hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Behajtani Tilos


Értékelj!Bejelentette: Alexander

Behajtani Tilos
Készítette:  Tokodi Sándor,Esses Tamás Hard8Productions,Impossible Studio

Tartalom: A film egy hétköznapi ember törtènetèt mesèli el egy halálos kimenetelü balesetet követöen. Miután Attila letöltötte két év börtönbüntetését halált okozó ittas vezetésért,alkoholba folytja bánatát. Gyermekei anyja már règ túltette magat Attilán ès új életet kezdett, azonban az alkoholfüggő és megtört férfi kétségbeesetten próbálja visszaszerezni családját és régi életét. A Behajtani Tilos egy igazi életközéli dráma, ami bárkivel megtörténhet.

Tokodi Sándor - Behajtani Tilos című filmje a 2014-es BIG filmfesztiválon 3. helyezett lett!


Műfaj: Dráma | Hossz: 40 | Pontátlag: 9.60 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez13891. SuperStar-film értékelése : 10 pont


Már a youtubon leírtam a véleményem erröl a drámai jófogásrol.
Egyrészt rendezésileg valami nagyon profi mű, szinészi játék is szerintem helytálló. Váratlanul fordulattal, és maradandó emlékeket adó dráma. Úgy gondolom, hogy T Sándor nagyon ügyes, több mint amatőr, Podi és ő valami Zseni, Sándor drámai érzéke viszont nekem nagyon átjön! Remélem láthatunk még tőle drámai filmet!
   Hozzáfűzés


1 
13893. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk szepen a pozitiv kritikat, megha erosnek is tartom a zseni jelzot magamra nezve. Persze sorolhatnam hogy mi miatt nem olyan lett a kepi vilaga a filmnek amit elkepzeltem a forgatasok elott, de nem fogok kifogasokat keresni. Annak orulok hogy sokaknak atjott a film hangulata, es a sok hiba ellenere is nagyobb szazalekban a visszajelzesek pozitivak. Megegyszer nagyon koszonjuk a 10 est!


1