hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

353W (EP 8) - Az ügynökség fekete báránya

Értékelj!Bejelentette: Kormos Krisztián

353W (EP 8) - Az ügynökség fekete báránya
Készítette:  Kormos Krisztián, Ábrahám András, Szabó Tamás, Kormos Lorándné, Blacksheep, Sorter, Szalai Flórián, Vérző Hold Stúdió

Tartalom: A földönkívüli emósok, a kiskunhalasi Silent Hill, a 2012-es világvége, a kiskunkaracsöli zombiattack és a kronofág hazaengedése után ismét szükség van a kiborgra és barátaira: valaki megpróbálja eladni a Földet egy idegen faj képviselőjének. Az akció balul üt ki, és a Föld ugyan megmenekül, de Ricsi a féregjáratba zuhan. Vajon a Wartburg avatárja és az ismeretlen eredetű harcművész meg tudja menteni őt a biztos haláltól? Jelentéktelenséggenerátorral álcázot eltussolóügynökök, Kárpáti hadnagy, Ervin, monoton koktélok, és természetesen Wartburg 353W.

Műfaj: ultrazsé trash-scifi | Hossz: 57 | Pontátlag: 5.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez14000. OSSYNI értékelése : 4 pont


Nem bírom végignézni. Túl kevés a film ahhoz, hogy életben tartsa a figyelmemet. Filmtechnikailag nagyon gyér, sok az értelmetlen effekt parádé ! Nem telik el egyetlen perc, hogy egy effekt köré írt jelenet ne történjen. Az effekt létrehozásához pedig minden úgy van kamerázva, hogy az könnyen kivitelezhető legyen. Tehát az effekt köré írt film elnyomja a legalapvetőbb filmes hangulatot a kamerázást, vágást. Ennek hatására beindul a lavina, a színészetet hazavágja, a hangulat, atmoszféra üres.
-nem is értem, akik ennyire amatőr szinten mozognak, kiknek akartok bizonyítani egyórás filmekkel? Ha javasolhatom csináljatok 5-10 perces filmeket, így a bukás esélye is jóval kisebb, kisebb energiát emészt fel, és talán rájöttök mitől is film egy film. 4 pont a kitartásra.
   Hozzáfűzés


1 
14015. Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Mindkettőtöknek van igaza
értem, hogy Krisztián érti, remélem oszi is mindjárt megérti.

ultrazsé trash-scifi - na, hát ezt hozza, van ilyen kategória. Kicsit klasszikus homemade amatőrfilm 10 évvel ezelőttről (amolyan Sómós sziti féle), kicsit. . . valami más is, amitől egyéni, különc. No, én sem vagyok itt célközönség, ahogy elnéztem. Nem baj.


14012. Kormos Krisztián hozzáfűzése


Tudom, hogy nem személyeskedésből pontozod, sőt, pontosan tudom, hogy miért pontozod, ezért mondom, hogy nincs értelme. Megszabni nem szabok meg semmit, felőlem nyugodtan nézheted és értékelheted a továbbiakban is, csak nem látom értelmét, neked nem szórakozás, minket meg nem érdekel. Majd Léttelenek címmel fogunk fölrakosgatni olyasmit, aminél mindenképpen számítana a véleményed, mivel látom, hogy miből mit emelsz ki, annál valószínűleg hallgatni fogunk rád, ha írsz hozzá valamit. És ott a filmtechnikai részére is adni fogunk. Itt, még egyszer mondom, értelmetlennek látom az egészet. Értékelem a segítő szándékodat, de ez a sorozat valószínűleg ebbe az irányba fog tovább fejlődni, mert mi a célközönségünk kritikájára hallgatunk és hallgattunk, és a 353-as esetében te nem az vagy. Egyébként egyetlen értékelés sem származik tőlünk.


14011. OSSYNI hozzáfűzése


Nagy kő esik le a szívemről, amikor azt írod ne értékeljem a filmet ! Valóban nem az én stílusom, de miért is? Mert Sci-fi? Mert vígjáték? Mert effektparádé? Biztos bennem van a hiba !? A filmetek ahogy lentebb is írtam: filmtechnikailag rossz ! Plánok nem léteznek, kamerázás és vágóképek nagy nulla ! Ezekből fakad, hogy a vágás is nagy nulla ! Ez lavinát indít be: Mivel rosszul van kamerázva, felvéve, nincs hangulata, hiába karakteres a főszereplő, hiteltelen a játéka, ez köszönhető a rendezésnek, kamerázásnak, ezekből következik, hogy a film dramaturgiája teljes mértékben elvérzik, nincs, nem létezik ! A történetet akkor értené meg az ember, ha már ezen a vagonnyi hibán túlrágta az ember magát és elkezdi érdekelni mi is folyik a képernyőn ! És ha Hollywoodi effekteket használnátok, innentől már az se mentené meg a filmet ! Ez a -direkt szarra csináltuk a filmet- akkor hiszem el, ha bármi jelét mutatná a film, hogy bármilyen módon többre vagytok képesek. Erről szó nincs ! Visszalapozgattam az előző filmeteket, általában azok értékelik a filmeteket (túl), akiket sehol se látok, főleg fórumokban. Engem nem zavar ha magatokat osztályozzátok be 8-10 pontosra, csak magatokat csapjátok be. Kurvára nem személyeskedve húzom le az alkotásotokat, egyszerűen ilyen a filmetek és kész. 4 pontot adtam az előzőekre is, és hogy ez mennyire véletlen szerintem semennyire. Az pedig teljesen abszurd, hogy a filmet te szabd meg, ki nézze és ki nem ! Továbbiakban ahogy kérted, nem értékelem a 353w sorozatotokat, ha nektek így jó, hát legyen.


14009. Kormos Krisztián hozzáfűzése


Sértődés nélkül, zizzenj már le légy szíves a 353-asról, nem neked készül, nem a te világod, értelmezni sem tudod, ez már epizódokkal ezelőtt kiderült. Totálisan nincs értelme annak, hogy akár csak bele is nézz egy részbe, nézzed inkább a rövidebb munkáinkat, vagy a Dolan-videóinkat, vagy tudom is én, szólj hozzá azokhoz, amiket más stílusban csinálunk, és nagyon szépen meg fogom köszönni a véleményedet, főleg ha használhatjuk a jövőben. Vannak egyperceseink, videoklipek, most kezdünk egy thrillersorozatot 10 perces részekkel, amiknél kíváncsi leszek a véleményedre, különösen az utóbbinál, de a 353-asnál nem, mert ez nem fog változni, maximum fejlődni, de olyan irányba, ami szerinted meredeken lefelé vezet, viszont alább Laczkó szerint (és szerintünk is, tehát ő tudta értelmezni, és élvezni is, amit mi akartunk) a cél. Megnézhetsz minden részt, és beírhatod ugyanezt, vagy lehúzóbbat, vagy adhatsz kevesebb pontot teljesen fölöslegesen, mert ez erről szól, az értelmetlen effektparádéról, a Garrys Modból kölcsönzött és lehető legbénábban aminált zombikról és ügyökökről, instant gagyivá váló de mégis 3D-s raktárról, indokolatlan tangás csajról, meg arról, hogy a Kárpáti hisztije miatt föl nem vett jelenetek lyukait hogy próbáljuk betömködni (az egy külön sportág a törzsnézők körében, kiszúrni, hogy mi lett elcseszve, vagy éppen lett fasza és ötletes ilyen módon, mert olyan is van, bár a Rémálomföldet jelentős mértékben inkább elcsesztük miatta). Összességében véve megértem a véleményedet, de értelmetlennek találom, hogy 353-ast nézz. Azért nevezzük kocsma-scifinek, ultra-zsének, meg a jó Ég tudja még, hogy minek, hogy egyértelmű legyen, hogy micsoda, ennél többet már nem segíthetünk, azt hiszem a következő rész elejére bevágunk egy figyelmeztetést, hogy megtekintése senkinek nem ajánlott, jobbat már nem tudok. Ez elsősorban azoknak való, akik azon szeretnek flashelni, hogy milyen agyatlan ötlettel teszünk a sztoriba két indokolatlan karóra tűzött fejet, amik látványosan szarul vannak odaanimálva, aztán szeretnek besírni azon, hogy a szarul odaanimált fejet a tényleg ott lévő ember egyik pillanatról a másikra valóban megragada a hajánál fogva, meg ilyenek, aztán a végén megtudni, hogy az egész miért volt. Aztán aki szerint ez nem film, az nem nézi meg a következő részt, aki meg igen, az feliratkozik, és várja.


1