hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A túra

Értékelj!Bejelentette: York Mess

A túra
Készítette:  Gerhát lászló, Vancsa Ferenc, Hoscieszláwszky Henrik F. és V.

Tartalom: Sziasztok! Újfent itt vagyunk a már beharangozott, és látott előzetesünk után végre elkészültünk és elkékültünk a nagy utómunkákban. Ez az első gyermekünk. A tőlünk telhetőt a hatalmas felszerelésünkkel (Panasonic HDC-SX5, és egy saját készítésű kamera dolly-val) megtettük. Egyelőre ez csak egy kísérleti film, amihez forgatókönyvet nem írtunk inkább a napi forgatások kerekítették a történetet. Alapkoncepció csak egy 10 perces autósüldözés lett volna dialogusok nélkül. Úgy gondoltuk, hogy a nem túl bonyolult történet értelmezéséhez elég a képi világ, és a zene. A film készítése közben számos dolgot kellett megtanulni pl: kompozitálás stb. Ez lett belőle. No egy szónak is 100 a vége, várjuk a növényeket (fikuszokat), meg esetleg a pozitív véleményeket.

Izgalmas, korrektül megcsinált, komolyan vett megvalósítás autós üldözéssel.


Műfaj: akció | Hossz: 22 perc | Pontátlag: 8.86 | Ennyi értékelésből: 14


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez10483. vaghy értékelése : 9 pont


Király! 9 és nem 10 mert nem a story hanem a jól kidolgozott vfx-ek a lényege. A vonat előtt áthajtás tényleg megtörtént vagy ez is effect? - már sokszor megnéztem, de egyelőre nem tudom eldönteni -. Azok az effectek tetszenek ami egyben vannak az eredeti képpel. A hang viszont jó pár helyen leesik a képről. Az egy pisztolynak vagy hat féle hangja van De ennek ellenére látszik benne a meló, és ez a lényeg!
   Hozzáfűzés


1 
10494. York Mess hozzáfűzése


Ha én nem vagyok ott, simán megcsinálja az áthajást. Az örült spanyol


10492. Franky hozzáfűzése


Üdv Vaghy!Naaaa!!Te vagy azt hiszem a 2-ik vagy 3-ik ember aki a részletekben is el tud merülni. Ez külön dícséret Geri barátomnak:-)No én elég bátor vagyok és, hogy megnyugtassam kíváncsi kis lelked azért nem vállaltam volna be, hogy frankón átmegyek a vonat előtt bár az összes párhuzamos felvétel a vonattal az igazi. A befordulás is. Nos ott éreztem, hogy meglenne de többet ér a biztonság. Van még néhány észrevehetetlen trükk, kíváncsiak vagyunk, hogy valaki észre veszi e?:-)Még 1x köszi.


1