hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A leszámolás

Értékelj!Bejelentette: Supermedia Pictures

A leszámolás
Készítette:  Szabó Márton Super Media Pictures

Tartalom: Ez egy rövid akció film, amely stop motion technikával készült. A történet röviden: Egy embernél kábítószer van amelyet megakar szerezni az egyik bűnbanda. Küldenek egy csomó embert, de az üldözött elbánik velük, majd elmegy a maffia telephelyére a végső leszámolásra.

Műfaj: Animáció (stop motion) | Hossz: 2:55 | Pontátlag: 5.60 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez6353. Adam Makk értékelése : 4 pont


tényleg mókás, viszont vannak benne hibák. A fényezés szörnyű. Időnként változnak a fényviszonyok. az ütések sem jók, az időzítéssel kéne még foglalkoznod, hogy hány frame kell egy ilyen, és ilyen hosszúságú animációhoz. Amikor a figurák mozognak, akkor néha a kamera is megmozdúl néha, csak egy kicsit, de épp eléggé. Jobban kell rögzíteni a kamerát. Meg ami kicsit bonyolúltabb, hogy a stop motion kamera akadozik mozgás közben. Ehez már sajnos vágni kell a szakmát. Hát, lényegében ezek a főbb hibák, ezeket figyelembe véve sokat ki tudnátok hozni a szakmából. Hajrá.
   Hozzáfűzés


1 
6355. Supermedia Pictures hozzáfűzése


Mindenesetre köszönöm a kritikákat hogy ezzel segítitek a további munkámat. A fényekre próbáltam odafigyelni de tény hogy ez helyenként nem sikerült, a képkockák váltakozásában még kezdő vagyok és az egész filmes dologban. A legközelebbi alkotásnál megpróbálok mindenre több időt fordítani, többek között a történetre is mert ez tényleg nagyon minimális, a film inkább csak az akció jelenetekre koncentrál.
1