hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A túra

Értékelj!Bejelentette: York Mess

A túra
Készítette:  Gerhát lászló, Vancsa Ferenc, Hoscieszláwszky Henrik F. és V.

Tartalom: Sziasztok! Újfent itt vagyunk a már beharangozott, és látott előzetesünk után végre elkészültünk és elkékültünk a nagy utómunkákban. Ez az első gyermekünk. A tőlünk telhetőt a hatalmas felszerelésünkkel (Panasonic HDC-SX5, és egy saját készítésű kamera dolly-val) megtettük. Egyelőre ez csak egy kísérleti film, amihez forgatókönyvet nem írtunk inkább a napi forgatások kerekítették a történetet. Alapkoncepció csak egy 10 perces autósüldözés lett volna dialogusok nélkül. Úgy gondoltuk, hogy a nem túl bonyolult történet értelmezéséhez elég a képi világ, és a zene. A film készítése közben számos dolgot kellett megtanulni pl: kompozitálás stb. Ez lett belőle. No egy szónak is 100 a vége, várjuk a növényeket (fikuszokat), meg esetleg a pozitív véleményeket.

Izgalmas, korrektül megcsinált, komolyan vett megvalósítás autós üldözéssel.


Műfaj: akció | Hossz: 22 perc | Pontátlag: 8.86 | Ennyi értékelésből: 14


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez11849. ATASRAC értékelése : 10 pont


A legjobban az autós jelenetek tetszettek. Hiába nem volt forgatókönyv egész jól össze raktátok. Örülök hogy készült werkfilm is.
   Hozzáfűzés


1 
12670. RCS hozzáfűzése


Javítottam, most már jó a link!


12669. Franky hozzáfűzése


Elméletileg ez a link működikhttp://www. youtube. com/watch?v=VodmtY1BOJo) de Estevez Atya hamarosan meggyógyítja a történetet és rendesen halivudról letölthető.


12477. MikoMark hozzáfűzése


Tudnátok adni egy jó linket a filmhez?


12295. Franky hozzáfűzése


Köszönjük szépen a 10-est ATASRAC:-)és örülünk, hogy tetszett. Ha több benzinünk lett volna és mind a két kocsi 100as műszakilag akkor sokkal komolyabb lett volna no meg ne feledkezzünk meg a lóerőkről sem, hogy mind a két kocsi 100 ló alatti:-)


1