hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Sült Kacsa

Értékelj!Bejelentette: Levier

Sült Kacsa
Készítette:  Karácsony Péter Lightwood pictures

Tartalom: Norbi új dolgokat szeretne kipróbálni...

Deathcrew fesztivál, Nyírbátor, 2014. Legjobb forgatókönyv díja, Savaria Filmfesztivál III. helyezés, 11. Veszprémi Pannonfíling Filmfesztivál (2015 október) különdíja,


Műfaj: Tragikomédia | Hossz: 16 perc | Pontátlag: 10.00 | Ennyi értékelésből: 6


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez13916. OSSYNI értékelése : 10 pont


Levier, Levier. . . Mindig tudsz meglepetést okozni. Szinte szárnyalsz a műfaji elemek között egyik filmről a másikra. . .
Kicsit sajnálom, hogy az amerikai hangulatról utóbbi filmjeidben inkább a magyarra szálltál rá. Mint ha a filmművészetin az agyadat átszabták volna. A filmjeid még így is kellően morbidok és érdekesek, fanyar szitkom és szinte én érzem magam kellemetlenül a film nézése során annyira kellemetlenek a szituk. Film level: genius !
Hogy őszinte legyek nemigen tudnék mondani rosszat a filmről, karakterek abszolút kitalálva a végletekig, vicces, fordulatos, kép hang vágás hangulat abszolút rendben van. Ami a legfontosabb, hogy 15 percben van egy csomó fordulat és érzelem közvetítve. Ez a nem mindegy. . .
   Hozzáfűzés