hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Mocsárlény Újszegeden!

Értékelj!

kép helye


Mocsárlény Újszegeden!
Készítette:  Sándor László, Vincze Levente, Vincze László, Horti Gábor, Márton Gergely Seggeli Crew

Tartalom: Filmünk egyetemi feladatra készített ál-infotainment anyag.

Műfaj: magazinos riport | Hossz: 8 | Pontátlag: 6.00 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


5184. ZOLIWOOD értékelése : 6 pont


Ötletes, komédia. Nagyon rég, a cseh faszikák készítettek docu filmet egy olajfalólényről ami a bányában eszi az olajat!
Még boncolták is, a fél világ okoskodott, meg értékelt.
Na, ilyen átbabrálósra lehetett volna, ha komolyabb a csapat! A Pókusz rábukott volna, mint gyöngytyúk a takonyra!:-)
Így meg így jó.
   Hozzáfűzés
5149. Tom Crow értékelése : 8 pont


Na ez volt az amit már rég hiányoltam!
Végre valakinek eszébe jutott kriptozoo dokumentumfilmet csinálni, viszonylag alacsony költségvetésből (szerintem nem kell egetverően nagy anyagi ráfordítás, ahhoz, hogy szórakoztason a film)
Csak így tovább srácok, remélem csináltok még valami hasonló remekművet!
   Hozzáfűzés
5106. szekelyK értékelése : 6 pont


Ahogy ismerem magamat nem rajongok a doku filmekért XD de am tényleg, valami idősebb embert kellett volna megkérni. Azon kicsit mosolyogtam hogy HD kamerák vannak a víz alatt. Persze erre lesz pénze a falunak ha alapból nem is nagyon hisznek benne. . . Ja meg ha a víz alatt HD van akkor a kamerásnak miért nem az van? najó de viccen kívűl, nem volt rossz habár lehetett volna jobb. Tudom mindenki ezt mondja, mindig jobb, de ez a lényeg Fejlődni fejlődni és fejlődni )
   Hozzáfűzés
5105. MAKKADAM értékelése : 4 pont


Érdekes, de egyáltalán nem hiteles. Ez inkább comedy. Meg olyan sablonos ez hogy mocsárszörny. Ahány kultúra, annyi féle mocsárszörny létezik. (jó, azért nem) Kitalálhattatok volna egy saját szörnyet, ami eltér az eddigiektől. Ha egy két idősebb lakost bevettetek volna a filmbe, akik hitelesen tudnak mesélni, akkor sokkal hihetőbb lett volna. Mert így olyan hogy, csak fiatalok látták már ezt a szörnyet? Az idősebbek meg akik már legalább 50 éve ott élnek meg semmit nem láttak? Érdekes. Meg még a vége az jó lett volna, ha nem ilyen erőltetett emberi ordítás lett volna, hanem alávágtatok volna mondjuk gorilla ordítást. Viszont az az egy perc a már létező lényekről, Bigfoot, Nessie, Chubacabra, Yeti, azok jók voltak, az tényleg oktató jellegű. Mindent összevetve, ez ilyen ál doku comedy. Ne hagyjátok abba, csak kicsit komolyítsatok rajta.
   Hozzáfűzés


1 
5182. Zétény hozzáfűzése


Szerintem ennek egyáltalán nem az votl a célja, hogy hiteles legyen


1 
1