sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Horror Maniac Fan Story

Értékelj!Bejelentette: Rovar

Horror Maniac Fan Story
Készítette:  Rovar

Tartalom: Ez egy horror animációs képregény, szerkesztett képekkel, zenés aláfestéssel, hangeffektusokkal. A karakterek legtöbbje nem kitalált, hanem ismert horror figura. Az ötlet egyedi, a felhasznált anyagok egyéb forrásokból származnak. Hogy megfelelő-e egy ilyen rajongói fan video ide, arról szeretnék értesítést kapni és persze pozitív és negatív kritika is jöhet!:) Köszi

Műfaj: Horror, Akció, Fekete-humor | Hossz: 37 | Pontátlag: 7.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13220. OSSYNI értékelése : 7 pont


Végre sikerült megnéznem, mert sokkal jobb volt mint amire számítottam, amikor elsőnek szó volt róla. Nem bántam meg, hogy megnéztem, mert tényleg jópofa az egész. Talán kicsit soknak éreztem, hogy ahová csak megy a történet ki-kanyarodik ott mindig kellett egy új horror kitérő a sztoriban, itt konkrétan már csak a cameo dolgokra gondolok (kör, fűrész, stb). Az egész filmet fogalmam sincs hogyan sikerült összevágnod, hogy nagyjából összeálljon minden egyes kép, ehhez külön gratulálnék. Viszont amit hiányoltam, hogy kevésbé volt jól befényelve a kép, egyes szereplők szép kontrasztosak voltak, míg az amatőr szereplők kevésbé voltak szépen bevágva, ezt betudom egy olcsó gépnek amivel készülhetett, de sokszor úgy éreztem, hogy kevés ps munkával nem lett volna akkora a különbség, ami még idegesített, hogy sokszor háttal folyt a párbeszéd, ez engem rendkívül zavart ! Hiányzott nagyon benne az éjszaka és a dark hangulat, és emiatt a félelmetesség is hiányzik az egészből, ez óriási hibapont, hiszen horrorról van szó! Poénok egyébként jól átjöttek, de érintett olyan kilengéseket is az egész film, ami pl nem horror kategória pl a nagy főnök hangja a telefonban vagy a kár egy falon lógó Cápa poszter. Összességében a sztori nagyon bugyuta mégis jópofa a film vágása pedig jóra sikeredett, adott egy mozgó képregény hatást. Gratulálok, így tovább, kicsit kell fejlődni még és egy teljesen új és jó dolgot kapunk. -Esetleg egy utószinkronnal még megpróbálkoznék 1x helyedben, de így is meg van a filingje.
   Hozzáfűzés


1 
13232. Rovar hozzáfűzése


Köszi. Építő jellegű kritikát írtál. Hát hogy hogy raktam össze. . . ?
Amennyi képet csak találtam a horror figurákról, azokból kivágtam őket, aztán kivágtam magunkat a kerti fotózás után, aztán kerestem lepusztult, romos épületes háttérképeket, oda beillesztés, egy kis fény varia és a kép mentés másként Nem mindegyik sikerült a legtökéletesebbre az igaz.
Ez a photoshoppos része.
Aztán mikor kész lettek a képek, jöhetett a videószerkesztő prog, és egymás után beillesztettem a képeket, némelyiket zoommoltam kicsit jobbra, kicsit fel stb. , hogy egy kis mozgó hatást érjen el.
Mindezt a kiválasztott filmzenék dallamaira igazítva. A zene időzítése a legfontosabb, szerintem a leges legfontosabb. A zene adja az egésznek a hangulatát.
A végén Vader Nagyúr lélegzése a telefonban nem véletlen. . . Egyrészt a főnökről is kiderül, hogy neki is van egy főnöke. . . Másrészt sem véletlenül raktam bele, mert mielőtt befejeztem a Horror Maniac Fan Story-t, már a fejemben volt a következő történet, amolyan folytatás, vagy más irányba terelés, aminek a neve most Sci-fi Maniac Fan Story lesz. . .
Új kaland, újabb szereplők, új helyszínek a sci-fi legnagyobb figuráival. . .
Amolyan amatőr szintű trilógiát szeretnék összehozni, aminek az első része a Horror Maniac, a második lesz a Sci-fi Maniac, a harmadik pedig az AniManiac Fan Story. . .
Filmőrült vagyok, hobbi szinten esztergálok ilyeneket és hogy kinek fog bejönni és kinek nem az lényegében nem érdekel!!!!
Köszi mégegyszer a kritikát.
Egyébként a hangalámondásos verzión is gondolkodtunk. Szerintem összerakjuk úgy is. Meglátjuk milyen lesz. . .


13221. OSSYNI hozzáfűzése


Basszus álmodtam olyan hülyeséget este a film után. . .


1 
1