hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Te ott fent, én itt lent

Értékelj!Bejelentette: Tschoby

Te ott fent, én itt lent
Készítette:  Kőrösi Máté, Polgár Csaba, Tihanyi Csilla, Hantos Judit, Hollós Levente Májusi Lecsó (ELTE Filmkészítési gyakorlat)

Tartalom: ELTE Filmkészítési gyakorlat 2. feladat, szintén a cím volt adott.

Műfaj: Vígjáték | Hossz: 6 | Pontátlag: 7.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12875. dwzoli értékelése : 8 pont


Na, ez nagyon ügyes! Jók a képek, nagyon tetszett, ahogy a kandalló üvegét felhasználtátok, és jó a poén is. Habár mindig fenntartásaim vannak, ha egy iskolai tananyag kerül fel egy amatőr filmes oldalra! Segítséggel a hátunk mögött könnyebb, mint annak, aki maga egyedül kényszerül össze szedni a tudását. De ez csak az én nézőpontom, és mindenkinek meglehet a maga véleménye a dologról!
   Hozzáfűzés


1 
12877. Tschoby hozzáfűzése


Köszi szépen!
Annyi amúgy, hogy ez az ELTE, nem a Filmmű, vagy hasonló. Itt elméleti, bölcsész oktatás van. Akik ide járnak, nem kapnak profi filmkészítési képzést. Kis csapatunk szintén a saját tudását szedte össze, (ok, nekem azért van némi filmes múltam már, mint operatőr), de nem gondolom, hogy az, hogy ez a film az ELTE-re készült házi feladat, bármivel is több támogatást vagy segítséget kapna, mint akárkinek a saját kisfilmje.


1 


12862. OSSYNI értékelése : 7 pont


Konkrétan a film párbeszédjébe 70%-át nem értettem, a hang nagyon el lett tolva sajnos. de még szerencse, hogy így is érthető a film, a macskafogó is jó bevágás a végére tetszett. A film szépen lett kamerázva és a színészettel sem volt bajom.
   Hozzáfűzés


1 
12876. Tschoby hozzáfűzése


Sajnos igen, a hang kicsit halkan lett felvéve, és a sok zajszűrés miatt torzult is, de amugy ha kis hangerőt adsz rá, szerintem teljesen érthető minden, legfeljebb 1-2 szó problémás. De igen, ez sajnos hibája a dolognak


1 
1