hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Behajtani Tilos


Értékelj!Bejelentette: Alexander

Behajtani Tilos
Készítette:  Tokodi Sándor,Esses Tamás Hard8Productions,Impossible Studio

Tartalom: A film egy hétköznapi ember törtènetèt mesèli el egy halálos kimenetelü balesetet követöen. Miután Attila letöltötte két év börtönbüntetését halált okozó ittas vezetésért,alkoholba folytja bánatát. Gyermekei anyja már règ túltette magat Attilán ès új életet kezdett, azonban az alkoholfüggő és megtört férfi kétségbeesetten próbálja visszaszerezni családját és régi életét. A Behajtani Tilos egy igazi életközéli dráma, ami bárkivel megtörténhet.

Tokodi Sándor - Behajtani Tilos című filmje a 2014-es BIG filmfesztiválon 3. helyezett lett!


Műfaj: Dráma | Hossz: 40 | Pontátlag: 9.60 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez13900. OSSYNI értékelése : 9 pont


Egyfajta kettősség él bennem a film során.
Ami nem tetszett az a kicsit klisés hangulat, nem volt túl meglepő vagyis csavaros a történet, kissé kiszámítható volt vagyis folyton csalódott voltam. Az egész film során szinte mindig valami fordulópontra vártam ami sosem történt meg. Pl a kocsmárossal összefog valami bankrablásra, vagy amikor bejön a kocsmába a kamionsofőr, na itt most lesz valami akció, de akkor sem történt semmi. Aztán amikor találkozik a nagy régi baráttal, na itt lesz valami fordulópont, de ott sem. Nagyon jó volt ellensúlyozva a kis pozitív dolgok, a család és a munka reménye, hogy van miért élnie. És összességében amikor megnéztem a filmet erre szoktam mondani, hogy az ilyen filmeket imádom, amikor nem történik semmi világmegváltó a filmben (mégis ezt várom a film nézése során) és mégis elégedetten állok fel a végén és örültem, hogy megnézhettem.
Nagyon-nagyon érződött, az előző filmetekhez képest, hogy bár ugyan az a csapat, de valami teljesen mást látok. Nagyon érződött, hogy nem az Esses Tomi írta a filmet, a párbeszédek nem voltak túlragozva/elmagyarázva, ami az előző filmetekben szinte kísértetként lebeg folyton. . .
A hang. . . Immáron talán a 10. nagyjátékfilmetek után egyre javul a minőség, de még néha így is a béka feneke alatt van. -1 pont, egyébként 10 pont a film ! Gratulálok ! Ja még valami a befejezés. Bár a film csak az egyik szemszögből mutatja be a történetet, követi a klasszikus drámai irányzatot. Tehát a végén a főszereplőnek el kell buknia, ez meg is történik, és neki is egyfajta megváltás volt. . . lehetne elemezgetni, szemezgetni, de na mindegy egyszerűen csak jó film volt na. . .
   Hozzáfűzés


1 
13902. Alexander hozzáfűzése


Nagyon koszonjuk OSSYNI a pozitiv visszajelzest! Latszik hogy ertesz a filmekhez, pontosan a megvalltast kereste titkon a fohos az egesz film soran. Probaltam a leheto leglaposabb filmet elkesziteni es nemakartam nagy fordulatokat ahogyan irtad is. Talan ezert is tunik neha a film lassunak, de vegulis ez a mufaj jellege a vontatott, klises kepkockak ami sokaknak nemjon be. Megegyszer koszonjuk a stab neveben a 9 est, hangon rajta leszek a kov filmben mindenkepp!


1