hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

BogART bemutatkozása:
Regisztrált 2017-11-24
Minden jó film kedvelője és saját filmötletekkel, témákkal bíró szellemes szabadúszó vagyok. Amatőr szinten fotó-művészkedem is.

lilla.22 bemutatkozása:
Regisztrált 2017-11-22
Sziasztok! Lilla vagyok, jelenleg Budapesten tanulok. Évek óta érdekel a filmkészítés, amíg Kaposváron tanultam készítettem néhány társammal egy-két rövidfilmet, de azzal, hogy felköltöztem Budapestre, nem szeretném abbahagyni a mozgóképpel való elfoglaltságom, fejlődni szeretnék akár, mint forgatókönyvíró. Az egyik helyi média révén betekintést nyertem korábban a hírkészítésbe, az újságírásba. Ismétlem, még csak tanuló vagyok, de gondoltam, ez is egy jó felület a magam fejlesztésére.

ZsigaGyerek bemutatkozása:
Regisztrált 2017-11-10
Nagy kedvelője vagyok az amatőr filmezésnek. Én magam még nem készítettem filmet de egyszer lehet hogy majd idővel majd pár ötletemet megvalósítom.

ivan bemutatkozása:
Regisztrált 2017-11-10
ivanivanivanivanivanivanivanivanivanivanivanivanivanivanivan

Janó bemutatkozása:
Regisztrált 2017-11-07
Fényképezgetek, általában sportot. Néha felveszek ezt-azt hobbiból.

ZsigaGyerek írja erről: A túra
Filmek véleményezése arccal 2017-11-05
Nincs kedvem túl ragozni baromi jó filmet raktatok le az asztalra, minden elismerésem :D .

Kong Kinga írja erről: Letészem a lantot
Filmek véleményezése arccal 2017-11-05
Erre a filmre én 8 pontot adok, és a következővel indokolnám: Zsírállat, szuper lett! Képileg tetszetős. Átjön amit szeretne kifejezni. Még van hova fejlődni, de szeretnélek bíztatni benneteket!

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: Rádióbeszélgetés KEO módra; Rossz Filmek #1 Avagy miért nem jó film a Felhőatlasz? Cloudatlas
Filmek véleményezése arccal 2017-11-05
Bajaim: - visszhangos hang - nincs lényegében videjó, legalább egy beköszönésben megjelenhetnétek. A tartalomba nem kötök bele, egyéb vélemény.