hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Néma

Értékelj!Bejelentette: zsoltgy88

Néma
Készítette: 

Tartalom: A Néma egy független produkcióban készülő, no-budget kisjátékfilm Stephen King novellájából. A szerző Dollar Baby projektjének része. A film Dunaújvárosban forgott fiatal, amatőrfilmes készítők által de profi színészekkel.

Műfaj: rövidfilm, thriller | Hossz: 0:36 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


12637. Elekes Pictures értékelése : 9 pont


Nehéz véleményezni az előzetest annak tükrében, hogy már volt szerencsénk látni a filmet. Amit látunk: (legalább) két profi színész, jó képi világ és hangulat, amely az S. K. művek elengedhetetlen kelléke.

Ha szigorúan csak az előzetest nézzük, akkor is figyelemfelkeltő és érdeklődésre tart számot.
   Hozzáfűzés


1 
12638. zsoltgy88 hozzáfűzése


Figyelemfelkeltés a célja, akkor tehát eléri. Köszönjük!


1 


12632. OSSYNI értékelése : 4 pont


Kicsit összeszedetlennek tűnt a tralier, kicsit többet vártam. Lehetne a filmen még mit csiszolni így kinézetre is vágásra meg főleg! Ha már tényleg Ti lesztek az első adaptálók, akkor szedjétek össze magatokat nem lejáratni Magyarországot, mert az valamilyen szinten történelem !
És ez valamilyen szinten már professzionális vonal, ha már képesek vagytok egy nagy névtől adaptálni, emiatt professzionális pontszámmal értékelném.
-ne vagyok elájulva egyáltalán (SAJNOS ! )
   Hozzáfűzés


1 
12691. OSSYNI hozzáfűzése


remélem, hogy idővel online is meg lehet tekinteni, és akkor várjuk szeretettel az oldalra !


12648. zsoltgy88 hozzáfűzése


Nem trailer, csak teaser. Harang, nem kolomp. Hogy miért harang a filmből kiderül. Ha a te érdeklődésed nem kelti fel korántsem biztos, hogy másét sem.

Február 23. 16:00, Tabán Mozi! Akit érdekel ott megnézheti, neten nem lesz elérhető.


12646. OSSYNI hozzáfűzése


Hát igen, a csúcson kell abbahagyni
A díjnak gratulálok, de bőven elegendő lett volna egy 20-max 30%-os méret is ! (mert így szokták, de bár ez lenne a trailer legnagyobb baja. . . . )
Nyitóképnek kellett volna a templomról egy lassú képi úsztatású külső, majd belső vágókép, eközben már természetesen halljuk a sekrestyében folytatott párbeszédet alatta.
Aztán vágás a gyóntatóban a fejekre vagy a pap keresztjére. . . (kb így lett volna kerek egy kezdés). Ehelyett kapunk egy 1989-es Szomszédok típusú vágást, hogy aki beszél azt mutatjuk: legamatőrebb vágáshiba
-Ülj le 1-es !
A közbeiktatott fekete alapon fehér kiírás inkább csak megtöri a tralier hangulatot, mint inkább fokozná, egyébként is elkapkodott a vágása ! A film címe sincs kiemelve, csak olvasom: Néma -mondom jó de ki a néma? -de semmi. . .
Aztán ha becsukod a szemedet és az elhangzó mondatokat egymás utáni fűzöd, akkor egy szép kerek értelmetlen mondat jön ki az egészből ! És csodálkozol, hogy nem kelti fel az érdeklődést a tralier?
-azért mert láttunk valamit ami a trailer alapján történeti összefüggése semmilyen összhangban nincs és a kapkodó vágásnak köszönhetően hangulata sincs !
-a végén a kolompos lezárás is tökre érdekes. . . . . .
-egyetlen húzóereje a trailernek, hogy be van reklámozva Stephen King neve. Ez egyetlen írott mondatban is figyelemfelkeltő, ahhoz kép sem kellett volna ! -minden esetre nem bántásból írtam amit írtam, hanem tanácsként, a filmet ettől független mint Stephen King rajongó várom !


12633. zsoltgy88 hozzáfűzése


Majd igyekszünk felnőni a mércédhez. Igazából ez a célunk, ha ez teljesül abba iy hagyjuk!Köszi!


1 
1