hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Waldorfium - Mágyádáj

Értékelj!
Waldorfium - Mágyádáj
Készítette:  Farkas áron, Villant Bálint, Gáspár Zselyke A Gödöllői Waldorf Iskola 9. osztálya

Tartalom: Egy kis videoklipp egy számhoz, amit egy elvetemült osztálytársunk hallgatott egyszer, mi meg szórakozásból csináltunk rá egy klipet, ami később a suli filmfesztiválja, a RudiDíj gálafilmje lett...

Műfaj: Alternatív klip / Klip-paródia | Hossz: 5 | Pontátlag: 5.00 | Ennyi értékelésből: 9


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


4665. Levier értékelése : 5 pont


Nem Villant-ottatok olyan rosszat ! Kezdetnek jó
   Hozzáfűzés
4640. Balage értékelése : 3 pont


Kezdetnek jó! Mármint nektek arra, hogy elsajátítsátok a legalapabb felvételi és vágási technikákat, és ezzel a tapasztalattal ha van hozzá kedv, lehet később alkotni. Mint ahogyan előttem is írták, az ilyen jellegű videók csak a saját körön belül poénosak, aki nem ismer titeteket, annak csak egy izé
Nem bántásként mondom, ne értsetek félre. Szóval ha már így összejött egy csapat, akkor érdemes lenne bepróbálkoznotok valami rövidfilmmel vagy vmi hasonlóval.
   Hozzáfűzés


1 
4656. Archy hozzáfűzése


Nyárra tervezünk egyet, amit azért most már normálisan megcsinálunk. . . remélem az nagyobb sikernek örvend majd, mint ez az izé


1 


4635. HatiDani értékelése : 2 pont


A valami (nem visz rá a lélek, hogy ideírjam: film vagy klip) kilencedikes. (A paródia akkor állja meg a helyét, hogyha az amit parodizál az egy közismert dolog és vannak benne olyan jelenetek, részek amelyek paródiaként megfogalmazva új humoros értelmet adnak neki. ) Ez nem más mint iskolai hülyülés, a drága időtök, fiatalságotok elbaszása haszontalan dolgokra. Szerintetek a szélesebb közönség érdeklődésére ez a teljesítmény számot tarthat? De most komolyan. Nektek ez poén, sokaknak meg nagyon nem. Ahogy Milán mondja, ez legfeljebb az érettségi banketten vagy találkozókon félig bebaszva nézve lehet szórakoztató. . . nektek, de csakis nektek!
Oké nem tanultatok (ezzel a módszerrel) alapvető filmkészítési technikákat, látszik, hogy még elméleti szinten sem. Ez nem lenne baj sokan vannak ezzel itt így. DE, vannak az interneten bőségesen könnyen érthető anyagok, fórumok (lásd: Halivud) a témáról. Ahol lehet kérdezni, tanulni egymástól. Ti ezt a filmet úgy csináltátok, hogy ezeket a fontos dolgokat leszartátok. Sajnos ez látszik a filmből. Képarány, színek kompozíció, vágás, hang/zene. Mind rossz, vagy hibás! Nem kell mert nem is lehet elsőre profi minőséget csinálni, de legalább törekedni kell rá és úgy, hogy azért az látszódjon is. Egy ilyet kis túlzással a nagyanyám összedob egy délután alatt múvímékörrel! És főleg nem a kamera minőségétől függ, hogy mi lesz a végeredmény. VHS-el is lehetett annó hangulatos filmeket csinálni. Tehát még kiírni, hogy rendezte XYZ, meg vágó:Gipsz Jakab stb. az azért enyhe túlzás. Egyedül a sok csaj beszervezése pozitívum. Még nagyon sok munka áll előttetek! Sajátos a MÓDSZER. . . olyan WaldorFos. Ha így folytatjátok nagy művészek lesztek, vagy nem.
Nem a lelketekbe akartam gázolni, hanem kicsit megrázni titeket, hogy habár tudom, hogy mindenkinek a saját gyereke a legszebb, legkedvesebb, attól még az lehet hogy tényleg fogyatékos. Ezen tényleg gondolkozzatok el. Szóval viszontválaszotokra abban az egy esetben vagyok kíváncsi, ha NEM az adott ponton fölháborodott és hozzánemértő hápogásról fog szólni.
   Hozzáfűzés


1 
4643. RCS hozzáfűzése


Osztály/suli előtt vagy szalagavatón levetítve biztos hogy őrjöngéses siker lenne, efelől semmi kétség, télen forgattam egy szalagavatón ahol levetítettek egy baromi szar amatőrfilmet amit a végzősök csináltak, de marhanagy sikere volt és nekem is nagyon tetszett, abban a szituációban. Viszont ezeket a műveket ismeretlenül nézve, a monitor előtt már egyáltalán nem olyan szórakoztató. Ahogy elnéztem a kommenteket 200-on felüli nézettség is 99%-ban osztálytársakból meg iskolatársakból jött össze. Így nem csoda hogy agyon dícsértek. Van esély rá hogy jókat is tudtok majd csinálni, biztos vagyok benne. Csak idő meg önképzés kérdése.


4639. Archy hozzáfűzése


Jah és még valami, ami nem nagyon tetszett. . . Vannak oylanok, akiknek baja van a Waldorffal, de muszály ezt most itt kinyilvánítani? Ez az egyetlen ok, ami miatt nem tudom a leírtakat teljesen objektívnek tekinteni. . . a fogyatékost próbálom nem célzásnak venni, de azért akkor is elég erős volt. . . bocsi, vannak itt a neten waldorf-utáló oldalak az ilyeneket inkább oda kéne és nem ide! most egy kicsit csalódtam. . . mindegy MAGÁT AZ ÉRTÉKELÉST akkor is jogosnak tartom. . .


4638. Archy hozzáfűzése


Köszönöm szépen az értékelést! A célját tényleg elérte és ezt most nem negatív értelemben mondom. Legközelebb igényesebb leszek. Lehet hogy már mondtam, de az egy nap alatt elért youtube nézettség (250fő) miatt akartam ide föltenni, mert ott kaptunk mindenféle dícséretet, de azért nekem személy szerint többet számít, amit ti mondtok itt a Halivudon. . .

Hát. . . mit mondjak. . . ezzel jól bemutatkoztam :S tényleg van még hova fejlődni. . . Remélem senkinek nem rontottam el a délutánját ezzel a kis izével


4636. Halivud Estevez hozzáfűzése


Valaki végre kimondta. Köszönet.


1 


4623. eRic értékelése : 7 pont


A körbeforgás sokat dobott rajta, meg egyébként is poén.
   Hozzáfűzés
4620. Milán értékelése : 3 pont


Kedves kis home ökörködés, semmi több. Nincs kiemelhető a filmben. ez milyen képarány? 5:4-hez NTSC natívba áttolva? Kissé beszűkül az ember látótere. Kamera írisze ugrál össze-vissza.
Esetleg majd 4. év végén ballagáson jó lesz levetíteni, vagy egy osztálytalálkozón. (Amúgy megjegyzem nekem is egy ilyen kis zenés börleszk adta meg a kezdő löketet anno gimiben, hogy komolyabban kezdjek el foglalkozni a filmezéssel)
   Hozzáfűzés


1 
4634. Archy hozzáfűzése


Köszi és teljes mértékben egyet is értek veled, ez amugy is csak az, amit két délután alatt csináltunk. . . ide tényleg csak azért mertem betenni, mert láttam már ilyet itt az oldalon. . . nem az volt a célom, hogy magas pontszámot kapjunk, hanem, mert egyrész poén, másrészt, hogy olyan emberek véleményét is meghallgathassuk, akik tényleg értenek hozzá. . .

U. i. : ígérem, nyáron beszerzek egy minőségibb kamerát, ez már ugysem birta a gyűrődést. . .


1 


4619. Halivud Estevez értékelése : 5 pont


Adok egy 5-öst. Iskolában ez a legjobb jegy.
Teljesítmény tekintetében pozitivum a sok lány, a némi ötlet, meg a táncos koreográfia szerűség.


   Hozzáfűzés
4618. csinytevo értékelése : 7 pont


Na akkor mint elso ennfentes ertekelo, en is kezdenem.

Kisse szubjektiv leszek sajnos, hiszen ott voltam az egesz keszitesen, es szemelyesen ismerek minden resztvevot, de megprobalok objektiv lenni, amennyire sikerul :-)

Mindent egybevetve, 7-est adok, mert tudom, hogy ezt a filmet 15-16 eves diakok keszitettek, hihetetlenul amator felszerelessel (egy regi kezikamera, ami a vegere elromlott, slussz-passz), es elso probalkozasra.

Igy hogy prada es ScoDepp is kiritazlat a foszereplot, nekem is egy kicsit feltunik, de egy ilyen szamra nem tudom mit csinalhatott volna, hogy ne jatsza tul magat :-)

A tatogas sajnos tenyleg nem ugy jott ki, ennek fo oka pedig szerintem az osregi gep, amin akadozott az Adobe Premier Pro, es nem tudtuk osszehangolni a lamur-t a keppel. . .

Na de nem magyarazkodok, egy kozepes 7est adok, jo volt sracok.
   Hozzáfűzés
4617. ScoDepp értékelése : 7 pont


Eggyetértek pradával a föszereplövel kapcsban.
egész jó utomunka. . .
nekem a főszereplö húzta lejjebb a pontot.

ezért igy egy erős 7est adok
   Hozzáfűzés
4613. Prada értékelése : 6 pont


Na akkor mért első értékelő kezdeném is.

Alternatív klippnek elfogadható. Szám választás jó(plusz pont). Vágások elfogadható.
Ami nem tetszett:

A főszereplő kicsit túl játszotta a szerepét.
Tátogás néhol nem úgy jött ki.
És lehet, hogy ez nem volt nagy hiba, de mintha láttam volná már ezt a csajozós, talicskázós részt az Irigy Hónaljmirigy produkciójában.

Paródiának praódia volt(mégha nem is igen nevetetett meg. ) Ezért 6 pont.
   Hozzáfűzés


1 
4615. Archy hozzáfűzése


Köszi az értékelést! Sajnos még nem láttuk azt a hónaljmirigyes paródiát. Az ötlet onnan jött, hogy az eredeti klipben a csávó limóval szedi fel az összes csajt. . .


4614. Prada hozzáfűzése


Mért= mint*

Sry


1 
1