hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

Játék

Értékelj!Bejelentette: arpabende

Játék
Készítette: 

Tartalom: A macska-egér játék áll a középpontban - természetesen kicsit átdolgozva. Bővebb információt nem árulnék el előre.:)

Műfaj: Rövidfilm | Hossz: 6 | Pontátlag: 6.40 | Ennyi értékelésből: 5


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez12850. bakondi05 értékelése : 6 pont


A komoly thrilleres kezdésből gyakorlatilag komédiába megy át a végére, ami egyfajta csattanónak elmegy. Történet nem rossz, de semmi extra. Kicsit hosszúnak érzem ahhoz képest, amennyi a cselekmény. Technikailag is korrekt. Kamera beállításoknál és vágásnál nem volt olyan hiba, ami kizökkentett volna. Kivéve, amikor a képarány változik, ott feltételezem, hogy nem saját anyagot használtatok(városképek). Ez gáz Ha csináltok ilyet, akkor úgy csináljátok, h ne lehessen észrevenni. A világításnál is vannak korrekt részek, de néhol kiég vagy ugrál a gép fényereje, de ez csak apróság. Nem szoktam pontozni halivudon, de mindig megnézem az itteni filmeket és a nagy átlaghoz képest ez pozitív kategória.
   Hozzáfűzés


1 
12851. arpabende hozzáfűzése


Köszi! A városképek teljes mértékben sajátok, saját nyersanyagok lettek bevágva. A képarányos dologhoz csak annyit, hogy a 200 fpses felvételt csak így tudtuk rögzíteni. A képarányváltás lehet maximum gáz, a máshonnan való anyagszerzéssel való vádaskodás viszont alaptalan.


1