hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Éjszakai járat (teljes film)

Értékelj!Bejelentette: pppbela

Éjszakai járat (teljes film)
Készítette:  Poppé Béla Zeppelin Film

Tartalom: Balu elindul az éjszakába, majd felhívja a cimboráját, hogy merre vannak. Mivel terheltek a telefonvonalak, nem tud kapcsolatba lépni a haverral. Úgy tűnik egyedül tölti az Szilvesztert. Közben a feleségét, aki otthon maradt, felhívja egyik barátnője és telefonon átbeszélgetik az éjszakát, a szilvesztert, a férfiakat, a kapcsolatokat és hasonló magasztos témákat – egy indiviZuális megközelítés az év utolsó ünnepéről. _ A film nem a megszokott, finom, lágy képekből építkezik. Vállaltan és szokatlanul durva, szemcsés a képi világ, de ez elmondható a dramaturgiáról is. Sok tekintetben közel áll a \\\'trashfilm\\\' stílusához. A film 2000-ben és 2002-ben forgott, a second unit felvételek 2013-ban készültek, az utómunka 2015-ben valósult meg.

Műfaj: dráma | Hossz: 27 | Pontátlag: 8.00 | Ennyi értékelésből: 2


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez14281. kypD értékelése : 8 pont


Megnéztem a filmet, látszik, hogy nem amatőr munka. Engem magával ragadott az egész hangulata, meg az érzés amit úgy végig érez a főszereplő. Tehát nagyon életszerűre sikerült, de gondolom ez nem is kérdés egy ilyen produkciónál. A felvételek nagyon jók, a tömegjelenetek a motívumok stb. Szóval örülök, hogy újra láthattam a halivudon egy komolyabb munkát.
   Hozzáfűzés


1 
14292. pppbela hozzáfűzése


Köszönöm az értékelésedet! Örülök, hogy tetszett. Kicsit féltem, hogy milyen lesz a fogadtatása, mert nem egy könnyű darab, sok kérdést felvet még bennem is.


1