hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A túra

Értékelj!Bejelentette: York Mess

A túra
Készítette:  Gerhát lászló, Vancsa Ferenc, Hoscieszláwszky Henrik F. és V.

Tartalom: Sziasztok! Újfent itt vagyunk a már beharangozott, és látott előzetesünk után végre elkészültünk és elkékültünk a nagy utómunkákban. Ez az első gyermekünk. A tőlünk telhetőt a hatalmas felszerelésünkkel (Panasonic HDC-SX5, és egy saját készítésű kamera dolly-val) megtettük. Egyelőre ez csak egy kísérleti film, amihez forgatókönyvet nem írtunk inkább a napi forgatások kerekítették a történetet. Alapkoncepció csak egy 10 perces autósüldözés lett volna dialogusok nélkül. Úgy gondoltuk, hogy a nem túl bonyolult történet értelmezéséhez elég a képi világ, és a zene. A film készítése közben számos dolgot kellett megtanulni pl: kompozitálás stb. Ez lett belőle. No egy szónak is 100 a vége, várjuk a növényeket (fikuszokat), meg esetleg a pozitív véleményeket.

Izgalmas, korrektül megcsinált, komolyan vett megvalósítás autós üldözéssel.


Műfaj: akció | Hossz: 22 perc | Pontátlag: 8.86 | Ennyi értékelésből: 14


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez10460. Podi értékelése : 7 pont


Mikor néztem a filmet nem hittem el hogy ilyen minőségben készít valaki filmet, aztán a feltöltés pedig bocsánat a szóért igénytelenre sikerül. Lehet nem is jó szó rá, mert alapvetően vannak problémák. A film 2 percenként szétesik pixelekre. Semmi baj biztos nálam van a hiba gondoltam, gyorsan átmentem a másik számítógéphez. Ott is ugyanez. Néha nagy pixelpaca, hmmm. Most hirtelen visszatekerek egyet a 2. -részben
02:32 -nél. Akkor csinál ilyet a felvétel ha nagyon régi a kazetta, vagy valamilyen kódolási hiba? A kamerás árnyéka 4:28 -nál. Én nagyon szeretnélek benneteket ezzel a 7 ponttal megfenyíteni. Ami a filmben van, a 3d, a track, az AE, mind mind profi. A színészek is jók, a vágás is tetszik, dinamikus. Egyszerűen nem fér össze a kettő, ha ilyen szinten foglalkoztok egy filmmel, miért hagyjátok ezeket a pacákat meg hibákat benne. Még most is azt hiszem hogy én vagyok a hülye, és nagyon elnézést kell majd kérnem, de megint megnéztem és benne vannak a filmben. Széttárt kéz, és gondolkodás. Amúgy pedig nagyon rendben van a film.
   Hozzáfűzés


1 
10466. York Mess hozzáfűzése


Egyébként a youtubos csatornánkon oldalt is látszik.
Egy-két apróságot fogunk még feltölteni. Bakik, making, stb.


10465. York Mess hozzáfűzése


Illetve itt van még egy storyboard részlet is:
http://www. youtube. com/user/yorkmess01?feature=mhum


10464. York Mess hozzáfűzése


HD:
http://www. youtube. com/user/yorkmess01?feature=mhum#p/a/u/2/xm60Q_90IG4


10462. York Mess hozzáfűzése


E pillanatban folyik a HD feltőltés, amint kész belinkelem.


10461. Franky hozzáfűzése


Üdv Podi!Nem értjük mi sem mi van de eddig ezt a problémát nem jelezte senki:-( Ezek úgy látszik örök rejtélyes kérdések maradnak mert mondjuk nálunk nem látszik semmi ilyesmi ha nézzük. Köszönjük az észrevételt, mindenképpen utána nézünk. Egyébként HD minôségben letölthetô lesz az egész film egyben csak most épp tárhelyet keresünk neki. Ha megvan mindenképpen lecseréljük a jelenlegit arra az oldalra. Ui:Most itt a melóhelyen néztem meg és nekem meg 1:38-nál van egy csúnya félmonitort betakaró pixelhiba. Mindenkit megnyugtatok, nem mi vagyunk ezért a felelôsek. Kódolási hiba. Megsûrgetjük a HD feltöltést igérjük!:-)


1