hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

lilla.22 bemutatkozása:
Regisztrált 2017-10-17
Sziasztok! Lilla vagyok, jelenleg Budapesten tanulok. Évek óta érdekel a filmkészítés, amíg Kaposváron tanultam készítettem néhány társammal egy-két rövidfilmet, de azzal, hogy felköltöztem Budapestre, nem szeretném abbahagyni a mozgóképpel való elfoglaltságom, fejlődni szeretnék akár, mint forgatókönyvíró. Az egyik helyi média révén betekintést nyertem korábban a hírkészítésbe, az újságírásba. Ismétlem, még csak tanuló vagyok, de gondoltam, ez is egy jó felület a magam fejlesztésére.

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: FREEzing
Filmek véleményezése arccal 2017-10-14
Jobb lett volna rendes sztoriban előadni.

markymark07 bemutatkozása:
Regisztrált 2017-10-11
Márk vagyok! Szeretnék saját filmet rendezni, hobbim a vágás és effektezés.

robika bemutatkozása:
Regisztrált 2017-09-18
Sportmérkőzések felvétele, esküvői felvételek

Kong Kinga írja erről: Mechanical Corpse - DUST
Filmek véleményezése arccal 2017-09-03
A kép és a hang összeillik. Figyeltetek a részletekre (csellós nyakában fogaskerék). A képek egyszerre szépek, művészien elvontak, és ismeretterjesztő jellegűek, mindez jó értelemben. Nem mindennapi darab.

Malu bemutatkozása:
Regisztrált 2017-09-03
Sziasztok! Gábor vagyok 39 éves és Halásztelken élek a családommal. 2009-óta vagyok a Rohanó Filmkockák Stúdió mindenese. Hozzám tartozik a marketingtől kezdve a forgatáson át az utómunkáig minden. Sony HDR-FX1-es kamerával dolgozom főleg esküvőkön és Sony Vegas Pro 14-es programmal vágok jelenleg. Filmes tanulmányaimat Egerben végeztem, mozgóképgyártó-videoműsor szerkesztő képesítést szereztem, majd az Eszterházy Károly Főiskola mozgóképkultúra-médiaismeret szakán diplomáztam. Jelenleg is tanulok, igaz nem intézményes formában 3D animációt.

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: Amanda - korai előzetes
Filmek véleményezése arccal 2017-08-27
ez még így szerintem korai, nem? :)

Scotty bemutatkozása:
Regisztrált 2017-08-26
Kb. 20 éve foglalkozom filmezéssel. Fotózással csak pár éve. Eleinte csak rövidfilmeket készítettem. Az utóbbi években számos videoklip, céges rendezvények rögzítésén ( audio, video) dolgoztam. Főként operatőrködöm és vágok. Kedvenc filmes műfajom a horror, thriller. Múlt évben készült el első nagy játékfilmem az Egy testben. Ez amolyan horror-thriller. Teljes mértékben független film, anno mindent saját költségből intéztünk. Párom írta a forgatókönyvet, ketten rendeztük és szerepelünk is benne. 75%-ban én operatőrködtem. A teljes vágást és filterezést, effektelést is jómagam csináltam, illetve a hangkeverést 2.0-ban és 5.1-ben. További filmterveim is vannak. Jelen pillanatban egy új forgatőkönyven dolgozunk, ez amolyan krimi-thriller lesz, szintén nagy játékfilm...