hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

robika bemutatkozása:
Regisztrált 2017-09-18
Sportmérkőzések felvétele, esküvői felvételek

Kong Kinga írja erről: Mechanical Corpse - DUST
Filmek véleményezése arccal 2017-09-03
A kép és a hang összeillik. Figyeltetek a részletekre (csellós nyakában fogaskerék). A képek egyszerre szépek, művészien elvontak, és ismeretterjesztő jellegűek, mindez jó értelemben. Nem mindennapi darab.

Malu bemutatkozása:
Regisztrált 2017-09-03
Sziasztok! Gábor vagyok 39 éves és Halásztelken élek a családommal. 2009-óta vagyok a Rohanó Filmkockák Stúdió mindenese. Hozzám tartozik a marketingtől kezdve a forgatáson át az utómunkáig minden. Sony HDR-FX1-es kamerával dolgozom főleg esküvőkön és Sony Vegas Pro 14-es programmal vágok jelenleg. Filmes tanulmányaimat Egerben végeztem, mozgóképgyártó-videoműsor szerkesztő képesítést szereztem, majd az Eszterházy Károly Főiskola mozgóképkultúra-médiaismeret szakán diplomáztam. Jelenleg is tanulok, igaz nem intézményes formában 3D animációt.

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: Amanda - korai előzetes
Filmek véleményezése arccal 2017-08-27
ez még így szerintem korai, nem? :)

Scotty bemutatkozása:
Regisztrált 2017-08-26
Kb. 20 éve foglalkozom filmezéssel. Fotózással csak pár éve. Eleinte csak rövidfilmeket készítettem. Az utóbbi években számos videoklip, céges rendezvények rögzítésén ( audio, video) dolgoztam. Főként operatőrködöm és vágok. Kedvenc filmes műfajom a horror, thriller. Múlt évben készült el első nagy játékfilmem az Egy testben. Ez amolyan horror-thriller. Teljes mértékben független film, anno mindent saját költségből intéztünk. Párom írta a forgatókönyvet, ketten rendeztük és szerepelünk is benne. 75%-ban én operatőrködtem. A teljes vágást és filterezést, effektelést is jómagam csináltam, illetve a hangkeverést 2.0-ban és 5.1-ben. További filmterveim is vannak. Jelen pillanatban egy új forgatőkönyven dolgozunk, ez amolyan krimi-thriller lesz, szintén nagy játékfilm...

Oldgreen bemutatkozása:
Regisztrált 2017-08-26
Jelenleg egy iskolai tv-nél vagyok jelen, mint "stúdió" vezető, de korábban már tagja voltam, mint operatőr, vágó. Eddig videókat készítettem, (iskolának, magán jellegűt) de már a munkámnak része volt egyéb kisfilmek elkészítése, amik pályázatokra készültek. Elég régóta érdekel a filmes szakma, és a jövőben is ezen az utón szeretnék tovább menni. Jelenleg film rendezőnek szeretnék továbbtanulni, de nem állna távol tőlem, ha vágónak vagy operatőrnek esetleg hangmérnöknek tanulnék tovább.

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: Magyar legendák nyomában S01E01
Filmek véleményezése arccal 2017-08-21
Nem rossz! Nem is hallottunk még erről a legendáról.

Molinaseca írja erről: Izland mozgásban
Filmek véleményezése arccal 2017-08-20
Sziasztok! Aranyos film, amatőröktől kifejezetten helyes. Kicsit hiányoltam belőle egy-két helybéli megszólaltatását, és ha volna angol felirat hozzá, az izlandi ismerőseimnek szívesen megmutatnám. Ők méginkább vevők a cukiságokra, mint a kontinentensen, Tarr Bélán és Kieslowski-n edződött filmes barátaim.