hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Nem piásnak való vidék

Értékelj!Bejelentette: OSSYNI

Nem piásnak való vidék
Készítette:  Szutor Oszkár Ossyni, Czibere Attila Batman11 Graftech

Tartalom: Western hangulatú tesztfilm. Sajnos hosszabb filmekre nincs kapacitásunk, ennyivel kell beérnünk. Jelenlegi technikai tudásunkat mértük fel vele, eddig nem létező színészi vénánkat is megcsillogtatva.

Műfaj: western film | Hossz: 4 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13795. Szergej értékelése : 7 pont


Technikailag szerintem rendben van, amikor találkozik az indiánnal, és beleiszik a viszkibe ott leáll a zene, szerintem megtöri a hangulatot, tetszenek az apró részletek, mint pl a légy zümmögése, tetszik a színezés, történet nem volt egy nagy durranás, de 4 perchez bővel elég ennyi, az elején talán a hanghoz, ha kép is párosult volna ütősebb lett volna, nem tudom, hogy pólóval, vagy póló nélkül lett volna jobb, de így is jó, bár annyira vadnyugati hangulata nem volt Az, hogy az indián arcát nem mutatjátok ad neki egy kis plusz sejtelmességet.
   Hozzáfűzés


1 
13798. Szergej hozzáfűzése


lehet elég lett volna a leállás helyett lehalkítani, vagy alá vágni valami enyhébbe szerintem illene oda valami zene, bántja a fülem, hogy csak úgy leáll, és csak a háttérzaj van


13796. OSSYNI hozzáfűzése


2 dolog miatt áll le a zene. 1, azért, mert ha végig megy a zene akkor egy síkúvá válik a film, egyfajta videó klip szerű. 2, le kellett ültetni a filmet, hogy a fegyver minél hatásosabb legyen eldördüléskor, minél epikusabb legyen Igen, az elején a hang. . . jogos ! Köszi az értékelést !


1 


13794. Estevez, a filmestészta értékelése : 5 pont


Technikailek, szakmailag talán oké, a ossy-féle karakter a legjobb. (Egy western csizma, vagy mezitláb mászkálás illett volna jobban). A bimbóvillantás szexi. Viszont eléggé elégedetlen vagyok amúgy, se történet, se társadalomkritika, se mondanivaló.
Gyakorlásnak kiváló, persze.

Eredetileg 4-et adtam volna, de a bimbó miatt jár még +1.
   Hozzáfűzés


1 
13797. OSSYNI hozzáfűzése


hééé 2 bimbót villantottam, így +2 járt volna !


1 


13789. saturn értékelése : 9 pont


Technikailag tényleg magasszíntű, ezért elismerésem. A sztori az nagyon rövidke, ezért vonok csak le 1 pontot. Az alkoolista bácsi picit lehetett volna talán piszkosabb (westenrn filmekbe mindenki olyan mocskos és büdös), de így is jó lett. Ööö, még örültem volna ha az elején a kis párbszédből látunk a végéből egy keveset a kocsmában. De összeségében gratulálok
   Hozzáfűzés


1 
13792. OSSYNI hozzáfűzése


Jogos a piszkosság, a póló amit gyártottam a jelenethez itthon maradt. Jó rongyosra szabtam és be lett volna kenve kakaóporral. A végére bizony-bizony én is gondoltam a kocsma jelenetet. . . Nagyon sokat vitatkoztam felrakás előtt, Attival (az indiánnal) hogy az elejéről tüntessük e el a hangjátékot, mert akkor a végére is kellene valami. . . Nagyon jó észrevételek, köszönöm az értékelést !


1 


13778. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film értékelése : 5 pont


Szerintem remek lett volna ha egy kis háttér cselekményt is visztek a filmbe. Látni, a kamera jó, a háttérmunka okés, tehát van technikai háttér. bár a színészi játék is állta a helyét főként Cserokin személyében. Ilyen technikval és technikai tudással remek filmet lehetne csinálni, csak fantázia és kreativitás kérdése! Végre valamit Ossyni mestertöl is láthatunk!
Köszönjük
Ez a film 5 pont, a technikai háttér és a technikai része 10 pont, de a másról lényegében nem szól! Hajrá
SuperS
   Hozzáfűzés


1 
13802. RCS hozzáfűzése


Már akinek hosszú hétvége. . .


13801. OSSYNI hozzáfűzése


itt a hosszú hétvége várom !


13793. RCS hozzáfűzése


Asszem ennek paródia szaga lesz nemsoká, csak térjen vissza a vadnyugati meleg idő kis hazánkba


13790. OSSYNI hozzáfűzése


Fel volt tüntetve, hogy teszt film, tehát sztori az hangyafasznyi vagy annyi sem lesz. Köszi az értékelést.
RCS: Igen jogos, a beégés, de akkora volt a napsütés, hogy az lcd-n nem látszott -a teszt rávilágított egy dologra is, hogy egy lcd view findert majd fabrikálni kell vagy venni ha kapható. A beteges pucérkodást azért szeretem mert az emberekben a habtestemmel undort váltok ki, ez a cél


13788. RCS hozzáfűzése


Van valami beteges meztelenkedés hajlama ennek az Ossyninek Egy derítést elbírt volna az arcod hogy lentebb lehessen exponálni mert betyárul beégett amikor felnéztél a napra, még tarthattad volna magadnak is a szűk kivágásnak hála.


1 
1