sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Rémálom az Egyetem utcában


Értékelj!

kép helye


Rémálom az Egyetem utcában
Készítette:  Phobos és Deimos

Tartalom: Freddy felbukkan az egyetemen. Borzongás a VHS korszakból.

Műfaj: horror, fanfilm, VHS | Hossz: 30 | Pontátlag: 6.88 | Ennyi értékelésből: 8


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14438. Sir Vik értékelése : 8 pont


Szevasztok ertekelok! 18 ev utan elvezet olvasni a sok kritikat. Hat en jatszottam a Freddyt Csabi baratom neveben is koszonjuk szepen a sok jot amit irtatok. Elso filmhez kepest nagyon buszkek vagyunk ra. Igaz hogy a VHS minoseg az olyan amilyen, de ha valakit meg igy is megfogott a hangulata akkor az nekunk dupla orom Koszonjuk, hogy megneztetek es ertekeltetek.
   Hozzáfűzés


1 
14440. Halivud Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Juhú, örülök, hogy erre jártál!
És még mindig elérhető a film!


1 


7608. Stelios88 értékelése : 8 pont


Na ez nagyon komoly volt!Brutálisan hoztátok azt a régi szép horrorfilmes hangulatot!És a szereplők, főleg a hölgyek!!!Nagyon jól játszottak!Ügyesen, és természetesen!
A minőség olyan amilyen. De pont ez dobja fel úgy a filmet, hogy csak na.
Remek volt!Így tovább!
   Hozzáfűzés


1 
7613. RCS hozzáfűzése


Annyit hozzátennék még önnön véleményemhez hogy ez a film bizony kincs, legalább annyira mint a Bakta Rider


7611. RCS hozzáfűzése


Eeeeeeeeelragadó 90-es évek hangulata van az egésznek, nagyon szívmelengető. . . de tényleg Csak az 5. percnél járok a nézésben ezért nem is pontozok, de annyira hiteles a játék, mintha egy mai dokumentarista stílusú filmet néznék. . . le a kalappal a készítők előtt, ha még járnak erre


1 


7543. syntaxfilms értékelése : 3 pont


Na most erről van szó. Sok társaságot (közte minket is) bírálat ér a képminőség, hang miatt. Bátran állíthatom, gyatrább minőségben itt még nem láttam filmet, pedig nézegettem párat. Sötétben is hunyorognom kellett, hogy lássak valamit, a hangot meg maximumra tekertem, hogy halljam a filmet. Az alapsztori egészen jó, de speciel érdekes, hogy a köpedék minőség csak nekem szúr itt szemet. Bár minket is csesztettek a minőséggel, akkor most én is megengedhetem ezt magamnak. A történet az elég jó.
   Hozzáfűzés


1 
7622. RCS hozzáfűzése


Hajrá!


7620. syntaxfilms hozzáfűzése


Nézhetőbbet, reményeim szerint.


7619. Halivud Estevez hozzáfűzése


Jaja, a VHS korszak lehetett még.


7617. RCS hozzáfűzése


10 évvel ezelőtt te milyen filmet forgattál volna?


1 


4853. Creativ3Form értékelése : 8 pont


Mint Freddy Kruger rajongó mondom, hogy eszméletlenül tetszett!!!! Komolyan srácok, le a kalappal, remek munkát végeztetek. A kép, meg a hang gyengesége nagyon sokat dobott a hangulaton, plusz atmoszférát teremtett nálam. A kampókezes mondatokért külön dicséret-)
Egyetlen negatívumom van csak, de lehet, hogy ez csak az én finnyásságom, így ne bántsatok érte:-D de Freddy a jobb kezén hordja a pengéit. . . nem a balon. Ez kicsit zavart, de ettől még remek lett az összkép.
   Hozzáfűzés
1693. Buttlers értékelése : 7 pont


Látszik, hogy olyan filmes csapattal állunk szemben, aki azért dolgozik, hogy ne paraszvakító effektekkel szórja tele a filmet 3CCD HDV minőségben, hanem magára a filmre koncertrál. Engem ez fogott meg benne. Emiatt a VHS minőség miatt szerintem elérte a kívánt hatást. Nem is az izgalmasságában, hanem hangulatában! Jók voltak még a helyszínek is! A párbeszéldek erősen lámpazásara, döcögősre sikeredtek, legközelebb törekedjetek arra, hogy néha a kevesebb, több
üdv!
   Hozzáfűzés
1682. OSSYNI értékelése : 7 pont


Tökre tényleg Rémálmosos az Elem utcába!

Remek remake, főleg, hogy annak idején kb ilyen képminőségbe láttam.
   Hozzáfűzés
1671. Halivud Estevez értékelése : 7 pont


Tetszett.

A végét leszámítva, amiért haragszom.

A technika és a készítők adottságai olyan amilyen, de sikerült úgy megcsinálni, hogy féltem! Najó, izgultam, hogy mi lesz, meg volt benne a feszkó, a hatás.
   Hozzáfűzés
1665. Stigi értékelése : 7 pont


Őszintén tetszett, habár nem a technikai minőség miatt. Az ugye véháes, és iszonyúan sötét a kép, szerintem csak az tudja, hogy bizonyos jeleneteknél mi van a képen, aki ott volt a felvétel készítésekor. A lányok jól játszottak, valahogy olyan őszinte volt a szövegük. A vége is tetszett, de erről nem írok többet, mert még végén elveszem másoktól a meglepetés örömét. Az is jó választás volt, hogy a Rémálom az Elm utcában rímélykjét kezdtétek megcsinálni, ezt szerintem jól fel lehet dolgozni. Ami gond volt, az az, hogy kevés volt a sztori. Kissé túlzottan csak az ment, hogy meghal ez, meghal az, és menekülnek álmukban.

Ennek ellenére, mint írtam, nem volt rossz, csak hát a kép, meg a hang.
   Hozzáfűzés


1