sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Eljövetel (Coming)

Értékelj!Bejelentette: Drahmathon

Eljövetel (Coming)
Készítette:  Ezüst Koppány, Bohó András SilverFilms

Tartalom: Egy fiatal pár, Norbi és Niki, megérdemelt pihenését tölti közös barátjuk nyaralójában. Azonban nyugalmukat rémisztő események zavarják meg. Rövidesen rájönnek, hogy az épület valami sötét titkot rejt, mely jobb lett volna, ha örökre elfeledve marad..! Hamarosan eljön a nap, mikor minden megváltozik!

Műfaj: Természetfeletti horror | Hossz: 20 | Pontátlag: 8.29 | Ennyi értékelésből: 7


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13030. Beast értékelése : 10 pont


Erős hangulat. Jó szereplők. Kicsit egyszerű történet. A zene néhol unalmas, de nem vészes. Meglepően profi vágás. Hatásos ijesztgetések. Összességében nagyon tetszett. Kiemelkedő!
   Hozzáfűzés


1 
13043. Drahmathon hozzáfűzése


Köszönjük. Örülök, hogy tetszett. Remélem, a következőt is ennyire fogod majd értékelni!


1 


13024. Elekes Pictures értékelése : 6 pont


Olyan szempontból furcsa film, hogy talán meg tudnám felezni a tetsző és a nem tetsző tényezőket értékelésem során. Mindenesetre az amatőr horror / thriller / misztikus filmek minden báját, ugyanakkor hibáját felvonultatja.

Ígéretes kezdést kaptam, ami a zavaróbb dolgok ellenére azt sugallta, hogy érdemes végigkövetni a történetet. A legnagyobb pozitívum mindenképp a hang / helyszín / egyszerű alaptörténet kompozíciójából merít. Keresve sem lehetne jobb helyszínt találni, ha adott volt, szerencsések vagytok, ha találtátok, hatalmas plusz pont. Az effektek kilencven sok százalékban működtek nálam, talán a közelről-torzul-az-arc jelenet volt kicsit direkt és művi nekem.

A kamera ötéves kislányokat megszégyenítő módon zokog egy állványért 20 percen keresztül. Valahol működőképes a dinamika, amit a filmben használtok, valahol pedig fogja és egy süteményes villával szúrja homlokon a jelenetet, hogy még jobban fájjon.

A színészek igazából rendben voltak, de érezhető volt, hogy birkóznak, mentségükre szóljon, többnyire sikeresen.

A legnagyobb negatívum azonban a forgatókönyv számomra. Néhány dialógus valami fájdalom. Gondolok itt az eleje megérkezés történetére, a nyugodtan tudomásul vett puskára, ilyenekre. Nincs az a színész ilyen szinten, aki ezzel tudna mit kezdeni.

Meglátásom szerint fejlődést a párbeszédek és akár a történetvezetés terén érhetnétek még el. Hiába a jó és arcpirítóan egyszerű, mégis hatásos alapfelállás, ha a kicsomagolás nem a várt ajándékot rejti. Technikailag pedig a kissé tudatosabb kamerakezelést érezném jobbnak.

Összességében egy szórakoztató húsz percet kaptam és gratulálok a megvalósításához. A későbbiekhez kitartást és jó munkát.
   Hozzáfűzés


1 
13042. Drahmathon hozzáfűzése


MI van akkor, ha rendezői koncepció volt a kamerakezelés ilyetén megnyilvánulása? Mert nagyon sok mindent ki lehet fejezni a kamera használatával. Nem feltétlenül attól profi, vagy tudatos a kamerakezelés, hogy állványt használ az ember. Neked nem jött be ez a megoldás. Van ilyen. Nyilván nem vagy egyedül ezzel, de nyilván akadnak olyanok, akiknek tetszik.

A történet meg. Így utólag már hibának érzem, hogy az előző filmünkre, a Megtestesülésre épít nagyon, mert nyilván sokan nem látták azok közül, akik megnézték az Eljövetelt, így a hatás is kisebb. Tanulság volt ez.

Kicsit meglep, hogy a negatív dolgok mellett nem nagyon emeli ki senki azt a néhány jelentősebb jelenet közötti átmenetet, ami nem jellemző magyar filmekre, de nyilván ez természetes, illetve csak én értékelem túl.

Örülök, hogy végig nézted, és azért tetszett valamennyire. A következő alkotásunk remélhetőleg jobban be fog neked is jönni.


1 


12989. Estevez atya értékelése : 7 pont


Lehet, hogy velem van a baj. . . unalmas, kiszámítható, sablonos. Képesek voltatok 20 percig elhúzni. . .
A zene és Niki plusz pontot érnek. A hangulat úgy ahogy megvolt. Nekem lehet hogy kellet volna valami indok, vagy háttértörténet, hogy ki miért csinál. Tehát valami tartalom vagy történet.
   Hozzáfűzés


1 
13041. Drahmathon hozzáfűzése


Manapság mi az, ami nem sablonos, nem kiszámítható? Nincs olyan. Ha a történet nem ment át, az kár. Pedig sok utalást, sok apróságot, sok infót tettünk bele. Persze, lehet, hogy az a hiba, hogy nem minimum 4-5 szálon fut az esemény, emiatt túl egyszerű. Lehet, hogy hiba az is, hogy nagyon összekötöttük a Megtestesüléssel, így aki azt a filmet nem látta, vagy nem emlékszik rá, arra jóval kisebb hatást gyakorol.
A következő alkotásnál már jobban odafigyelünk ilyesmire is. Reményeink szerint az jobb lesz, tetszetősebb, örténetesebb.


1 


12957. Dean értékelése : 9 pont


Nagyon klassz volt. Szép munka! A zene néha tényleg unalmassá vált, valami komorabb, borzongtatóbb kellett volna néhány jelenetnél, de ennek ellenére, le a kalappal!!!
   Hozzáfűzés


1 
12969. Drahmathon hozzáfűzése


Köszönjük. Igyekszünk, hogy a következőben minden jobb legyen és a hangulat is erősebbé váljon.


1 


12955. OSSYNI értékelése : 7 pont


Ahogy néztem a filmet eszembe jutott a Megtestesülés, hogy ez annak a filmnek valami továbbgondolása? Mert nem folytatás, nem remake inkább olyan továbbgondolása. Hogy őszinte legyek a Megtestesülés ami sokkal gagyibb kivitelezésben, jobban tetszett. Valahogy nem tudtam félni, valahogy nem állt össze ahogy kellene. Túl sok volt a fény vagy a zene? Nem tudom, csak egyszerűen nem volt számomra olyan félelmetes mint a megtestesülés. A végén a fejbelövős történet odabiggyesztése számomra teljesen kavart okozott, mit keresett ott, miért volt ott a végén, ezt nem tudom. Láttam igencsak komoly csapatmunka áll a háttérben, voltak számomra is ismerős nevek, de ezt az összecsiszolódást még szerintem gyakorolni kell, első nekifutásra nem lett az igazi, ami nem baj, hiszen bőven benne van a pakliban. Erős közepesre ítélném a filmet, plusz pontot adnék a nagy csapatmunkáért.
   Hozzáfűzés


1 
12968. Drahmathon hozzáfűzése


Nagyon sok kompromisszumot kellett kötni azért, hogy megvalósuljon a film. Ha az eredeti elképzelés öltött volna alakot, talán neked is jobban tetszene, erősebbnek éreznéd. Aztán az a verzió meg másoknak nem jönne be annyira, mint ez. Ilyen a filmezés. Csiszolódni bőven van hova, és igyekszünk a következő alkotást sokkal átgondoltabban, sokkal szervezettebben elkészíteni. Ismét előbbre lépve, újabb dolgokat kipróbálva.
Az Eljövetelben lehet, hogy kevés volt az utalás, vagy nagyon félreérthető volt, de ha annyit írok, hogy előzmény, talán más megvilágításba kerül az egész. Persze, előfordulhat, hogy hiba volt sok kisebb utalást beletenni, hanem kevesebbet kellett volna, de annál erősebbet.


1 


12952. dwzoli értékelése : 10 pont


Azta! Hát nem jutok szóhoz, még a hátam is libabőrös lett. Ráadásul ez a fílm tipikus példa arra hogy sem drága díszlet se csuda kamera nem kell a jóhoz! (A fókuszból itélve ha nem tévedek DSLR)

Gratulálok hozzá!
   Hozzáfűzés


1 
12954. Drahmathon hozzáfűzése


Egen, DSLR-rel dolgoztunk, amivel már 2011-ben is, amikor a Megtestesülést forgattuk. Azóta persze jöttek már újabb, jobb kamerák, de ha megtehetnénk, hogy kedvünkre fejlesszük a technikát, nem nagyon lennének gondjaink. De nyilván másoknak sem.
Addig viszont marad az erős kreativitás.

Az értékelést köszönjük, szívmelengető érzés jó véleményeket olvasni, viszont igyekszünk továbbra is fejlődni, mert van még hova. Ideje komolyabb akciókat is megvalósítanunk.


1 


12950. kypD értékelése : 9 pont


Nagyon szép munka volt, az effektek, a vágás, színészek, rendezés tökéletes volt, a film alatt tapintható félelem volt vègig, nekem nagyon átjött, egyedül a zene volt már néha kicsit unalmas, de amugy profi munka volt :-)
   Hozzáfűzés


1 
12953. Drahmathon hozzáfűzése


Köszönjük. Örülünk, hogy tetszett a film. Persze nem árt, ha az ember előtte már látta a Megtestesülés című alkotásunkat, mert úgy erősebb a lezárás.


1 
1