a nyelvről ennyit. Sajnos azt is be kell látnom, hogy, jobban is kidolgozhattam volna, csak ez a kisfilm a technikai képességeimnek a határa volt. Egy hajszálon múlt, hogy a renderelés ne szedje szét a gépemet. leginkább a díszlet volt kemény, így a végére már nem is érdekelt, hogy milyen a film, csak a render legyen meg, és elkezdhessem a következő filmem, Amit, milliószor jobban szeretnék kidolgozni, alacsonyabb memóriájú díszlettel, szebb mozgásokat, és jobb story-t szeretnék csinálni. Csak ehez kellene még pár ember. Akit érdekel, annak egy e-mail-jébe kerűl, és benn van a projectben, ha tud segíteni.


1 


5478. Oldman - Zárt ajtó értékelése : 5 pont


Nekem tetszett. Látszik, hogy értesz az animációhoz, egy kicsit elkapkodtad szerintem, de jó lesz ez. Az animációban az a jó (vagy rossz) hogy szinte bármit megtehetsz. Ha időt nem sajnálsz rá áldozni a Pixar és a Disney szintjére is felhozhatsz egy-egy kisfilmet, persze ez nagyon messze áll ettől, de én látom a törekvést! Sok sikert a továbbiakban is!
A linkajálóba tolo egy linket neked, jó szívvel ajánlom!
   Hozzáfűzés


1 
5486. Adam Makk hozzáfűzése


persze, van ott kakaó, de minden technikai előny, visszavezethető az emberekig. Úgyértem, előszőr sima irodaigépeken kezdték, de többen voltak, és így egyre jobbakat csináltak, és a végén megtudták venni azt a sok száz processzórból álló renderfarmot.


5482. Redix hozzáfűzése


Hát igen a pixar -t és a Disney -t az emberek teszik. . . de azért ne felejtsük el, hogy ott nem egy géppel dolgoznak! Össze vannak kapcsolva elég rendesen. A Shrek rendezőjétől idézem: A Shrek 2. készítése során több mint 300 HP-munkaállomást üzemeltettek.
Így biztos nem akadozik a gép renderelésnél.


5481. Adam Makk hozzáfűzése


Sajnos még messze vagyok attól a szinttől, és ezen csak az segíthet, ha tudok embert szerezni. mert én egy kicsit értek a vágáshoz, a renderhez, a világításhoz stb. . és kicsit jobban az animáláshoz, modellezéshez, és rendezéshez. Csakhogy olyan csapat kéne, ahol mindenki más és mást tud, de azt profin. Csak így lehet feltőrekedni, csapatban. A Pixar sem az épűlet, hanem az emberek.


1 


5472. Stigi értékelése : 5 pont


Osztom az előttem szólók véleményét, kevés volt benne a poén. Mondjuk a végén az eldőlés az tetszett. Valahogy kellett volna egy ismerkedés, nem az, hogy egyből bújócskázni kezdenek! A zene jó volt, bár annak nem örültem, hogy minden angolul volt kiírva, angolosított nevekkel. Minek ez? A FlaminGoes helyett lehetett volna mondjuk FlaminGond, vagy ilyesmi, persze most nem a címen akarok megakadni, de ha már magyarok vagyunk, legyünk büszkék rá akkor is, amikor műveinket feliratozzuk.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a mozgások túl merevek. Azaz igen, tényleg azok egy kicsit, de egy-két rövid szösszenet után nem várható el a profi mozgás.
Én maradok a gyurma-animációnál. . .

Szóval jobban kidolgozott sztori kéne, de amúgy csak így tovább!!!
   Hozzáfűzés


1 
5473. Adam Makk hozzáfűzése


Nekem az angol is szerepet játszik a Pixar feelinghez. Az angolosított nevekkről meg annyit, hogy rajtam kívűl egy személy volt még benne, és ő tényleg amerikai csak magyar szülőktől, de mindegy nem lényeg. A hibákat meg ok, értem. de mint mondtam kevés vagyok már ezekhez a nagyobb projectekhez, sajnos ezt be kell látnom, de ez a normális, sajnos nehéz embereket találni.


1 


5457. OSSYNI értékelése : 6 pont


Örülök, hogy kicsit komolyabb projektbe vágtad a fejszédet Makk!
Pár dolog ami nem tetszett:
A mozgás kicsit erőltetett, és életszerűtlen, a háttérhang is kicsit hangosabb ezáltal idegesítőbb volt.
Sajnos sokszor tapasztalta a képi kompozíciók rossz használatát.

Poénok jók, mosolygósak.
   Hozzáfűzés
5456. Redix értékelése : 5 pont


Nagyon szeretem az animációs filmeket!
De sajnos ezen nem sikerült szórakoznom.
A poénok nagyon gyengék. . . többet kellett volna rajta dolgozni.
Hiányzik a flamingó hangja ami sokat javított volna rajta. . . pláne egy vicces szinkron hanggal!
De az ötlet azért jó volt!
Legközelebb jobban dolgozzátok ki!
   Hozzáfűzés


1 
5464. Adam Makk hozzáfűzése


asszem, szavadon foglak. tényleg elkéne pár segítség.


5461. Redix hozzáfűzése


Tudom milyen egyedül dolgozni, én mindig egyedül csinálok mindent (sokszor ez meg is látszódik ) De sajnos mikor a nézők megnézik a művünket, őket ez egy cseppet sem érdekli.
Ezért én mindig ugyan azt hajtogatom. . . előre ki kell dolgozni mindent, részletesen addig, amíg jónak nem érezzük és csak utána belevágni. A forgatókönyv a lényeg! Persze még közben is ütközhetünk akadályokba.
Mint írtam tetszett az ötlet, csak a mosolygós része sikerült gyengére. . . persze ez csak az én véleményem. És mint Ossy is említette a mozgással is voltak bajok.
Jótanácsként csak annyit mondok, hogy inkább készülj el lassabban. . . de jobban!
Szerintem ezt a flamigós projectet egyébként tovább is vihetnéd, mint egyfajta sorozatot! Mindig máshova dobják vagy esik be, így mindig új problémák elé kell majd néznie. Rövid kis 1 percesek! Ha szükséged van kis segítségre, akkor nyugodtan írj nekem E-mail-t és a forgatókönyv részében megpróbálok segíteni.


5459. Adam Makk hozzáfűzése


ok, amúgy jól esett ez a (dolgozzátok ki) többesszámban. Az az igazság, hogy ezt tök egyedűl csináltam. Nehezen sikerül embereket szereznem, akik képesek kitartani egy project mellett. De azért köszi.


1 
1