hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Rablótámadás (2013)

Értékelj!Bejelentette: Kacsa20

Rablótámadás (2013)
Készítette:  Esses Tamás Impossible Studió

Tartalom: 4 csapat 1 cél, ugyanaz a rablótámadás. Bence, édesanyjának szeretne gyógyszerre pénzt szerezni, Ateszék drogot, Scarék pedig kardot szeretnének venni Szőke herceg aranyából, de csak egy csapat nyerhet a végén.

Műfaj: akció vígjáték | Hossz: 72 | Pontátlag: 8.67 | Ennyi értékelésből: 3


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13217. saturn értékelése : 10 pont


Skacok, nekem nagyon tetszett. Nagy gratula! Jó volt a sztori felépitve, a szereplők is illettek a karakterükhöz. Az meg kimondottan jól esett, hogy most nem egy csi-fi-t láttam. Picit néhol úgy éreztem, mintha a háttér zene hangos lett volna párbeszédek alatt és ott nehezen lehetett érteni, vagy az én fülesem nem jó :-). Tisztelem a kitartó, szorgalmas és lelkes csapatot, ezért csakis 10-est adhatok.
   Hozzáfűzés
13211. OSSYNI értékelése : 7 pont


szórakoztató volt, vicces volt. Sajna az előző filmetekhez képest nem sikerült technikailag és egyéb érdemben előre lépni. Sőt itt effekt kavalkád sem volt, így bíztam benne, hogy most talán kicsit jobban tudtok előrelépni a film minőségében. Képminőség és hang már rendben van, de a plánok, beállítások még mindig elnagyoltak, kevés a vágókép, és az artikulált színészi beszéd. Történet egyébként rendben volt, és a filmjeitekben általánosságban el is lehet mondani, hogy jó sztorit tudtok összekovácsolni. Valami bődületes nagy valamit hiányoltam a végére, kicsit olyan lapos lett a vége, nem tudom miért. Túlzott happy end lett, és a Zsidóról sem derül ki, hogy mi lesz vele, pedig szívesen megnéztem volna, hogy beleengednek egy tárat, annyira unszimpatikus karakter volt. Egy-egy állandó színészedről már-már kezdem tényleg elhinni, hogy annyira idióta az életben is mint a filmetekben, ez azért szerintem nagy szó Az állandó Oroszt játszó Sándort én is hiányoltam, de tudom, hogy külföldön dolgozik-ha jól tudom. Közepesen vagyok összességében a filmmel megelégedve. -ja igen, ha tudtok egy angol feliratot tegyetek majd rá, ha már a Yugioh-val feliratkoztattátok a sok külföldi lájkolót
   Hozzáfűzés
13183. kypD értékelése : 9 pont


Hát srácok ez. . . jó volt


Bár őszintén megmondom, én hiányoltam nagyon Tokodi Sándort, ami normális esetben levinné most ezt az adott pontot, de az igazság az, hogy Harczi Ákos olyan jól eladta most magát, hogy az pótolta a helyét.

A fekete hajú hölgy mosolya és játéka nagyon tetszett, ő miatta is jár a pont é hogy a filmről is mondjak valamit:

Tudom sokan alulértékelnek titeket, mert sok helyen a megvalósítás nem tökéletes. Ezek az emberek nyilván azért gondolják így, mert ők a saját munkájukba úgy érzik több energiát fektettek, részletesebbre, tökéletesebbre csiszolták és mégis ti vagytok most reflektorfényben.
Azért adok kilenc pontot, mert a film hangulata jó volt, még ha a legjobb poénok egyikét el is sütöttétek az előzetesben és néhány dologban ismétled magad, pl ez a tudathasadás dolog, már előfordult a filmjeidben.
Kilenc pont jár azért, mert megfogadod/játok a tanácsokat. A kardozásnál a gyorsítások remek volt, a színezésre sem lehet panasz.
Törekedtek, nem adjátok fel, folytatjátok és ne is fejjezétek be.
Lehet néha bugyuta, vagy kissé amatőr, de ez az amatőr filmezés lényege. Hogy megvalósítjuk abból amiből tudjuk azt a filmet amit megálmodtunk. Sokan úgy gondolkoznak, hogy egy amatőrfilm szintjét ahhoz kell viszonyítani, amink van, nem lehet próbálkozni epikus jelenetekkel, mert tudják, hogy nincs hozzá megfelelő technika, ezért inkább monoton, inkább elgondolkodtatónak szánó rövidfilmeket csinálnak, amikkel nincs is baj, mert nagyon szeretem azokat is, de nem értem miért kell azért leszólni azokat, akik mernek nagyot álmodni és megpróbálni megvalósítani azt!
Ezért adok erre a filmre kilenc pontot, ha valaki elfogultnak tartaná a bírálatomat.

Hajrá Impossible Studio!
   Hozzáfűzés


1 
13205. Podi hozzáfűzése


Jó is hogy írtad, azt el is felejtettem, hogy a zene az 10/10 végig a filmben. Iszonyatosan eltaláltad minden jelenethez.


13204. Kacsa20 hozzáfűzése


Na először is köszönöm mindkettőtöknek a visszajelzést! KypD ismét kitett magáért és hosszú elemzést írt. Köszönjük szépen a 9 pontot és a hosszas elemzést! Abban viszont tévedsz hogy az introt csináltad, bár ezt megbeszéltük, a főcímet csináltad amikor beúszik a rablótámadás a szereplők elé, ezért külön köszönet még egyszer.
Podi! Köszönöm a te értékelésedet is, amik nem tetszettek neked, azokra reagálnék, ami tetszett azt meg köszönjük. Amikor a csajok sikítanak ott volt 1 csaj + a Tóni, szóval csak félig köthetsz bele . Kornélon azért csak max 1szer vagy 2 zer látszott hogy mosolyog pluszba de amúgy is drogos volt a filmbe nem? Azt se tudta melyik rendezvényen van. A wrap stabilizert nem sokat használtam 2 szer lett csúnya tőle a kép, de ott meg nem én vettem és annyira remegett a kép hogy az még szörnyűbb volt. A bakikba így se volt bent az összes elrontott jelenet, csak amit viccesnek tartottam, zene meg azért nincs alatta mert ami passzolna hozzá abba meg belekötne youtube. Köszönöm mindkettőtöknek még egyszer az értékelést!


13202. kypD hozzáfűzése


Podi, egy valamiben nem hagyhatom hozzáfűzés nélkül a kommented
*bocs ha esetleg önreklám* az intróbol készült kb 4 féle verzió is, köztük volt külön a filmhez is egy, de ott az egyik végül be nem került karakter is szerepelt, gondolom ezért döntött úgy Tamás, hogy azt vágja be. A baj az volt, hogy én éppen nyaraltam, így azt már nem tudtam a film előtt megváltoztatni (én csináltam az introt ), tehát ez inkább annak tudható be, mint hanyagságnak :-)

Na csak ennyit akartam, a többi dolog már nem az én saram


13193. Podi hozzáfűzése


Elfogultság miatt már nem pontozom. Viszont Tamás neked üzennék ezúton is. Egyrészt gratulálok, másrészt picit haragszom rád a kis apróságok miatt.
Ha már ott volt egy csajszi mért nem tudott hármat belevinnyogni -hang -, miért 2 férfi ujjong eltorzított hangon. Ez nem Gálvölgyi show, hanem egy tökjó kis akció vígjáték. A főcímképnél az van hogy vagy csinálsz intrót, de a traileres főcímet nem szokták így bevágni. Sokszor csak piciben beúszik a cím észre vehetetlenül, kivéve transformers stb. A Kornél gyakorlatilag az egész filmet végig röhögi és ez néha már zavaró. A hatalmas vér placcsanásokat most már te is elengedhetnéd, magasabb színvonalú a produkciód. Nem látványos és kizökkent, lehet időigényes de próbálj meg más alternatívát keresni. A Warp stabilizer új és jó dolog, de annyira zavaró lett néhol, hogy az eszméletlen. Ennél az is jobb ha rángat a kamera. Nem annyira tuti plugin ez steady helyett. A bakik, meg legyenek vicces jelenetek zenére vágása, tökfölösleges minden elrontott jelenetet belevágni, legyen rövidebb, pörgősebb zenével, hangulatosabb stb.
Pozitívum: Végre van egy irány ami jól áll neked, nektek. Bevállaltál merészebb kamera állásokat és milyen jóóóóóó. A karakterek is mintha jobban éreznék magukat ebben a környezetben, dicséret mindenkinek. Vannak kimondottan jó snittek, amire összecsaptam a tenyerem. Na ez a Tomi gyerek csak tud valamit. Pl viszik az amnéziást a kocsiban és csak éppen látni hogy néha lőne aztán visszarogyik, spontán jópofa nem erőltetett. Csomagtartós jelenetek. 10 pont. Figyelj oda jobban és inkább jöjjön ki még 2 múlva, mert ezek az apróságok tehetik még nagyobbá és jobbá a dolgot. Na mindent leírtam élveztem a filmet, gratulálok hozzá és az egész csapatnak. Hajrá! Hajrá!


1 
1