hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

The Evolution of Film

Értékelj!Bejelentette: Arrin

The Evolution of Film
Készítette:  Bocz Bálint, Tímár Gergely iMAGE Studio

Tartalom: - fesztivál szereplések miatt ideiglenesen nem elérhető - Egysnittes felvétel, melynek során végigjárhatjuk a film evolúcióját nagy klasszikusokon keresztül a kezdetektől napjainkig.

Műfaj: vizsgafilm | Hossz: 3 | Pontátlag: 9.56 | Ennyi értékelésből: 9


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez11632. OSSYNI értékelése : 9 pont


Nagyon tetszik, ötletes. Nagy leszervezési munka lehetett. . . Hiteles, és tényleg felismerhető kaakterek Sajnos nem minden filmet ismertem fel, inkább csak a nagyon ismertebbeket, ezért idővel majd jó lenne kiírni melyik film amit megvalósítottatok. Ez csak plusz extrának gondoltam. Igazság szerint a jelenetek között sétáló ember jelenlétét nem értem a filmben, működött volna nélküle is a dolog, de ez csak opcionális gondolat. Mivel igazi célját nem ismerem a filmnek, még valami nagy befejezést vártam volna, kicsi csattanó jelleggel, nem tudom mit, az a Ti fantáziátokra bíztam volna. Még ilyeneket és hosszabbakat ! GRATULA !
   Hozzáfűzés


1 
11645. RCS hozzáfűzése


Ha lépcső, akkor már inkább a Rocky


11640. Arrin hozzáfűzése


abból a lépcsős jelenetet akartuk


11639. OSSYNI hozzáfűzése


igen én Patyomkin-nt nem hagyhattam volna ki


11636. Arrin hozzáfűzése


Buster Keaton, Nosferatu, Egy város keresi gyilkost, Aranypolgár. . . fájt. Majd egyszer összeállunk egy ultimate verzióra.


11635. Estevez atya hozzáfűzése


Patyomkin


11634. OSSYNI hozzáfűzése


na majd ki nem szúrja a szemem a stáblistában
Sok film kimaradt nyílván kevés ez a 3 perc így is elröppen, de ha sok korszakalkotó film még benne lenne, egy másfél órás filmet szerintem simán kitöltene, ebben a stílusban. Nagyjából jók a választások egyet értek velük.
Hogy mi helyett mit tettem volna be, lényegtelen akkora a paletta. Jó ez így! Grat ! Bár egy titanic az nagyon kellett volna, anno az folyt évekig a csapból szelön dion slágerével, mindent vitt. És esetleg egy mechanikus narancsot. Na már el is kezdtem. . . !!!NEM !!!!! befogom inkább !


11633. Arrin hozzáfűzése


Eredetileg a film fejlődését akartuk bemutatni, képarány, szín ilyesmi. Sétáló karakter a rendezői koncepció miatt kellett, hogy kit szimbolizál azt mindenki eldöntheti, de a jelenléte a technikai okokat nézve azért kellett, hogy kitöltsük az átmeneteket. Nagyon leült volna, ha nincs semmi kapocs, több helyen elég sok idő kellett a következő állomásig. Úgy véltük, hogy elveszítjük a figyelmet, ha nincs meg. A három perces határt így is túlléptük picit. Azért nem ismerted fel őket mert nem láttad/nem ismered annyira, vagy nem volt felismerhető? (javaslom őket megnézésre ) A végén kint van időrendben, nem akartuk otrombán képre pakolni. A csattanót meg majd meghozza a jövő!


1