hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Rémálom az Egyetem utcában


Értékelj!

kép helye


Rémálom az Egyetem utcában
Készítette:  Phobos és Deimos

Tartalom: Freddy felbukkan az egyetemen. Borzongás a VHS korszakból.

Műfaj: horror, fanfilm, VHS | Hossz: 30 | Pontátlag: 6.88 | Ennyi értékelésből: 8


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14438. Sir Vik értékelése : 8 pont


Szevasztok ertekelok! 18 ev utan elvezet olvasni a sok kritikat. Hat en jatszottam a Freddyt Csabi baratom neveben is koszonjuk szepen a sok jot amit irtatok. Elso filmhez kepest nagyon buszkek vagyunk ra. Igaz hogy a VHS minoseg az olyan amilyen, de ha valakit meg igy is megfogott a hangulata akkor az nekunk dupla orom Koszonjuk, hogy megneztetek es ertekeltetek.
   Hozzáfűzés


1 
14440. Halivud Estevez, a filmestészta hozzáfűzése


Juhú, örülök, hogy erre jártál!
És még mindig elérhető a film!


1 


7608. Stelios88 értékelése : 8 pont


Na ez nagyon komoly volt!Brutálisan hoztátok azt a régi szép horrorfilmes hangulatot!És a szereplők, főleg a hölgyek!!!Nagyon jól játszottak!Ügyesen, és természetesen!
A minőség olyan amilyen. De pont ez dobja fel úgy a filmet, hogy csak na.
Remek volt!Így tovább!
   Hozzáfűzés


1 
7613. RCS hozzáfűzése


Annyit hozzátennék még önnön véleményemhez hogy ez a film bizony kincs, legalább annyira mint a Bakta Rider


7611. RCS hozzáfűzése


Eeeeeeeeelragadó 90-es évek hangulata van az egésznek, nagyon szívmelengető. . . de tényleg Csak az 5. percnél járok a nézésben ezért nem is pontozok, de annyira hiteles a játék, mintha egy mai dokumentarista stílusú filmet néznék. . . le a kalappal a készítők előtt, ha még járnak erre


1 


7543. syntaxfilms értékelése : 3 pont


Na most erről van szó. Sok társaságot (közte minket is) bírálat ér a képminőség, hang miatt. Bátran állíthatom, gyatrább minőségben itt még nem láttam filmet, pedig nézegettem párat. Sötétben is hunyorognom kellett, hogy lássak valamit, a hangot meg maximumra tekertem, hogy halljam a filmet. Az alapsztori egészen jó, de speciel érdekes, hogy a köpedék minőség csak nekem szúr itt szemet. Bár minket is csesztettek a minőséggel, akkor most én is megengedhetem ezt magamnak. A történet az elég jó.
   Hozzáfűzés


1 
7622. RCS hozzáfűzése


Hajrá!


7620. syntaxfilms hozzáfűzése


Nézhetőbbet, reményeim szerint.


7619. Halivud Estevez hozzáfűzése


Jaja, a VHS korszak lehetett még.


7617. RCS hozzáfűzése


10 évvel ezelőtt te milyen filmet forgattál volna?


1 


4853. Creativ3Form értékelése : 8 pont


Mint Freddy Kruger rajongó mondom, hogy eszméletlenül tetszett!!!! Komolyan srácok, le a kalappal, remek munkát végeztetek. A kép, meg a hang gyengesége nagyon sokat dobott a hangulaton, plusz atmoszférát teremtett nálam. A kampókezes mondatokért külön dicséret-)
Egyetlen negatívumom van csak, de lehet, hogy ez csak az én finnyásságom, így ne bántsatok érte:-D de Freddy a jobb kezén hordja a pengéit. . . nem a balon. Ez kicsit zavart, de ettől még remek lett az összkép.
   Hozzáfűzés
1693. Buttlers értékelése : 7 pont


Látszik, hogy olyan filmes csapattal állunk szemben, aki azért dolgozik, hogy ne paraszvakító effektekkel szórja tele a filmet 3CCD HDV minőségben, hanem magára a filmre koncertrál. Engem ez fogott meg benne. Emiatt a VHS minőség miatt szerintem elérte a kívánt hatást. Nem is az izgalmasságában, hanem hangulatában! Jók voltak még a helyszínek is! A párbeszéldek erősen lámpazásara, döcögősre sikeredtek, legközelebb törekedjetek arra, hogy néha a kevesebb, több
üdv!
   Hozzáfűzés
1682. OSSYNI értékelése : 7 pont


Tökre tényleg Rémálmosos az Elem utcába!

Remek remake, főleg, hogy annak idején kb ilyen képminőségbe láttam.
   Hozzáfűzés
1671. Halivud Estevez értékelése : 7 pont


Tetszett.

A végét leszámítva, amiért haragszom.

A technika és a készítők adottságai olyan amilyen, de sikerült úgy megcsinálni, hogy féltem! Najó, izgultam, hogy mi lesz, meg volt benne a feszkó, a hatás.
   Hozzáfűzés
1665. Stigi értékelése : 7 pont


Őszintén tetszett, habár nem a technikai minőség miatt. Az ugye véháes, és iszonyúan sötét a kép, szerintem csak az tudja, hogy bizonyos jeleneteknél mi van a képen, aki ott volt a felvétel készítésekor. A lányok jól játszottak, valahogy olyan őszinte volt a szövegük. A vége is tetszett, de erről nem írok többet, mert még végén elveszem másoktól a meglepetés örömét. Az is jó választás volt, hogy a Rémálom az Elm utcában rímélykjét kezdtétek megcsinálni, ezt szerintem jól fel lehet dolgozni. Ami gond volt, az az, hogy kevés volt a sztori. Kissé túlzottan csak az ment, hogy meghal ez, meghal az, és menekülnek álmukban.

Ennek ellenére, mint írtam, nem volt rossz, csak hát a kép, meg a hang.
   Hozzáfűzés


1