hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Rendőr tesók

Értékelj!Bejelentette: Gulyás Antal

Rendőr tesók
Készítette:  Gulyás Antal WOWWW Média

Tartalom: A film két vidéken szolgálatot teljesítő, igazán törekvő rendőr életét mutatja be. Egy ügy miatt, áthelyezésre kerülnek egy a számukra ismeretlen nagyvárosba. Budapest nekik olyan, mint egy másik bolygó! Vidékről magukkal viszik stílusukat is. Nincs bennük félelem, bárkit elfognak, ha kell. Felettesüktől teljes támogatást kapnak. Néha sikerül rendesen felbosszantani Őt! Fedett akcióra hívják őket Pestre, a lehetetlent bízzák rájuk. Az ikreket kell elkapniuk. Az ikreket már az Interpol is üldözi évek óta, de nem is látták még ikreket! Marcus az egyedüli ember aki látta már Őket, azonban ezt ő az elején még nem tudja. Hogy sikerül elkapniuk vagy sem az kiderülhet a sorozatból! Sok akció, sok humor, nevetés! https://www.facebook.com/policebrothersfilm/

Műfaj: Akció-vigjáték | Hossz: 44 | Pontátlag: 4.00 | Ennyi értékelésből: 1


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez14355. SBaloo értékelése : 4 pont


A kezdeményezés mindenképp pozitívan értékelendő. Azonban számomra (mindenféle rosszindulat nélkül) több egyenlőre a negatív élmény, mint a pozitív.
Pozitívum: Az alapsztori tetszik. Az operatőri munka úgy szintén. A két főszereplő színészi teljesítménye egy-két apróbb részt leszámítva tetszett.
Negatívum: A poénok kivétel nélkül erőltetettek. A szóviccek, amelyekkel operál a film, már legalább 20 éve lerágott csontnak számítanak. Kató néni karaktere nálam kicsapta a biztosítékot, hiszen már a szeszélyes évszakokban is nagyon unalmas volt. , és teljesen feleslegesnek tartom ide. De a legjobban az edzőtermi jelenet zavart. Abszolút nem áll jól ennek a filmnek a Bud Spencer-Terence Hill filmekből kölcsönzött verekedési koreográfia. Rettenetesen művi és erőltetett. Ugyanebben a jelenetben a hölgyemény (fuxia?) borzasztóan színpadiasan játszik, az picit irritáló.
Összességében köszönöm, hogy megnézhettem, és egyáltalán nem bánom a rá áldozott időt. Lévén, hogy én úgy értelmeztem, sorozatnak készül, a többi részben ki lehet köszörülni a csorbát. Biztos vagyok benne, hogy ennél már csak jobb lehet.
Ui. : A jelenetek hangja néhol picit zavaró. Lehet, egy külső mikrofon sokat segítene ezen a problémán.
   Hozzáfűzés


1 
14357. Gulyás Antal hozzáfűzése


Kedves SBaloo!
Köszönjük szépen az észrevételeidet!
Mi is ezekből tanulunk. Ezek után biztosan figyelek majd ezekre is. )


14356. SBaloo hozzáfűzése


Még ami eszembe jutott, és sajnos szintén negatív. Az aláfestő zenének szánt 2 ütem hosszúságú loop a 10. -ik perctől már idegesítő.


1