hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Behajtani Tilos


Értékelj!Bejelentette: Alexander

Behajtani Tilos
Készítette:  Tokodi Sándor,Esses Tamás Hard8Productions,Impossible Studio

Tartalom: A film egy hétköznapi ember törtènetèt mesèli el egy halálos kimenetelü balesetet követöen. Miután Attila letöltötte két év börtönbüntetését halált okozó ittas vezetésért,alkoholba folytja bánatát. Gyermekei anyja már règ túltette magat Attilán ès új életet kezdett, azonban az alkoholfüggő és megtört férfi kétségbeesetten próbálja visszaszerezni családját és régi életét. A Behajtani Tilos egy igazi életközéli dráma, ami bárkivel megtörténhet.

Tokodi Sándor - Behajtani Tilos című filmje a 2014-es BIG filmfesztiválon 3. helyezett lett!


Műfaj: Dráma | Hossz: 40 | Pontátlag: 9.60 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez13873. Estevez, a filmestészta értékelése : 9 pont


A film erőssége nagyrészt a képi világ, a képek nagyrész szépen meg vannak komponálva, igényesek. További erőssége még Zoli, aki továbbra is hihetelenül mocskosul jóképű és barátságos. Külön gratulálok a kicsit nagy lánynak is, ügyes volt nagyon!

SPOILER LEHET!

Ami viszont a történetet illeti, kevés meglepetéssel szolgál, majdnem, de. . . nehéz egy ilyen filmet jól befejezni. Megöli? Nem öli? Magam sem tudom, hogy így lett-e jó a történet, vagy másképp lett volna jó. Mindenesetre ez a találkozás NAGYON kellett a végére, nagyon jó, hogy ott volt.

Tetszett a majdnem végén az extra feszkó: eljut a munkába, vagy nem? Elcsúszik egy banánhéjon? Ott rugdostam volna sejhajon a fő karaktert, hogy mit csinálsz te idióta. . . végre egyenesben lennél, erre. . . vissza a gödörbe, vagyis a Gödörbe. . . ahonnan nehéz kimászni, nincs is talán kiút igazán.

Összességében, talán a színézek, talán egy-egy rendezési hiba miatt kicsit inkább megmaradt nagyon jó amatőrfilmnek, ugyanakkor kiemelkedő.

Köszönöm, hogy megnézhettem, hogy megosztottátok ezen az oldalon is.
   Hozzáfűzés


1 
13892. Alexander hozzáfűzése


Koszonjuk szepen a kritikat Estevez es hogy itt is bemutathatjuk az alkotast! Legkozelebb jobban fogok figyelni hogy a szineszek meg jobban ateljek a szerepeiket. Megegyszer koszonjuk a 9 est!


1