hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Időutazók

Értékelj!Bejelentette: breadydeniel

Időutazók
Készítette:  Kenyeres Dániel és Bálint Németh Ádám, Bognár Levente

Tartalom: Kevin és Bob két ütődött srác egy időgép segítségével elkalandozik a múltba és jövőbe. Útjuk során T-rex-el, Jedimesterrel is összefutnak!

Műfaj: komédia, humor, fárasztó | Hossz: 5 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13263. bareee értékelése : 7 pont


Hát ez. . . ezt de nehéz értékelni. Mert végignézve borzalmas, de hatásra meg fenomenális. Viszont a története nem kerek, és az utószinkron -főleg az elején- elcsúszott. Hatás miatt 7es,

ui. Remélem a jövőben valóban lesznek Jedik
   Hozzáfűzés
13259. Estevez atya értékelése : 9 pont


Kuuuuuuuuuuurva jóóóó! Még ilyet!
Volt egy fárasztó stílusa, de nagyon bejött.

Egy nagy gondom, hogy nem lett kerek a történet. (-1pont)
Minden más a célnak megfelelt. Effekt, hang, meg úgy minden a célnak megfelel, ehhez a műfajhoz elég. Az irigyhónaljmirigynek se lenne jobb.

Szeresd a növényt! (legalizááálj!)
   Hozzáfűzés
13258. kypD értékelése : 5 pont


Én sem adnék éppen többet 5 pontnál, maga az elgondolás nem rossz, az effektek is még a jobb kategóriába vannak, de nekem a hangsúlyozás (nem a színészet) nagyon gyengécske volt, plusz amit még hozzá kell tegyek, hogy nekem erőltetett volt ez a történet, tehát valami más akart lenni szerintem mint volt.
Én mindig azt mondom, hogy az ember merjen megpróbálkozni nagy dolgokkal, valósítsa meg az álmát, de akkor már tegye elszántan, ne ilyen monoton hangulatban.
Persze ez szubjektív vélemény, nem akarom itt a csapatot megszólni, mert tudom mekkora munka egy filmet levezényelni, na, csak kicsit jobban is odatehetnétek magatokat
   Hozzáfűzés
13249. OSSYNI értékelése : 5 pont


Technikailag még el is menne, a poénok is jók, de mégsem nevettem rajta, valahogy dramaturgiailag nem úgy jön még elő ahogy kellene, ezt kell még gyakorolnotok. -szópoénokkal vigyázzatok, inkább csak fáraszt, negatívan hat, nem véletlenül csak a legszarabb filmekben sütik el.
   Hozzáfűzés


1 
13253. breadydeniel hozzáfűzése


Köszönjük a véleményed. Hát igen van még mit fejlődnünk az igaz. Igyekszünk majd javítani a dramaturgián. Egyébként a szópoénokat szándékosan alkalmazzuk, tehát tudjuk, hogy fárasztó hatásuk van, de mivel youtube csatornánk erre épül, így mondhatni célunk az agyzsibbasztás


1 
1