hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

BaksaZ bemutatkozása:
Regisztrált 2018-02-17
Szeretnék forgatókönyvíró lenni. Igazából annak tartom magam, csak még nem futottam be, de az a célom, hogy sikeres forgatókönyvíró legyek.

Robert Renato bemutatkozása:
Regisztrált 2018-02-12
Hali :) Filmzeneszerző szeretnék lenni és egy igényes directorral együtt alkotni valami frankót! Lehet pici is, lényeg hogy szívvel, lélekkel kreáljunk;) Tudom, hogy egyszerűbb letölthető zenét vadászni, de hiszem, hogy egyedi, törődéssel, a képi világ és a történet hangulatához szabott zene és hang sokkal nagyobb hatást ér el. Szóval találtam ezt az oldalt és gondoltam csatlakozom, ha filmzenét szeretnlél, írj bátran! :)

Balassa bemutatkozása:
Regisztrált 2018-02-04
Operatőr vagyok. Követném az újdonságokat, vagy az elfelejtett régiségeket.

üdítő bemutatkozása:
Regisztrált 2018-02-04
Sziasztok! Érdekelnek az akció- és a horrorfilmek. Kedvenc színészeim Jason Statham és Dolph Lundgren. Minden teniszközvetítést követek.

Peter bemutatkozása:
Regisztrált 2018-01-27
Egyszerű srác, egyszerű gondolatokkal.

Ann0502 bemutatkozása:
Regisztrált 2018-01-21
Nézni nagyon szeretem a filmeket. Még iskolába járok. Most kezdek önállóan animációs kisfilmeket készíteni.

Zsoca írja erről: Kicsi, de halálos
Filmek véleményezése arccal 2018-01-20
Erre a filmre én 8 pontot adok, és a következővel indokolnám: Zsírállat, szuper lett! Képileg tetszetős. Értem, és látszólag mintha történne valami. Élmény volt nézni, várom a következőt tőletek!

Sindaturiel bemutatkozása:
Regisztrált 2018-01-11
Sziasztok! Gyerek korom óta vonz a filmek világa, de most végre kezembe veszem a sorsomat. Youtube csatornám videóit magam vágtam Sony Vegassal, illetve Power Directorral. FL studóval filmzenéket írok, érdekel a színészet, a szinkronizálás, ez utóbbira többen mondták, hogy felettébb kifejező a hangom, a mimikám. 6 évig zongoráztam, egy keveset hegedültem. Imádok filmeket készíteni, ötletelni, megalkotni. Mindig tele vagyok ötletekkel és ha kezembe kerül egy jó projekt, akkor mérhetetlen lelkesedéssel, rengeteg energiával dolgozok rajta.