hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Óceánárok

Értékelj!Bejelentette: Tschoby

Óceánárok
Készítette:  r.: Holtai Gábor, op.: Polgár Csaba v.: Kovács Vica

Tartalom: Jeka buli után elalszik az éjszakai buszon, s a garázsjárat a semmi közepén rakja ki. Dávid, akit aznap este ismert meg, telefonon próbál segíteni neki hazajutni, de egy ismeretlen férfival való találkozást követően minden bonyolultabbá válik...

Műfaj: Misztikus thriller | Hossz: 25 | Pontátlag: 7.86 | Ennyi értékelésből: 7


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13028. Beast értékelése : 6 pont


A hangulat jó volt. A szereplők is. De unalmas. Nem tudtam elmerülni benne. Esemény nem sok. Egyszerű megvalósítás. Némi művésziesség. Vártam, hogy történjen már valami, de nem akart. Úgy tűnik, más az ízlésem.
   Hozzáfűzés
13023. Elekes Pictures értékelése : 10 pont


Az egyik legjobb hangulatú film, amit az utóbbi időben itt láttam. Remek felütéssel kezd, már-már sebesedésig vakaró bizonytalansági faktorral operálva.

Szerintem a lehető legjobban megválasztott színvilág és nem csupán amatőr szinten működőképes színészi játék. A kamerakezelés remekül követi a film ritmusát és megemlíteném az eddig méltánytalanul hanyagolt zene erőteljes jelenlétét.

Nagyon nagy élmény volt, köszönöm szépen!
   Hozzáfűzés
13002. Bond értékelése : 9 pont


Nekem nagyoooon bejott a kepi vilag, eszmeletlen jo pan es tilt mozgasok voltak benne. A story kicsit flatliners es es az bejott, a szineszeknel a gyilkos srac eleg jol adta. Hogy csinaltatok amugy a szinezest? Mert az a masik nagyon profi dolog volt a filmben, az operatori munka mellett. csak igy tovabb, johet hosszabb sracok! :-)
   Hozzáfűzés


1 
13008. Tschoby hozzáfűzése


Köszi szépen!
Nos, mire gondolsz pan és tilt mozgások alatt? Hogy szépen svenkeltem benne? (mert az azt jelenti, hogy szépen nézett jobbra-balra (pan) és fel-le (tilt) a kamera)
A fényelést pedig After Effectsben Megic Bullet Looks és Colorista II-vel csináltuk (amugy ez is az operatőri munka része, jobb esetben van egy colorist, aki az operatőri instrukciók alapján csinálja meg.
De köszi szépen a dícséretet!


1 


12926. Lona értékelése : 7 pont


Nekem mániám, hogy figyeljem miképpen kameráznak. A színek és minden ehhez tartozó. Ezzel nem is volt probléma. De a film kissé összezavart, bár a végén szinte ledöbbentem. Nekem különösen tetszett a befejezés, hiszen úgy vélem egész ötletes volt. Megérte megnézni, szó se róla.
   Hozzáfűzés
12914. OSSYNI értékelése : 8 pont


Minden jó, minden szuper. Hangulatos, beszippantott ! Pont úgy aggódtam a lány miatt, minden mozdulatáért, hogy nehogy baja essen, mint a barátja a telefon végén. Aggódtam, nehogy belelépjen egy üvegszilánkba vagy rá ne támadjon valaki a sötétben. Hihetetlenül átérzi az ember köszönhetően a sok közelieknek. Kivitelezésben, fények, kamerázás, hangok, zene, vágás és színészetben nagyon jó, hibátlan. Még az elcsábító gagyiember is jó volt, mert átjött egyfajta amatőr közvetlenség. Csak a sztori azaz a fránya befejezés, az rontja el az egészet. A fehér ruhában futó embernél kezd összeomlani a film és a film vége rombolja porba mind azt a 15 percet, amit addig felépített a történet vezetése. Túlzóan művészien csavaros akart lenni, és tette művészien értelmetlenné a filmet, mindinkább közönségfilmes élvezhetővé. Véleményem szerint az egyszerűbb kivégzős/megmentős/megmenekülős random befejezés több lett volna, mert lett volna tanúsága is pl: ne menj el idegenekkel. De így mi a tanúság? -talán az, hogy hogyan kell bekerülni fesztiválra?
   Hozzáfűzés
12911. Kalo-B értékelése : 7 pont


Hát én ezt most nem tulzottan értem. kép: 5/5 Dramaturg: 5/2, színészi játék: 5/3. 6, 7 ~ 7
   Hozzáfűzés
12910. Marshall értékelése : 8 pont


Zsír, bár az ismeretlen férfi nem volt olyan jó
   Hozzáfűzés


1