hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Halálos hazárdjáték


Értékelj!

kép helye


Halálos hazárdjáték
Készítette:  Jászberény Studio

Tartalom: István számára az élet korántsem nevezhető egyszerűnek. Hatalmas pénzösszeggel tartozik a helyi bűnszervezet vézérének, ráadásul az állását is elveszíti. Végső elkeseredettségében veszélyes hazárdírozásba kezd, ám ezúttal az élete a tét...

Műfaj: rövidfilm | Hossz: 15 | Pontátlag: 6.00 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


4892. DHOPW42 értékelése : 4 pont


Nem igazán tetszett. Szerintem túl sablonos, illetve hát. . . konkrétan minden pontja egy nagy sablon. Az összes szereplő egytől egyig. A történet is. Az utószinkron alapvetően elég jól sikerült, mármint technikailag, színészetileg azonban az sem túl jó, sőt. Tényleg elég élettelen, és ettől az egész film kissé viccessé válik.
   Hozzáfűzés
4831. nmiki értékelése : 4 pont


Na azért a 10-es az sok Látszik, hogy nem vagytok tehetségtelelenek, de azért van mit fejlődni. Ha már utószinkronizáltok, akkor lehetett volna benne nagyobb beleélés.
   Hozzáfűzés
4707. .zoltán. értékelése : 10 pont


Nekem nagyon tetszett a film. Jó volt a képminőség, a hangeffektek, és az utószinkron nagyon jó ötlet volt. A sztori is érdekes volt, nekem is tetszett az idő múlásának szemléltetése zsetonokkal.
   Hozzáfűzés
4706. Balage értékelése : 6 pont


Megnéztem én is. Az eleje. Hát, ez a nap is ugyanúgy kezdődött, mint a többi, de egyszercsak. . című dolog már nagyon lerágott csont sztem. De a jól érthető hangok, a jó felvételek (kamerázás), és történetvezetés módja kompenzálja a hibákat. Talán annyit tehettetek volna, hogy a főnök szerepére megkértek valamilyen idősebb embert, sokkal hatásossabb lett volna.
Összeségében szép munka.
   Hozzáfűzés
4704. Halivud Estevez értékelése : 7 pont
reggeli felkelés fogmosás: -2 pont.
Kit érdekel, hogy fogat mos, és reggelizik? Bigbanggal tessék nyitni, vagy nem is tudom. Okés, magányos, meg minden.

Pozitiv: Utószinkron, azaz érthető szöveg. Látható kép. Már ez is öröm

Hosszú kártyacsata, de jó időmúlás érzékeltetés a végefelé. (fogyó zsetonok)

Nem lett kerek a történet. Olyan kicsit bénácskára sikerült a vége.

Olyan 6-7 pont körül.
   Hozzáfűzés


1 
4705. Halivud Estevez hozzáfűzése


Még kiegészítem.

Nem volt az, hogy túlvállaltátok magatokat. Amit megtervezetek, úgy tűnik végig vittétek jól.

Kevesebb zenés rész (meg reggeli felkelés), kidolgozottabb sztori, és máris +2 pont.

Ha bátrak vagytok, akkor kicsivel több, jó akcióval bepróbálkoztok (úgy értem sikerül is), és máris megvan a tizes. Nálam. (én elnézem, hogy nem profik a színészek, többiek nem biztos)

Amúgy elég jó alapjaitok vannak már, némi képi fantázia is akad olykor. (Zsetonos időmúlás)


1 


4700. MAKKADAM értékelése : 5 pont


Megnéztem. Ez olyan közepes. Kezdem a pozitívumokkal. A story egyszerű, de jó. És nálam első a story, úgyhogy ez mindenképp legalább 5 pont. A zenék illettek bele, mégha nem is tetszett mindegyik.
A negatívumok. Kezdeném azzal, hogy mivel ebben a filmben mindeki még gyerek, ezért nehezen vehető komolyan. Azt nehezen hiszem el, hogy egy ilyen fiatalkorúnak irodai munkája legyen. Pláne azt, hogy egy szintén fiatalkorú legyen a főnök az említett munkahelyen. Eléggé reáltalan volt az egyész helyzet. Az ellenség az egész jó volt, csak a testőrei voltak nehezen komolyan vehetők a fiatalságukból kifolyólag.
Röviden, egy felnőtt sem volt benne. Sajnos a színészi játék sem volt a toppon. Látszott hogy a szöveg betanult, és nem az érzelmekre, a félelemre, az izgulásra, a dühre öszpontosítottak, hanem hogy el ne rontsák a magolást. A végén, amikor a srácra fegyvertfognak a pénz megszerzése ellenére is, ott egy kicsit be kellett volna rezelnie. Jobban kellett volna ordítania. Ez mutatja meg hogy egy amatőr színész képes e nagyobb szintre lépni, vagy nem. Sajnos a fiatal amatőr színészek túl ripacsok (már ne vegyék sértésnek, ez szakmai kifejezés) Sajnos az ordítást cikinek tartják. Pedig attól lesz életszerű. Az mutatja az érzéseket. Arra kell gondolni, hogy mit tenne, ha igazábol fegyvert fognának rá. Kicsit máshogy viselkedne. Na így összességében, a story az jó volt. A forgatókönyv író is egyész jó munkát végzett. Egyedül a szereplők, és a rendező maradtak alúl. De ez nem a vég. Ez a kezdet. Nagyon sok olyan amatőrfilmes van, akik olyanok mint ti, csak éppen szarabb storyval, és jobb látvánnyal, színészi játékkal csinálnak filmet. Csak ők nehezebben fognak feljebb jutni mint ti, mert ha a story szar, akkor a látvány, a színészi játék soha nem fogja kihúzni a szarból a filmet. Nektek már van egy jó alapötletetek. Még lehet egy kicsit bővíteni rajta, és akkor sokkal jobb lesz. Hajrá. Ezt látván, én drukkolok. Én azt se bánáám, ha visszajönnétek valamikor ugyanezzel a storyval, címmel, csak más szereplőkkel.
   Hozzáfűzés


1 
4701. Halivud Estevez hozzáfűzése


Én ezt mindenképpen meg fogom nézni, már csak a borító/plakát miatt is


1 
1