sac lancel coach outlet sunglass outlet Cheap Sunglasses Oakley Sunglasses Oakley Sunglasses Tory Burch Outlet true religion jeans adidas jeremy scott Oakley Sunglasses Sale oakley sunglasses cheap cheap oakley sunglasses discount oakley sunglasses


hirdetés

hirdetés

Kapcsolat az ördöggel


Legutóbb nézted


Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Bitin a bengáli tigris


Értékelj!


Galéria


Bitin a bengáli tigris
Készítette:  PuartMédia

Tartalom: Bitin kalandjai Magyarországon. 1. rész Bitin ezt írja magáról Bithin vagyok (csak Magyarosan Bitin). Magyarország élő Indiai skac. Ez a videó szól rólam. Hamarost folytatjuk.

Műfaj: Vírus-videó | Hossz: 2 | Pontátlag: 3.46 | Ennyi értékelésből: 13


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Értékelésed

Értékeléskor mindig indokolj is, legalább röviden néhány szóban értékelj. Használhatod az értékelés generátort is. (Lásd lentebb.)
Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!


Korábbi értékelések

1 


14445. beka értékelése : 1 pont


Hang nélkül néztem, úgy tetszett.
   Hozzáfűzés
13848. Kong Kinga értékelése : 5 pont


Szerintem a lányok miatt van még fenn, és a rekordszámú 1 pontos értékelés miatt.
   Hozzáfűzés
13834. pppbela értékelése : 1 pont


Jujj!!!
   Hozzáfűzés
13730. enree értékelése : 1 pont


1. ez meg mi ez?
2. minek kellett ezt feltölteni?
3. miért van az oldalon?

Aztán persze lehet, hogy kiváló alkotás, csak én nem értem, ez esetben elnézést, de egyszerű földlakóként nem tudom dekódolni. . .
   Hozzáfűzés
7802. syntaxfilms értékelése : 1 pont


Ha már két perc megtekintése komoly fájdalmat jelent, ott lehet valami hiba. Se technikailag, se képileg, se sehogy nem ragad meg. Vírus-videó. Ehhez tényleg semmiféle filmes meglátás, elképzelés nem kell. Lehet, hogy nem is ez volt a célja. Értékelhetetlen.
   Hozzáfűzés
7797. Stelios88 értékelése : 1 pont


Ez aztán minőség. És ez kap 8 pontot. Amit mások időt, energiát nem spórolva hoznak össze, kap 3-4 pontot. Ez pedig, ez a szenny, elmegy akár 9 pontig is. Nevetséges. Mit is láthatunk?Kamerával odamentek emberekhez, akikkel előrre megvolt beszélve, hogy lelkesen közöljék Szeretlek bitin, és ennyi. Majd a második részben megkapjuk bitint is személyesen. Szóval ha az embernek van mondjuk egy kínai ismerőse, nyugodtan menjen ki a tömegbe kamerával, és kérje meg a dicső publikumot, ordítsák a kamerába Szeretlek ching! Esküszöm, ez tényleg mindennek az alja.
   Hozzáfűzés
5827. Tom Levantine értékelése : 2 pont


Hát igen, az emberek szeretnek szerepelni. Én is el tudnám mondatni akárkivel a kamerák előtt, hogy szeretünk Tom, sőt, még egyéb dolgokat is.

Elég kémutató dolognak tűnik nekem. Akár Orbánról is csinálhatnánk hasonlót, aztán menne az rtl klubon.

Egy kép vagy valami kis szösszenet lehetett volna Bitinről, hogy mégis lássunk belőle valamit, mert én még nem hallottam róla.
   Hozzáfűzés
4809. Gothicure értékelése : 9 pont


Fantasztikus, hogy ebben az országban mennyire az orruknál fogva lehet vezetni az embereket. . Ezt azért mondom, mert olvastam a hozzászólásokat az indavideón. .
Szánalmas, hogy az emberek, ha épp unatkoznak és semmi gondjuk nincs, milyen könnyűszerrel kreálnak frontvonalat maguknak az élet bármely területén, ahol támadhatják a nagy semmit. . ))
Ez a videó kiugrasztja a sok onlinehőst a bokrok árnyákából, igen tanulságos. . meg kell hagyni. . Gratula!
   Hozzáfűzés
1258. puartmédia értékelése : 5 pont


Halihó!
Nem művészfilm, sem akció, semmi ilyesmi. Nem akartunk maradandód sem alkotni.

Igazából az első résznek egyetlen fő célja volt, hogy feltegye a néző magának a kérdést:
"Ki az a Bitin?"

Illetve a második cél az lenne, hogy továbbküldje a néző a filmet.
   Hozzáfűzés


1 
1271. Pákozdi Attila hozzáfűzése


Naja. . . a célt nálam elértétek, hiszen a Halivud napon és azóta is ha meglátom felteszem magamnak a kérdést, hogy ki az a Bitin?
Tényleg ki az a Bitin?


1 


1252. Stigi értékelése : 2 pont


A gondom az volt vele, hogy a Halivud-napon mind a három részt végig kellett szenvedni. Bocs, de én nem szeretem a művészfilmeket, vagy a művészfilmszerű kísérleteket, semmi értelme nem volt. Azért nem adok rá egyest, mert technikailag szép volt. Csak azt nem értem, hogy ha már az ember van módja rendesen felvenni valamit, akkor miért nem maradandót, értelmeset, szórakoztatót alkot? Bocs a kemény kritikáért, de én szeretek őszinte lenni. Tehát kettes.
   Hozzáfűzés
1251. Halivud Estevez értékelése : 8 pont


Aranyos sorozat, bejött
   Hozzáfűzés
1249. HatiDani értékelése : 4 pont


Erre most mit írjak! Bitin kalandjairól biztos nem szól ez a "beszélő káposztafejek" szerű videó! Mindenki nagyon szereti Bitint a kérdés az az hogy ezt az emberek őszintén mondták e vagy mert erre kérted őket! Az ország lakosságát és viselkedését jól ismerve utóbbit tartom valószínűnek! Talán érdekes lenne az igazságot is bemutatni! Így ez a film egy olyan világot mutat be ami nem létezik és bizos hogy nem is Magyarország! Lehet hogy Utópia. . . Meg lehet nézni!
   Hozzáfűzés
1228. kritika értékelése : 5 pont


A műfaj ismeretében ötletesnek tartom a filmecskét. Valószinű el is fogja érni a megfelelő hatást a fogyasztói társadalom oszlopos tagjai között, mert hogy azok vevők az efféle dolgokra. Azaz a kiváncsiság kielégítése. Sok sikert !!!
   Hozzáfűzés


1