hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
újdonságok ti írtátok

Ti írtátok

Dávid bemutatkozása:
Regisztrált 2018-12-08
Festő vagyok s egy filmötlethez szeretnék csapato találni.

AMN bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-30
Korábban forgattam már rövidfilmeket, dokumentum filmeket, jelenleg film készítéshez keresek társat.

Balinteso bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-29
Szórakozásból indult filmes \"karrier\". Teljes stáb egy személyben eset. Szerencsére bővűl a csapat. 10-en x éve kezdődött, önképző módon. A kamera elötti részen kívül minden érdekel. A végeredmény minőségének javulása miatt tanulom a világitás és a hangrögzités tudományát is. Készültek már hobby projektek, rendezvény felvételek, reklámok, útifilmek, pénzkuncsorgó promó filmek. A nagy kedvenc a rendezett, forgatókönyves filmezés.

HyImRED bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-17
Sziasztok! Patrik vagyok. Jelenleg 20 éves. Érdekel a filmkészítés, rendezés, vágás. Nagyon amatőr vagyok a témában ezért tanulni szeretnék.

Kisoliver55 bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-07
Már az iskolámmal is résztvettünk filmfesztiválon,valamint tervben van barátokkal egy kisfilm készítése.Nagyon érdekel a rendezés,a kamerázás,a vágás.Ezek közül mindet volt alkalmam kipróbálni.

Jocy bemutatkozása:
Regisztrált 2018-11-07
Sziasztok ! Kedves filmekkel foglalkozó urak/hölgyek Az én hivatalos nevem kótai János 21-éves vagyok koromhoz képest elég alacsony s ennek köszönhetően fiatalabbnak is ki nézek: https://www.facebook.com/ 2012 óta színházzal foglalkozom első körben színjátszó szakkörökre jártam évekkel később részt vettem egy vezetőképzős hétvégén ahol felnőttekkel és fiatalokkal egyaránt dolgoztunk darabokon tanultunk gyermek színjátszós csoportot vezetni azon belül darabvázlatot írni ,szöveget írni , énekléssel s hangszerekkel való foglalkozásokon vettem részt . Nagyon érdekelne a filmes világ szeretnék filmekben szerepelni mert úgy gondolom hogy színdarabban nem mindig lehet megmutatni az adott szerepet a filmekben több minden van pl. a körülményesség az érzéseinket is jobban ki tudjuk fejteni ezért is szeretnék filmekben szerepelni,filmes emberekkel együtt dolgozni ha van minderre esélyem kérem mindenképp jelezzenek . 2018.11.07 .Alsóvadász Üdvözlettel: Kótai János

Halivud Estevez, a filmestészta írja erről: Itt feledtek - Dsida Jenő versének feldolgozása
Filmek véleményezése arccal 2018-10-30
Jobb, mint műfajából gondolná az ember. Ötletes, korszerű megoldások teszik színessé. Ügyes a szinész srác. Technikailag nagyon fontos lett volna a tökéletes hang. Dobjatok össze máskor egy szakemberre, ha van lehetőségetek.

Sir Vik írja erről: Rémálom az Egyetem utcában
Filmek véleményezése arccal 2018-10-21
Szevasztok ertekelok! 18 ev utan elvezet olvasni a sok kritikat. Hat en jatszottam a Freddyt :D Csabi baratom neveben is koszonjuk szepen a sok jot amit irtatok. Elso filmhez kepest nagyon buszkek vagyunk ra. Igaz hogy a VHS minoseg az olyan amilyen, de ha valakit meg igy is megfogott a hangulata akkor az nekunk dupla orom :) Koszonjuk, hogy megneztetek es ertekeltetek.