hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Hazatérés

Értékelj!Bejelentette: zsoltgy88

Hazatérés
Készítette:  Sáros Tamás és Gyöngyösi Zsolt

Tartalom: Sáros Tamás és Gyöngyösi Zsolt közös filmje melyet Terrence Malick munkássága ihletett. Hazatérés. Mindenki elindul egyszer.

Műfaj: rövidfilm, dráma | Hossz: 8 | Pontátlag: 7.75 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12845. Kovács Olivér értékelése : 8 pont


Hát én nem vagyok nagy filmszakértő, a zenéhez sokkal inkább értek, de azért leírom a véleményem. A képi világ nekem is tetszett, a vizuális élménnyel semmi gond nem volt. A zene számomra egy kissé túlságosan egyhangúnak tűnt. A főszereplő játéka is hagyott némi kívánni valót maga után, egyszerűen nem éreztem át a karakter fájdalmát. Ha levesszük a zenét, és az idős hölgy folyamatos
arrálását az erdőbeli jelenetekről, akkor egy unatkozó túrázót kapunk. Összességében szerintem viszont nem lett rossz, ezért kap tőlem 8 pontot.
   Hozzáfűzés
12685. orko értékelése : 7 pont


Én már 2x átéltem hasonló élményt. Eszembe juttatta azokat az emlékeket. . A főszereplő nekem sem igazán jött be. Hang/képvilág kitűnő!
   Hozzáfűzés


1 
12686. zsoltgy88 hozzáfűzése


Köszi szépen az értékelést!


1 


12661. dwzoli értékelése : 9 pont


Ezt az élményt sajnos nekem már meg kellet élnem élőbe, nem kívánom senkinek sem. Talán ezért mondanám hogy ezt bemutatni nagyon nehéz, pedig könyűnek látszik. A képek gyönyörűek! Hang és zene tiszta szép. Amiért csináltátok azt a célt elérte szerintem.
   Hozzáfűzés


1 
12662. zsoltgy88 hozzáfűzése


Köszönjük, hogy megnézted!


1 


12634. OSSYNI értékelése : 7 pont


nem túlértékelhető kisfilm. Nagyon szép képek de szinte semmi több. A főszereplő karakterével sem voltam kibékülve, talán valami vékonyabb összeesettebb szomorúbb arcú ember megfelelőbb lett volna. -film közben eszembe jutott, hogy a nő valami boszorkány lehetett, mert telepatikus úton beszélt az emberekhez és az erdő mélyére csalta az embert. Mint az igazi mesében A csattanó az lett volna ha a srác a szikláról leveti magát a mélybe (jó ez csak most az én hülyeségem)
   Hozzáfűzés


1