hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Tweeney Sodd - A Tleef Street démoni borbélya - Trailer

Értékelj!

kép helye
Galéria


Tweeney Sodd - A Tleef Street démoni borbélya - Trailer (bemutató)
Készítette:  Egressy Tamás Kventin Films, Veston Films

Tartalom: A XIX. századi Londonban egy naiv borbélyt igazságtalanul elítél a gonosz Turpin bíró, hogy rátehesse a kezét feleségére és csecsemő kislányára. Tizenöt év elteltével az ijesztő változásokon átesett borbély visszatér a városba, és nincs más vágya, csak hogy véres bosszút állhasson a kegyetlen bírón. Összeáll egy özvegy péknővel és együtt véres üzelmet indítanak Londonban, melynek célja a bíró megbüntetése a borbély gyámságban sínylődő lányának megmenekítése - de az őrület elragadja a párost, s így mindenkinek fizetnie kell, aki belép a borbélyüzletbe... Stephen Sondheim musical-je és Tim Burton filmje nyomán, ugyanúgy énekkel és tánccal. Teaser trailer az ajánlott videók között.

Műfaj: horror-musical | Hossz: 1,5 | Pontátlag: 7.00 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


5001. Echte értékelése : 5 pont


Mi értelme van megcsinálni azt, amit már megcsináltak, csak amatőr-szinten? A trailer alapján van bennetek elszánás a filmezéshez! És eredeti ötlet van-é?
   Hozzáfűzés


1 
5051. Egressy Tamás hozzáfűzése


Nem egészen világos, mit értettem félre, többszöri olvasás után sem. De most már tényleg hagyjuk. A lényeg: én is várom a filmet.


5050. Quantum hozzáfűzése


Okés, a Patkányokat pont láttam és értékeltem is.
Sorozatosan félreértesz, szerintem egyértelműen fogalmazok. De hagyjuk.
Várom a filmet. )


5049. Egressy Tamás hozzáfűzése


Hm. A Patkányok-at (legutóbbi filmemet) csak rendeztem, a szerepem összesen 4-5 másodperc volt, és még az arcom se látszott. Azt hiszem, ez egészen pontosan, az, amit az előbb javasoltál nekem.
Másrészt, nem tudom, ki lehet az, aki
em jut a kamera közelébe se a csapatomból. Pláne úgy, hogy nem láttad a kész filmet, csak egy trailert.


5046. Quantum hozzáfűzése


Nem komoly baj, csak nagyon nehéz egyszerre rendezni, meg főszerepet játszani. Majd egyszer próbáld ki, hogy csak a rendezői székben ülsz és egy pillanatra sem jelensz meg a kamera előtt! Teljesen más lesz.
Ne hasonlítsd magad Kenneth Branagh-hoz, amíg nem tudod, mi a rendezés! Én sem hasonlítom magam senkihez sem, mert még én sem tudok mindent, pedig tanulom. És utánna sem fogom.
Amúgy meg a Lóvá tett lovagok-ban véleményem szerint rém idegesítő Kenneth exhibicionizmusa, ami abban látszik, hogy három egyenrangú karakter közül mindig ő áll a középpontban. Majd nézd meg a werk-et is, nagyon fura egy személy.
De amúgy félre értettél. Nem erre kérdeztem rá, hanem arra, hogy mindig te vagy a középpontban a filmjeidben. Főszerepeket játszol, kulcs figurákat alakítasz, annak ellenére (ne sértődj meg), hogy vannak jobb színészek is a csapatodban, akik a közelébe sem jutnak a kamerának. Ha hagynád őket is kibontakozni, akkor klasszisokkal jobb filmeket készítenél.


5045. Egressy Tamás hozzáfűzése


Nem igazán értem, miért probléma neked, ha egy ember (ez esetben én) a filmezésen belül több dolgot is csinál. Ez azért van, mert ezeket a dolgokat mind szeretem csinálni, és szeretem sokmindenben kipróbálni magam. Olyan ez, mint mikor nulltábort vezet az ember, és a kerettörténet bizonyos részeit, meg a tacepaókat is maga csinálja. Kenneth Branagh is eljátssza a saját filmjei főszerepeit, stb. Mert attól méginkább az ő filmje.


5044. Quantum hozzáfűzése


Engem az a kérdés izgat, de nagyon, hogy miért van az, hogy az összes filmetekben ugyanaz a főszereplő (meg a rendező, meg az író, meg úgy minden)? Ez egy ilyen exhibicionizmus?


5043. Halivud Estevez hozzáfűzése


Mi értelme van megcsinálni azt, amit már megcsináltak, csak amatőr-szinten?

A tanulás.


5039. OSSYNI hozzáfűzése


ha valóban valami extrém műfajt akartok kipróbálni ajánlom nektek : Rocco-t!


5034. Egressy Tamás hozzáfűzése


Igyekeztünk nem ugyanazt megcsinálni, ami már készen van (mert azt úgyem lehet ugyanúgy), hanem inkább ugyanazt a történetet a saját szájízünk szerint feldolgozni. Egészen másmilyen lett a film stílusa, mint az eredetié, sokkal rock-osabb és agresszívabb (főleg a rövidségnek és a feszesebb dramaturgiának köszönhetően). Persze, sejtettem, hogy ezt mindenhol megkapjuk majd de a filmünk célja igazából nem a koppintás volt, hanem egy nagyon jó történet egészen másféle megvalósítása, egyben önmagunk kipróbálása egy extrém műfajban.


5006. OSSYNI hozzáfűzése


nem beszólás, csak ugyanannyi az értelme


5004. Arrin hozzáfűzése


Öhm SW fanfilmet ők nem csináltak. Az én voltam, úgyhogy neszóljálbe!


5002. OSSYNI hozzáfűzése


Egyszerű Echte a válasz.
Annyi értelme van mint Star Wars fanfilmet vagy James Bond paródiát!


1 


4997. Linchpin értékelése : 8 pont


Nagy fába vágtátok a fejszéteket, ha valóban ki lesz dolgozva a musical vonal! De ezt már szeretem! Jelmezek, smink, nincs káromkodás! A trailer alapján dramatrgia is van, ami ritkaság. . . szóval látszik a munka és a törődés. A feliratok csúnyák, bénák, de a kép és a tartalom elviszi a hátán a cuccot-a filmben kreatívabb feliratokat, please!
   Hozzáfűzés
4986. OSSYNI értékelése : 7 pont


Érdekes csapat.
Átdolgozás-átdolgozás hátán!

Nos a jelmez az frankó de a környezet azonnal halottá teszi a dolgot. Na meglátjuk remélem azért elveszhető lesz.
Nos mint trailer vágással magas pontszám, a film valószínűleg nem fog ennyit kapni.
   Hozzáfűzés
4985. ZOLIWOOD értékelése : 7 pont


Meg ne haragudjatok! Tetszik ahogy van. Főleg a kosztümök, stb. De azt hiszem a távcső nézőkéje kormos volt, mert olyanok a szereplők, mint a mosómedve.
Csak azt akartam ezzel, nem rémisztő, inkább mosolyra fakaszt.
   Hozzáfűzés
4984. szekelyK értékelése : 8 pont


Ejjj ez kemény lett Főleg ahogy kinéz a borbély. Viszont a felirat meg ezek hát nem tudom lehetett volna kreatívabb is.
   Hozzáfűzés


1