hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

NaNo Relikvia official trailer

Értékelj!Bejelentette: Deleted

NaNo Relikvia official trailer (bemutató)
Készítette:  PODI PODIfilm

Tartalom: Kisebb zsoldos csapat küldetése, azonban semmi sem az aminek látszik. Garantált akció és feszültség a legújabb PODIfilm-ben, mely 2014 -ben érkezik!

Műfaj: Sci-fi akció | Hossz: 2 | Pontátlag: 8.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez13381. karpataljafilm értékelése : 8 pont


1 -
Nos egyet kell, nem kell hanem egyet értek Redixel!
Nagyon tisztelem benned Podi, hogy időt (nem keveset) és energiát valamint pénzt ölsz a filmjeidbe! Ez igazán figyelemreméltó! Nem sok olyan van itt aki ennyi pénzt és energiát áldoz a filmjeibe mint te. Persze tudjuk, sokan vannak akik itt ezt tanulják és sok Vizsga anyag is feltünik (Kalló film) stb, amik, aik szintén nagyon ügyesek! Szóval én lent voltam nálatok egy forgatási napon és azt az összeszedettséget, energiát amit láttam meggyőzött, hogy ez a srác igazán odateszi magát minden értelemben! Én gyerekcipőben járok a Podi által készült alkotásoktol, nem vagyunk egy szinten de számomra nagyon pozitiv volt a Podival való találkozás, mert vitte a filmet a hátán mint endező és ugye az utómunkákat is ő csinálja! Hozzáteszem, szerintem Podi a kamera előtt is egyfajta jó karakter, de annyira magára nem fordít szerepeiben nagy figyelmet úgy vettem észre!

2-
A másik Podi. . . nem olyan embernek tünsz aki abbahagyjon valamit csak azért mert kap néha pár kirtikusabb kommentet, véleményt. . .
Podi, jöhetnek a kirtikák a pozitivak és a negatívak. . . na és? Szerintem csak magadra koncentrálj elsősorban. Ne tántorítson el még 20 negatív kritika! Ha negatív egy kirtika akkor a film már nem középszerü és nem szürke! Tehát már helyt áll a dolog! A minap én is kaptam egy direktben lehúzó kirtikát a youtube-n, de én elsősorban magamnak, magunknak csináljuk azt amit csinálunk. Utána jön mindenki más! Szóval hajrá Podi

3 - Nano Relikvia előzetes
Nos egy előzetest nem nagyon fontos szerintem pontozni, mert a film a fontos. Viszont nagyon jó előzetes, nekem maga a történet nagyon memgfogott.
Az előzetes alapján nemlehet ugye szinészi játékot még megfigyelni, se nem krtizálni, mert várjuk meg a filmet viszont én nagyon kiváncsi leszek a Zakar Györgyre és a Mercédeszre, meglátjuk, György jó karakter lehet, a Mercédesz csinos, de az előzetesböl még sokmindent mint mondtam az alakításokbol nemlehet kivenni! Várjuk!
Magnum
   Hozzáfűzés