hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

ForceUsers Prologue (trailer)

Értékelj!

kép helye


ForceUsers Prologue (trailer) (bemutató)
Készítette:  Horváth Attila, Mixtai Amarilla, Szánth Kitti, Péter Galactic Theater

Tartalom: Az első Star Wars fanfilmem előzetese. 30 évvel az endori csata után játszódik. Egy újabb Sith fog hatalmora kerülni. A Gonosz sosem alszik.

Műfaj: sci-fi, akciófilm | Hossz: 1 perc | Pontátlag: 4.25 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


4835. Feaon értékelése : 5 pont


Kicsit korán adtátok ki nem?Mármint tényleg nem sok van benne ami érdekfeszítő lenne, Persze ettől még lehet nézhető. -Igen sajnos ez a Star Wars dolog, már nem sokat ér ha nincs egy alaposan kidolgozott lehetőleg új történet benne, és ma már sokan a látványra is éhesek. De ez még lehet majd jó. Első filmnek meg megfelel. (MAKKADAM: Még biztosan nem láttad a VERSUS II. című független film trailerét, pedig 3 is van belőle, nézd meg Az összes klón cg, és a történet sem lerágott. Ne haragudjatok hogy ide írtam, csak bökte a szemem az a mondat. ). Egy kicsit hosszú ez az egy perc, az igaz. Azért majd megnézem.
   Hozzáfűzés


1 
4841. ATI Radeon hozzáfűzése


talán azért van ez, mert kiderült, hogy nem tudok annyit hasznosítani a felvett anyagból, mint gondoltam. Eléggé amatőr felszereléssel dolgozom, a szél meg folyton süvített. Mindegy, első filmnek jó lesz, legalább a hibákból tanulok. Azért kapom a kritikát, nem?


1 


4832. MAKKADAM értékelése : 5 pont


Áááááá, ne már. Megint egy Star Wars fake? Nyugi, ez nem lesz kihatással a pontozásra, mert ettől függetlenül még lehet jó, bár nem tudom. Eddig egyetlen jó Star Wars van, az eredeti. De a trailer az semmi. Ez nem előzetes. A trailer lényege, az hogy sejtelmet adjon, de azért érthető legyen a story röviden. Izgalmas zene, alatt futó 10 másodpercnél nem több film bevágások sorozata, ötletes felirattal.
   Hozzáfűzés


1 
4874. Arrin hozzáfűzése


A harmadik részre várni volt a legjobb.


4873. Feaon hozzáfűzése


Az eredeti, klasszikus 3 persze hogy jó. De az újakat hagyjuk egy nagy ratyi, talán a 3. . . . .


4868. Arrin hozzáfűzése


Jó és jobb között a különbség már elveszik a részletekben. Mondjuk abban a pár milliárdban. . . Ettől függetlenül ez profi munka, nagyon eltalált hangulat, ahogy emlékszem. Mondjuk itt elsősorban a KotOR-ra gondolok, nem a filmekre.


4867. MAKKADAM hozzáfűzése


az eredeti jobb.


4848. Arrin hozzáfűzése


Eddig egyetlen jó Star Wars van, az eredeti. ---> www. darkresurrection. com


4833. MAKKADAM hozzáfűzése


. . . . azt a rohadt életbe. még nem fejeztem be, és ez magától hozzáadta. Mindegy. Még a pontot sem tudtam beállítani. Itt egy link a trailer lényegéről. Olvassátok át figyelmesen. Ha valaki így csinál előzetest, akkor az már nem amatőr. Sok szerencsét.

http://en. wikipedia. org/wiki/Film_trailer


1 


4827. nmiki értékelése : 2 pont


Hát ebből nem derül ki semmi. Amúgy ez a star wars már nagyon lerágott csont. Remélem nem loptátok a jeleneteket valamilyen játékból. . Bocs, tényleg nem akarok beszólni, de lézerkard effektet már minden hülye tud csinálni, valamilyen újat kell mutatnotok, hogy valami értelme is legyen.
   Hozzáfűzés


1 
4840. ATI Radeon hozzáfűzése


Nem, a 3D jelenteket 3Ds max-al csináltuk. . .


1 


4825. Halivud Estevez értékelése : 5 pont


Még eléggé az elején lehettek.
Bármi lehet belőle, jó amatőrfilm vagy nem jó.
   Hozzáfűzés


1