sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Mutasd magad!

Értékelj!Bejelentette: pppbela

Mutasd magad!
Készítette:  Poppé Béla

Tartalom: Tulajdonképpen, ez nem egy film, hanem egy önarckép - 25 kockával másodpercenként.

Műfaj: riportfilm | Hossz: 5 | Pontátlag: 6.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13575. Szergej értékelése : 7 pont


Egész jó riport volt ez, annyira nekem nem tűnt nagyképűnek, szerintem is az a jó, ha az operatőr egyben vágó is, meg ha egyben a hivatás hobbi is, az csak duplán jó, ismerek olyanokat akik filmeznek, fotóznak, és tök bele vannak fásulva, melóként tekintenek rá, és ez szerintem nem helyes, a kreativitás mellett a lelkesedést tartom nagyon fontosnak, ez az én véleményem.
   Hozzáfűzés


1 
13581. pppbela hozzáfűzése


Köszönöm! Remélem, azért lejött, hogy nem csak egy sima riport (ki kérdez, ki válaszol).


Ne is mondd! Nem irigylem az olyan embereket, akik bele vannak fásulva a filmezésbe, fotózásba. Van, amikor nekem is meló, de akkor is viszek bele valami pluszt, hogy szép és jó legyen!


1 


13514. Kárpátalja filmegyesület / SuperStar-film értékelése : 8 pont


Érdekes volt! Van pro és kontra, de mindemellett olyas valakinek tünsz aki ha csinálja akkor azt maximális fordulaton! Hiteles, filmes! A vágás, a beillesztések összességében tényleg nagyon jók! A telefonszámodat elmentettem!
Üdv MAGNUM
   Hozzáfűzés


1 
13516. pppbela hozzáfűzése


Szia MAGNUM, szerintem filmezni csak maximális fordulaton érdemes, különben hiteltelen, amatőr lesz a végeredmény. Örülök, hogy tetszik! Ha kell, szívesen megyek forgatni bármerre.

üdv: pppbela


1 


13494. RCS értékelése : 2 pont


Valószínűleg nálam pont az ellenkezőjét váltja ki mint amit megcéloztál eredetileg Valaki riportfilmet csinál SAJÁT MAGÁRÓL? Ráadásul olyan interjú formájában mintha valami befutott arc lenne? Háttttőőőő igen.
Borzasztóan szerénytelen és zavaróan öntömjénező az egész videó. Biztosan jó fej lehetsz a magánéletben de az ilyen videók csak egy gusztustalan beképzelt majom látszatát keltik. Bocs Tudod ami a baj az egésszel? Az hogy túl komolyan veszi önmagát! Mosolyogva néztem volna végig ha egy képkockányi önirónia lett volna benne! Nem értem mit keres ez itt a feltöltött filmek között.
   Hozzáfűzés


1 
13501. pppbela hozzáfűzése


Nem tetszik, megértettem elsőre is. Sajnálom! Szerencsére vannak akiknek tetszik.


13500. RCS hozzáfűzése


Jaj már megint ez a csinálj jobbat replikázás, ezt imádom a fórumokon Egyszerűen nem tetszik az ilyesfajta önbemutogatás. Valahogy olyan taszító. Ráadásul az interjú maga olyan erőltetett és nem érződik belőle semmi őszinteség. Gépies, lapos, merev. Ezt éreztem amikor megnéztem. De hangsúlyozom ismételten hogy biztosan jó fej lehetsz a való életben és a munkában, csak a videó tök mást sugall.


13497. pppbela hozzáfűzése


Oké, megkaptam az első negatív bírálatot. Szerencsére mások vagyunk, kaptam sok pozitív és egy negatív kritikát. Tőled! De tisztelem a véleményedet! Viszont nincs feltétlenül igazad. Nos, ez egy videoCV, ami arra szolgál, hogy megmutassam magam, kerülni akartam a szokványos formát és a szerénytelenséget. Ha befutott arc lennék, valószínüleg nem készítettem volna el ezt. Elítélem a szerénytelenséget, azokat, akik elszállnak, mégha nagy a tudásuk is, mint rendező, operatőr, színész. Lehet, hogy szakembernek jó, de emberileg felejtős! Remélem, én nem vagyok ilyen. Valaki riportfilmet csinál SAJÁT MAGÁRÓL?… Először is egy poénra alapul az egész, de talán az a baj, hogy nem poénkodom el? Úgy vélem, a kérdések nem magasröptűek, a válaszokkal sem szállok el, nem fényezem magam, csak amennyire megengedett. Ha szabad ezt a szót használnom. Ugyanígy válaszoltam volna, ha riporter kérdez meg és nem azért csináltam meg, mert nem kérdezett meg riporter.

Itt van egy másik riport, ezt nem én készítettem: http://youtu. be/RyxTVBc2_10

Öntömjénező lennék? Túl komolyan venném magam? Szerintem, nem és talán nem szégyen, ha elmondom mihez értek, mit szeretek és nem egy önbizalomhiányos valakit látnak a képen. Önirónia… szerintem az, hogy én ülök magammal szemben, épp elég. Nem kell bele több. Azért csináltam, hogy bemutatkozzak, hogy lehetőség szerint filmes munkákat szerezzek magamnak és talán nem vette volna ki jól magát, ha poénkodni kezdek magamon. Hogy mit keres ez itt a feltöltött filmek között? Csak annyit, hogy filmes lennék én is, és bár, nem egy konkrét filmről van szó, de a filmjeimről egy rövid összefoglalóban.

Érdekelne a tiéd, vagy ami Rólad szól.


13495. Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


!
Lehet, hogy nem kommunikáltam eléggé világosan, (sőt biztos), hogy tavaly valamikor meghatároztam kb 4 kategóriát, amely közül az egyik a filmek, másik pl videoklipek, meg van ilyen showreeles, önbemutatkozós kategória is. Ez esetleg egy tévészerű showreel, riportműsor, mintha csak a fix. tv-t látnám.

(Ha nem a diplomamunkámmal szenvednék, akkor ezt a halivudot irnám, iratnám újra, és akkor látszódnának jobban a kategóriák elkülönítve. Ehelyett filmfesztivál szervező programot írok. Hülye vagyok én, de majd meghalok, és akkor mindenkinek jó lesz végre. )


1 


13491. OSSYNI értékelése : 5 pont


Engem zavart egy kicsit ez a mikrofon odamutogatósdi, meg mint ha utószinkron lett volna. Minden esetre érdekes figyelemfelkeltő próbálkozás, célját eléri végül is.
   Hozzáfűzés


1 
13496. pppbela hozzáfűzése


Köszönöm!! A mikrofon odamutogatósdi a riport jellegét volt hivatott erősíteni. Élőhang volt végig, nem használtam utószinkront. Remélem, eléri a célját!


1 


13489. Estevez, a filmestészta értékelése : 10 pont


Tetszik, ez alapján kedvem lenne veled dolgozni.
(ennek szerintem ez a célja)
   Hozzáfűzés


1 
13492. pppbela hozzáfűzése


Köszönöm! Igen, a bal-jobb hang ezért kellett. Már más is szólt érte. Meg valahogy filmes vágást akartam itt is, ezért panorámáztam két oldalra. Úgy tűnik, értek hozzá, ha Te mondod! Örülök, hogy tetszik!! Dolgozzunk együtt!


13490. Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Ami egy kicsit zavart, az a bal-jobb hang, de gondolom ez azért kellett, mert önmagaddal csináltál riportot.
Szépen, ügyesen szerkesztetted a képeket egymásba. Ebből is nekem az jött le, hogy értesz hozzá.


1 
1