hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Tündérmese

Értékelj!
Tündérmese
Készítette:  Shana, Égeni Nicole, Kertai Gábor

Tartalom: Bármikor fogadhat rád egy tündér és egy démon.

Égeni Nicole isteni módon alakította a tündér szerepét, a Shana rendezte filmben. Ezenfelül a történet is nagyon a helyén van. Igényes kivitelezés.


Műfaj: fantasy, mese, dráma, romantikus | Hossz: 9 | Pontátlag: 8.61 | Ennyi értékelésből: 23


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


5645. Tom Levantine értékelése : 10 pont


Hát emberek, szerintem ez egy profi munka. A képi világ nem volt tökéletes, de ne feledkezzünk el róla, hogy ez egy amatőr film. E szerint kell értékelnünk.

Nemrég azt vágták a fejemhez, hogy túl szigorúan osztályzok. Pedig ez nem igaz, pont valami ilyesmit akartam látni. Minden megvan benne, ami kell.

Ami a legfontosabb, hogy nem volt csonka a történet, volt eleje és vége. A színészek jól tették a dolgukat, a beszéd nem keltett betűzőverseny érzést, a zene is fantasztikus volt. De ami a legfontosabb, az érdekes történet képes magával ragadni az embert.

A kamerakezelés nagyon tetszett, ügyesen használták a zoomolást, nagyon hatásos volt. Én is hasonló munkát várok el magamtól, ha majd rám kerül a sor.

Tíz pontot adok neki. Meg is tartom ezt a filmet, mert nagyon jó lett. Ez a munka mindenkinek jó példa lehet.
   Hozzáfűzés
3033. augusztus értékelése : 9 pont


Ügyesek!
   Hozzáfűzés
3017. Tschoby értékelése : 7 pont


Nekem is tetszett a film. . . jók a karakterek. . . a lány tényleg egy tündér
Viszont, ami nekem hibádzott, az az, hogy képileg lehetett volna még gyúrni egy kicsit. . . nekem nagyon nagy volt a különbség a mesekönyv és a történet képi világa között. . . Akár utómunkával, vagy egy kis világítással még lehetett volna meseszerűbbé tenni a történetet. De amúgy jópofa, és a színészi játék sem volt amatőr. Mint ahogy sok amatőr filmben megszokhattuk. Szóval, hajrá. . . jók vagytok
   Hozzáfűzés
2915. Echte értékelése : 7 pont


Fura, hogy tűnedeznek el az értékelések, egyszer már pontoztam a filmet és kifejtettem bővebb véleményemet róla, s lám, sehol sem találom. Ahogy Peterssonét sem, aki szintén véleményezte már. Na mindegy, megteszem újból, bár nem tudom mégegyszer leírni oly hosszan, amit korábban már írtam.
Szóval valóban nem rossz alkotás, mindenképpen a jobbak közül való, s ehhez sokat hozzátesz a tündér és a démon alakítása, bár azt hatásvadásznak tartottam, ahogy súgdosva mondja a lényeget. A pár valóban gyengébb, és úgy teljes egészében nem rázott meg a végkifejlet sem, de ettől függetlenül csak így tovább!
   Hozzáfűzés
2914. zan értékelése : 9 pont


Összességében tetszett. Nehéz műfaj, könnyű pofáraesés. Maximális respect. A történet hihető, jelentős részben talán azért, mert a készítő szavak nélkül mesélte el, hogy ki kicsoda/micsoda. A történet nem arról szól, hogy ők tündérek és démonok, ez csupán egy körülmény. Remek megoldás volt. Jó rendezés, jó vágások. A szerelmes pár nem volt az igazi. . és a dialógusaik sem.
   Hozzáfűzés
2549. Gothicure értékelése : 10 pont


Ahogy néztem a filmet elhittem, hogy van ilyen. . . hogy van egy király nője valakinek, s egy gyökér démon csakúgy azért mert megteheti beleköp a levesbe. .
Ez tiszta gáz!A film viszont ezért jó, mert simán megetette velem ezt a sztorit. . ))
Gratula, nagyon tetszett!!Kár hogy még csak most néztem meg!
   Hozzáfűzés
2531. Lora értékelése : 7 pont


Nagyon-nagyon-nagyon tetszett a film!!! :-) Gratula hozzá. . .
   Hozzáfűzés


1 
2532. Gothicure hozzáfűzése


kicsit elgondolkodtam, hogy ha ennyire - enyire tetszettés számodra 7-es, akkor mi az mi 10-et ér nálad, s mi az ami 1-et ??
Mindez csak abból kifolyólag érdekel, ha esetleg valaki meghívna egy szerepre a filmjébe, akkor világos legyen számára milyen szempontok alapján értékelsz, és hogy esetleg nem-e túl magasak az elvárásaid a stábbal szemben. . ?!


1 


2048. SzalmaGabi értékelése : 10 pont


Meghajolok ezelőtt a film előtt és minden kis apró hibája előtt.
Amatőr film, de kiváló!
   Hozzáfűzés
1667. Kong Kinga értékelése : 10 pont


Csoda! Tündéri!

A szerelmes pár tényleg gyenge. De így is kiemelkedik az itteni filmek közül. Mutass jobbat!


Teljesen szégyen-gyalázat, hogy néhány értetlen emberke lerombolja a sikert, dehát vagy nem tudom mihez mérik, vagy irigyek, vagy nem értenek hozzá, a közönség már csak ilyen.
   Hozzáfűzés


1 
1679. -=Vector/SDP=- hozzáfűzése


Itt a lényeg, amit mondtál!

Műfaji filmet igenis kiba*** nehéz csinálni. Úgy kell elképzelni, mint a széles spektrumú antibiotikumot. A lehető legtöbb embernek kell, hogy tetsződjék. Képileg, színészileg, dramaturgiailag, meg mindenhogy a topon kell lenni, hogy jó legyen. Érezni kell az arányokat, mint állat. Ami egy agysebésznek gagyi, az egy favágónak még nem érthető. Lehet lenézni az ilyen filmeket, de rétegfilmet, ha úgy tetszik művészfilmet, akárki csinál: saját jelentésrendszere és képi jelrendszere van. Önkényesen megválasztott, kitalált dramaturgiával dolgozik.

Így amikor valakinek nem tetszik a Tündérmese, az nem azt jelenti, hogy vannak ünneprontók, hanem azt, hogy még van olyan ember, akinek az igényeit nem elégíti ki. Ezért kell sokat gyakorolni.


1 


1649. The Jolly Joker értékelése : 5 pont


a démon és a tünder jó. a másik két szereplő felejthető. a téma népszerű persze h sok embert megfog. a betétdalok nagyon el vannak találva. jó elképzelés, ötletes, egyszerű megvalósítás (ezt a sztorit nem kell túlmagyarázni). csak azért nem adok magas pontszámot, mert lesz ettől még jobb is és nem lenne reális.
   Hozzáfűzés


1 
2008. Petersson hozzáfűzése


Nem igazán értem ezt az indoklást. . .


1 


1607. Zolee értékelése : 10 pont


Szívhezszóló történet, profi megvalósítás! Igen, még sok-sok ilynet!
   Hozzáfűzés
1106. kritika értékelése : 9 pont


Kár is volna szaporítani a szót! Ami jó az jó! Nem véletlen, hogy a legjobb 5 között van. Nekem is kellemes perceket szerzett. Szivem szerint 10-est adnék nekik de. . .
   Hozzáfűzés
796. Levier ( Lightwood pictures ) értékelése : 10 pont


Nagyon Remek story! honnan szedtétek ! Az Erdélyi tündérmesék közül nekem is vannak kedvenceim, amik hasonlóak, , , most megmozgatott bennem valamit, , , , , Nagyon szépen köszönöm! 11-es
   Hozzáfűzés


1 
1629. Shana hozzáfűzése


Agyacskámból pattant ki Konkrétn emléxem a pillanatra, barátnőm fellépett valami előadáson, táncolt, csodás volt a zene és az előadás, a szívemben pedig valami megindult


1 


605. OSSYNI értékelése : 10 pont


Nincs mit hozzáfűznöm.
   Hozzáfűzés
168. CaptHowdy értékelése : 6 pont


Az ötlet és a megvalósítás igen jó, leszámítva hogy nem szélesvásznú a film. Nekem ez automatikusan egy házivideó jelleget kölcsönöz.
A story amelett, hogy egyedi, és jó néhol erőltetettnek tűnt, persze ez szubjektív. . .
Szép munka!
   Hozzáfűzés


1 
2006. Petersson hozzáfűzése


Hát nem tudom, csak azért lepontozni, mert nem szélesvásznú. . . rengeteg profi film készült már nem szélesvászonra. . .


1 


139. 0-: Szergej :-0 értékelése : 10 pont


Nekem is annyi eszem van, h már vagy egy hónapja megnéztem, de csak most jutott eszembe, h értékeljem is. . .
Sok mindent nem tudok mondani, csak azt h profi munka. . . Igaz, kicsit rövid, de a lényeg benne volt. . . Jók a zenék is. . . Jók a szereplők. . . egyszerű, de mégis fasza. . .
   Hozzáfűzés
110. Daru (Feelingflash) értékelése : 10 pont


Egyszerűen csodálatos.
   Hozzáfűzés
106. OroszlanTango értékelése : 10 pont


Jó néhány amatőr filmet megnéztem, amiket találtam a neten. A nagy lelkesedésből készült, kissé home video stílusú filmektől a komolyabb előkészületeket igénylő, igényesebb alkotásokig.
A Tündérmese azt hiszem torony magasan viszi a pálmát. Nemcsak története van, de van eleje, közepe és vége is. Mindehhez párosulnak igényes színészi alakítások és jó filmtechnikai megoldások. Ez a film nem hobbyból készült. Ez munka volt. Gratulálok!
   Hozzáfűzés
83. ALTO Albi értékelése : 10 pont


Nálam ez már tízes. Van rendezés, van színészi játék, van sztori, van zene, van hangulat, a képek komponáltak, egyszer még meg is borzongtam. Nálam ez kell a 10-eshez. Bocs
   Hozzáfűzés
78. Krisz értékelése : 9 pont


Nekem is tetszik, profi az alakítás, zene, képek, vágás. Egyetlen hiba, ami viszont súlyos, hogy többször kiégett a kép. Viszont jó lett a többi, ezért elnézem.
   Hozzáfűzés
77. -=Vector/SDP=- értékelése : 9 pont


Kircsi film, nekem nagyon tetszett. Végre valami ami nem Studio-X, de normálisan fel van véve, meg látszik, hogy ezt valaki megvágta, nem csak egymásután tologatta a hasznos snitteket.
A szerelők is nagyon jók. A démon srác icipicit lehett volna erőteljesebb. Talán egy idősebb, gőgösebb/önimádóbb állat jelleme ellensúlyozta volna a nagyon ártatlan arcú Nicole-t. Ő amúgy nagyon ott van! Az első pár percben belopja magát a néző szívébe. A sztori tök egyszerű, mégis fel van építve. Látszik, hogy foglalkoztak vele. Kicsi bizonytalanság érződött nekem, de hát ez legyen a legkevesebb. Mjúzik tök jó, meg úgy az egész szerintem ügyesen, jól ki lett találva.
   Hozzáfűzés
75. Halivud Estevez, a filmestészta értékelése : 10 pont


Gratulálok a készítőknek!
Szép!
   Hozzáfűzés


1