hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

FANS 3

Értékelj!
FANS 3
Készítette:  Makk Adam .M.I.P.

Tartalom: Ennek a résznek a többivel ellentétben, nincs akkora poén a végén, itt a lényeg a mozgás, és a látvány. Enjoy it :)

Műfaj: animation, comedy, | Hossz: 1 | Pontátlag: 6.43 | Ennyi értékelésből: 7


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


5238. HatiDani értékelése : 8 pont


Jó vagy ADAM! Sokan leszólnak technikai hibák miatt, de csinálja már ezt utánad valaki. Modellezés animálás fény és render, időben is sok! Jó tényleg ezek csak tesztvideók, de látszódik egy fejlődési út. A szemünk előtt születik egy 3d animátor aki lehet egyszer valami nagyon komolyat fog alkotni! Nekem ezek tetszenek akkor is ha ilyen kis egyszerű dolgok, nem kell egyből gyűrűk urát csinálni, aki azt mondja az csak irigykedik, mert valószínűleg mindenhez ért, de nem tud egy kockát sem 3dben építeni!
   Hozzáfűzés


1 
5273. Adam Makk hozzáfűzése


Hát ez így van. Bár én jobban szeretem az olyan dolgokat, amik könnyüek, de sok ideig tartanak, mint ami nem tart addig, de eszméletlen nehéz megoldani. Sajnos mindkét dologra volt példa.
amúgy itt egy álltalam szerkesztett weboldal, ahol minden új dolgot megtaláltok tőlem. és köszi.

link: mipanimation. piczo. com


5272. ZOLIWOOD hozzáfűzése


Nem okoztál csalódást, ez is komoly! HatiDani jól mondja, egy sima felírattal el tud az ember kínlódni, textura, fény, kamera, stb. De ebben ez a szép.


5251. MAKKADAM hozzáfűzése


Jaj, ne haragudjatok, tiszta hülye vagyok. Itt van a link. Bocsi mégegyszer.

http://tinypic. com/player. php?v=24grej6&s=4


5249. HatiDani hozzáfűzése


Hol?


5248. MAKKADAM hozzáfűzése


Ha valakit érdekel, itt egy rövid kis pár másodperces animácoó, a következő rövid filmemről.


5244. MAKKADAM hozzáfűzése


Köszi szépen. Igyekszem csinálni, csak az a baj, hogy az emberek nagy része egyre többet vár el, mint amit a közönség nagy része is, és ezzel nincs is semmi baj, csak én vagyok egyedül ebben a projectben. Nehéz olyanokat találni, akik hasonló stílust követnek mint én. De próbálkozom. Most készitek egy új sorozatot a Fans mellett.


1 


5158. Supermedia Pictures értékelése : 8 pont


Ez engem a Pixar Animation Studios egyik rövidfilmére emlékeztet. Igaz abban asztali lámpák voltak de rendkívül hasonlított erre
Ez attól függetlenül egy jó rövidfilm. Az animáció részletesen van kidolgozva, tetszik a kellemes zene és a jó hangeffektek.
   Hozzáfűzés


1 
5243. ppko.tv hozzáfűzése


na nekem meg ez tetszik, hogy valakinek ilyen komoly célja van. . csak így tovább!


5159. MAKKADAM hozzáfűzése


Köszönöm szépen. Az ötlet az teljes mértékben onnan jött. Én ezzel tisztelgek a Pixar előtt. A kedvenc stúdióm, és az a célom, hogy ott dolgozzak. Bytheway, tervezek más sorozatot is.


1 


5144. szekelyK értékelése : 8 pont


Szerintem ez jó lett, habár a látványon még lehetett volna javítani de én nem mondok semmit mert én még ehhez se értek XD Szerintem ezt egy kameraállásból volt jó, hiszen ez ilyen Pixar feelingű, ott sincs több kamerás ha jól emlékszem. Én mindenesetre várom a 4. részt ha lesz
   Hozzáfűzés


1 
5148. MAKKADAM hozzáfűzése


Mellesleg itt egy 10 perces film a következö nagy animációs filmemről. Egy két videó a munkálatról. A film az még elég messze van. A suli miatt nehezen tudom csinálni.

link: http://www. youtube. com/watch?v=-qgD6E7RkEc&feature=channel_page


5145. MAKKADAM hozzáfűzése


Köszi. Igen az egy kamerás dologgal én is egyet értek. Most képzeljétek el a Luxo jr. -t (Pixar lámpás rövidfilmje) 3 kamerában. Kicsit megborulna a néző.


1 


5139. OSSYNI értékelése : 4 pont


lehetne még ezekből kihozni valami vicceset, hát 100millió részes kis epizódok vannak ilyesmik a nikelodeonon.
De ez már inkább tényleg saját tudásod tesztelgetése.

Mivel már nem kellett semmi újat beletenned és humoros sem volt így ezért az alacsony pontszám.
   Hozzáfűzés


1 
5146. MAKKADAM hozzáfűzése


Ez a sorozat, attól függ, hogy éppen mi jut eszembe.
Lesznek még roszabb részek, és sokkal jobbak is. Ez attól függ, hogy másnap hány nyelvtan, és ének órám lesz a suliban, mert azokon szoktam kigondolni a story-t.
Mindenesetre, elkezdek egy új animációs sorozatot a Fans mellett. Ebben már valószínüleg organikus characterek lesznek. Próbálkozom.


1 


5136. DDT értékelése : 4 pont


Sebivel tökéletesen egyetértek. Még annyit tennék hozzá, hogy az első fans sokkal jobban tetszett, mint a második, vagy ez. Szerintem ne legyen 4. rész, már így sincs hús szerencsétlen alapötleten
Kivitelezés tetszik, bár nem vagyok nagy 3D szakértő.
   Hozzáfűzés


1 
5143. MAKKADAM hozzáfűzése


Azt hogy ne legyen negyedik rész, azt nem ígérem meg, mivel ez nem összefüggő sorozat. Semmi kapcsolat nincs a részenkénti események közt. Minden rész másmilyen. Ez most egy ilyen rész volt. Aztán lehet hogy valami jó ötlet fog az eszembe jutni.


1 


5134. SEBI értékelése : 5 pont


Azt kell mondjam (és a másik Fans videódat is jócskán túlértékeltem), hogy itt is jobban értékelem magát az ötletet, mint a kivitelezést. Nekem nem tűnik túl látványosnak, eleve 1 kameraállásban van az egész, a textúrák most sem tetszenek, és jobb szerettem volna megnézni ha mondjuk Global Illumination-el rendereled az egészet. Az animációs részére meg az ötletre adom a pontot.
   Hozzáfűzés


1 
5142. MAKKADAM hozzáfűzése


A textúrák ugyanazok mint az előzőkben, tehát egyedül a megvilágítással lehet bajod. Namost ami a textúrázást, bevilágítást, shadinget, shadert, rendert illeti, alig értek hozzá. Én elsősorban modellező, animátor vagyok. Kicsit nehéz egyedül egy teljes rövidfilmet kivitelezni szinte csak animátori, és modellezői tudással. De elfogadom a kritikát. Az első kettő résszel akartam csak bizonyítani, ezt már csak saját szórakozásra csináltam.


1 


5133. ZOLIWOOD értékelése : 8 pont


A végén még mindig levegőben áll a konnektor! :-)
De jó!
   Hozzáfűzés


1 
5147. MAKKADAM hozzáfűzése


Igen de az már csak a credits-nél. A film közben nem.


1 
1