hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Időugrók 4 - A végzet lángjai (2014)

Értékelj!Bejelentette: Kacsa20

Időugrók 4 - A végzet lángjai (2014)
Készítette:  Esses Tamás Impossible Studió

Tartalom: Feltűnik egy démon aki képes utazni a különböző dimenziók között (Tűzdémon/Időugrók/Bűnösök világa), így Xerton és a tűzdémon klónjai a nyomába erednek hogy megszerezzék a képességét. Vladimir tudja hogy a tűzdémon invázió elkerülhetetlen, ezért visszaadja Tamásnak és Zolinak az időugró gyűrűit hogy segítsenek neki megszerezni Egyestől a hatodik gyűrű prototípusát és 2033ból Tyler mestertől egy tárgyat amin az egész jövő sorsa múlhat.

Műfaj: akció sci-fi | Hossz: 118 | Pontátlag: 8.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13997. OSSYNI értékelése : 8 pont


Hú srácok nagy bajban vagyok. A fősodratú történetet értem sőt még azt is, hogy éppen mi zajlik, mert mindig elmondjátok, de összességében nem értem a filmet. Többször jeleztem már, túl gyors a film, rengeteg szál van benne, keresztbe kasba keveritek a filmeteket is, ugyanazokkal a szereplőkkel, számomra sokszor teljesen követhetetlen, melyik dimenzió, melyik idősík ! Az, aki azt mondja, hogy érti HAZUDIK ! Hangprobléma továbbra is fennáll, immáron nagyon sokadik filmeteken És ennyit a negatív dlgokról. Ami nekem abszolút pozitív számomra a nézők visszajelzései. Kialakítottatok magatoknak egy brandet, amire megvan a nézőtök, és szerintem ez a legfontosabb. Van egy szint amit tudtok hozni, és erre megvan a nézői körötök. A like/dislike arány azért mutatja, hogy van mit fejlődni, de maga a nézői visszajelzések szerintem korrektek. Fejlődjetek még, és csináljátok ahogy eddig !
   Hozzáfűzés
13931. saturn értékelése : 9 pont


Már rég megnéztem, de soha nem jutottam el oda, hogy írjak is. Srácok, végig néztem, kicsit se untam, ami jó jel. Próbáltam tartani a lépést is a cselekedetekkel, de néha picit elvesződtem (lehet bennem van a hiba), vagy csak túl fáradt voltam egy ilyen pörgős filmhez. Picit összecsapottabnak éreztem ezt a részt mint a többit tehcnikailag, vagy én lettem egyre igényesebb, vagy mindkettő. Két dolgot szeretnék megemlíteni, ami számomra zavaró (de nem annyira, hogy azt mondjam: no itt leállítom). Az első, hogy túl sok volt az utólagos képstabilizálás. Megértem, sajnos néha kell, de ha lehet akkor csak finoman, vagy ritkábban, mert nekem picit gyakorinak tűnt. A másik pedig a hangváltás párbeszédeknél. Ha 5 percenként változik a zaj erősége azt még tolerálom rendesen, de amikor 2 ember beszélget és az egyiknek 2-3db. -el hangosabb a zaj(sistergés) szintje ami 3 másodpercenként változik, az zavaró valamilyen szinten. Próbáljatok ha lehet zajt szűrni, amennyit a technika engedi. Hozzáteszem ezek saját vélemények, nem tények, lehet másoknak nincsenek ezzel gondjai

Szerencsére a szereplők hozták az elvártakat, pörgős volt a sztorija (talán picit tulzottan is), de összeségében tetszett. Várom a következő filmeteket, sok sikert.
   Hozzáfűzés


1 
13932. Kacsa20 hozzáfűzése


Köszönjük szépen hogy megnézted és értékelted. A pozitív dolgoknak külön örülünk amiket kiemeltél, a hanggal kapcsolatban, igen még mindig nem tökéletes a módszerünk, azon próbálunk még javítani. Köszönjük még egyszer hogy szántál időt a filmre és a kritikára.


1 
1