hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Ihlet

Értékelj!Bejelentette: S.J.Dorin

Ihlet
Készítette:  Jablonkai Sára, Renge Lídia Harmoniart

Tartalom: Tóth Árpád Meddő órán című verse adta az ötletet. A kisfilmben a szereplő alkotni próbál, de sehogy sem akar összeállni a végeredmény ... és akkor egyszer csak megjön az ihlet. Ezt az érzést szeretném bemutatni nektek, remélem sikerül. :)

Műfaj: rövidfilm | Hossz: 3:06 | Pontátlag: 6.50 | Ennyi értékelésből: 4


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez13522. OSSYNI értékelése : 4 pont


Kár, hogy nem egy saját szerzeményt kezdett el klimpírozni a lány, hiszen a film fele erről szól, így kár volt alákeverni Lisztet is ! Megint csak kár volt belekeverni mindenféle verset is, így túl sok lett a film közlendője, 2 percbe sűrítve teljesen elvesztette a valódi mondanivalóját, és össze is rogyott saját súlya alatt, maradt csupán egy depressziótól fűtött katyvasz mondanivalóval kevert videó. Főleg nem értettem a T. Á. vers mit keres benne. . . . ??? -technikailag gyenge közepes kivitelezésű van még mit fejlődni kamerázásban is. Ami pozitívum, hogy 1x nézhető, ami sok ilyen kaliberű művészkedő filmektől sokszor nem mondható el !
   Hozzáfűzés