sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Átmeneti szállás

Értékelj!Bejelentette: Splath

Átmeneti szállás
Készítette:  Kövi Gergő, Babai István, Hatvani Szabolcs Dead Candy Films

Tartalom: A film történetének középpontjában egy, a saját fantáziavilágába menekülő kislány áll, akinek azonban előbb-utóbb szembe kell néznie rideg valósággal. Az Átmeneti szállás forgatókönyvét Kövi Gergő írta, a filmet Babai István fényképezte és vágta. Hangmérnöke és zeneszerzője Hatvani Szabolcs. Maszkmester: Halász-Tisza Veronika. A főbb szerepeket Princz Ágota (hangja: Fritz Kíra) és Halász Gergely játssza. Rendezte: Babai István és Kövi Gergő. További infó: http://www.facebook.com/AtmenetiSzallasAFilm

IX. Göcsej filmszemle díjazott, és kiemelkedő pontátlag


Műfaj: dráma | Hossz: 14 | Pontátlag: 8.71 | Ennyi értékelésből: 7


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


13060. Beast értékelése : 8 pont


Néhol unalmas. Csak egy kicsit. Amúgy profi munka! Magával ragadó. Hangulat néha inog. Nem számít! Akkor is élvezhető! Szépen összerakott.
   Hozzáfűzés
13025. Elekes Pictures értékelése : 8 pont


Irodalomórákon sokat zaklattak anno a balladai homály pontos definiálásával. Filmetek megtekintésééig ez a gondolat utoljára tizenx éve jött elő.

Az, hogy profi a megvalósítás, technikailag nagy színvonalat képvisel, azt aligha lehet elvitatni tőletek.

A színek, a beállítások mind-mind olyan elegyet alkottak, amik 15 percre lazán beszippantottak. A színészi játék szintén.

A fentebb megpendített balladai homályról pedig még most sem tudom igazán eldönteni, hogy negatív-e, avagy pozitív. Első benyomásom talán az volt, hogy jó döntésnek éreztem, hogy keveset bontotok ki.

Kérdés(eke)t fogalmaz meg a film, amelyre érdemes időt szánni és erre kevés munka képes igazán.

Gratulálok!
   Hozzáfűzés
12809. pet értékelése : 9 pont


Nekem is tetszett. Én kifejezetten szeretem az ilyen történetmesélést, amikor nem a miért a lényeg, hanem az események hatásai. Az akciók közül a lány kimentése valamiért nekem kicsit kilógott. Nem tudom mefogalmazni mi, de valami nekem onnan hiányzott. Pedig a kocsi dudája nagyon jó atmoszférát teremt az egész jelenetnek. A képek szépek, a kameramozgatás is nagyon jó. Kiemelném a kislány hangját, ami vitte az egészet előre, mert a narráció is teljesen profi lett. Szép munka!
   Hozzáfűzés
12773. Liderc értékelése : 9 pont


Szép munka volt, tetszett. Tetszett a kameramozgás a szereplők, a történet - amiből sajnos végül nem derül ki semmi - én szívem szerint néztem volna még. Ami miatt nem 10 hanem csak 9 pont elsősorban az, hogy a sztori nem teljes, azaz jó, hogy a néző érdeklődését fent tartja végig, azaz éhes a néző, de az a probléma, hogy éhes is marad. Amit én még észrevettem, hogy nem használatok semmilyen effektust a háborús résznél, azaz a film képi világát kelet volna még szerintem egy kicsit hangulathoz igazítani, hidegebb színeket használni stb.
Csak így tovább
   Hozzáfűzés
12761. dwzoli értékelése : 10 pont


Ez gyönyörű!
Szépek a képek a zene. Jó a történet. Nagyon teszet!
Néhol talán fiatalok voltak a témához a színészek gondolok itt katonák.
   Hozzáfűzés
12759. OSSYNI értékelése : 8 pont


Nagyon aranyos, nagyon megható kis történet. Teljesen profi munka, jó a színészet és jó a stáb is. Engem egyetlen egy nagyon zavart, hogy nem derül ki semmi a MIÉRT?-ekből. Ki a kislány, ki az apuci, kik üldözik, kik lövöldöznek, kik az ellenállók. . . Bár az a kevés akció látványos volt, igazából erre lehet mondani, hogy értelmetlen üres akció, mert nem is tudjuk ki kit lő. -minimális háttérinfóval kerek lett volna ez a történet. -tény és való, hogy a kislány szemszögéből nézve (ő nem tudhatja, hogy apuci mit dolgozik és miért van a konfliktus) ez működik, de néző szemmel több infó kellene. -más egyébbel nem volt problémám. -a vége stáblistáról lemaradt a zenekészítő, (mert érződött, hogy a filmhez készült a zene is) amit vadásztam volna, igaz a film elején megtaláltam. Másik dolog, hogy végre egy olyan érzéssel néztem végig a filmet, hogy -végre egy film ami tudott egy kicsi újat mutatni. Ritka az amikor mai időben próbálnak meg valami háborús helyzetet szimulálni. (és nem maffia témában) -egyre jobb és jobb filmeket készítettek, gratulálok ! -most, hogy visszaemlékszem volt valami zombis vírusos filmetek ott is pont a sztori töredezettsége volt a problémám. -kérlek picit gyúrjatok erre még, csak picit többet !
   Hozzáfűzés


1 
12760. Splath hozzáfűzése


Köszönjük szépen. Igyekszünk :-)


1 


12750. Podi értékelése : 9 pont


Kár hogy nem lehet 9 egész 9 pontot adni. Ami szerintem gyengíti a filmet. (Nem is hibája, azért írom így) az akciójelenetek nyersek maradtak. Nem is tudnám megmondani mi a baj. Talán több üvöltözés kellett volna, a katonák nem kommunikálnak egymással, nem utasítanak üvöltenek, a káoszt és kegyetlenséget ami történik nem adta vissza. Valamint a poszteren és főcímen megjelenő felirat nagyon kusza, és számomra elrontja picit ezt az amúgy zseniális plakátot. Talán az Erzsébet szálloda miatt ilyen.
A történet magával ragadó, a helyszín kegyetlen jó. Operatőri munka kifogástalan. A kislány nagyon szép és nagyon tehetséges. A kellékek mindenhol jók. A katonaruhák, sátrak, a rém. A hangokra nem lehet panasz. Hallani hogy minden egyes hang utólag rá lett keverve. Könyv lapozás, csobogó víz, atmoszféra. Profi munka. Minden tiszteletem.
   Hozzáfűzés


1 
13050. Zsani hozzáfűzése


Zseniális, le a kalappal előttetek Őszintén, az íróra nem volt hatással Gilliam Tideland-je? Hasonló a 2 mű, témában legalább is mindenképp. De mind ezek ellenére, vagy pont ezek miatt, nekem nagyon tetszett 10pontos


1 
1