hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A drog

Értékelj!Bejelentette: Mitosz

A drog
Készítette:  Lévay Máté

Tartalom: A drogok használata sokaknak mindennapos, de elég egyetlen alkalom is a végzet beteljesüléséhez.

Műfaj: Játékfilm | Hossz: 5,5 | Pontátlag: 5.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez5991. Tom Levantine értékelése : 4 pont


Egy trailernek ez is elmenne, nem sok mindenről szól. Egész végig a figyelemmel vannak problémái a főhősnek. Nem tudom minek akartad azt beállítani. Egyszerű kimerültségnek, vagy az elvonási tünetek jelentkeznek.

A tanuló ügye nem akar drogozni, még is 2 orbitális méretű tablettát hurcolászik a zsebében. Ráadásul még otthon is nála van, az éjszaka közepén. Sokkal hatásosabb/élethűbb lett volna, ha mondjuk a szekrényben kutakodik és véletlenül megtalálja a tiltott szereket, esetleg a régebbi cuccai között.

Lehetett volna utalni rá, vagy kicsit célozgatni, hogy ilyen problémákkal küszködik. Ez így tényleg annyiról szól, hogy jaj de fáradt vagyok, bekapok egy kis cuccost.

Viszont a zenét most jól eltaláltad, leszámítva a fűrész zenéjét, hát arról rögtön a film jutott eszembe, nagyon nem illett ide. Nagyon elkapkodod a dolgokat, javaslom, hogy ne sok kudarcból próbálj összerakni egy jó filmet, hanem tervezz, de jó alaposan.
   Hozzáfűzés


1 
5993. Tom Levantine hozzáfűzése


De ezeket honnan kellett volna tudnom?:o)


5992. Mitosz hozzáfűzése


Eredetileg arról szolt volna, hogy rengeteg a feladat, a tanulás illetve a tananyag, melyet el kell sajátítani. Figyelmemet először a legális, mindennapos droggal, a koffeinnel próbáltam összpontosítani, de végül azzal sem jártam sikerrel, hisz nem bírtam. . . elaludtam. Bizonyos jelenetben (sajnos a minőség miatt kevésbé látszik) egy korábbi érettségi feladatait oldom meg--> innen az utalás, hogy mi is ez a nagy, hajnalig tartó készülődés. A főhős egy nem éppen épp eszű ötlettel állt elő, miszerint ha drogozik akkor sikerült figyelmét kiélezni és jobban tud összpontosítani a feladatára és a fáradtság is elillan. Persze ezt tudjuk, hogy nem egészen így van Köszönöm az hozzászólást, igyekszem figyelni a észletekre!


1