hirdetés

hirdetés
Bejelentkezés..

Legutóbb nézted


Kapcsolat az ördöggel
Figyelem, új kérés-szabály!
Értékeléskor mindig indokolj is. Értékeléskor vedd figyelembe, hogy amatőrfilmről van szó, tehát ne a nagy filmekhez mérd. Azonban ne tűrj semmiféle igénytelenséget. Egyéb etikett, ajánlás: kattints

A túra

Értékelj!Bejelentette: York Mess

A túra
Készítette:  Gerhát lászló, Vancsa Ferenc, Hoscieszláwszky Henrik F. és V.

Tartalom: Sziasztok! Újfent itt vagyunk a már beharangozott, és látott előzetesünk után végre elkészültünk és elkékültünk a nagy utómunkákban. Ez az első gyermekünk. A tőlünk telhetőt a hatalmas felszerelésünkkel (Panasonic HDC-SX5, és egy saját készítésű kamera dolly-val) megtettük. Egyelőre ez csak egy kísérleti film, amihez forgatókönyvet nem írtunk inkább a napi forgatások kerekítették a történetet. Alapkoncepció csak egy 10 perces autósüldözés lett volna dialogusok nélkül. Úgy gondoltuk, hogy a nem túl bonyolult történet értelmezéséhez elég a képi világ, és a zene. A film készítése közben számos dolgot kellett megtanulni pl: kompozitálás stb. Ez lett belőle. No egy szónak is 100 a vége, várjuk a növényeket (fikuszokat), meg esetleg a pozitív véleményeket.

Izgalmas, korrektül megcsinált, komolyan vett megvalósítás autós üldözéssel.


Műfaj: akció | Hossz: 22 perc | Pontátlag: 8.86 | Ennyi értékelésből: 14


Letöltöm vagy megnézem, azután majd jövök és jól megírom.

Ha rossz a link: (nem található a film)
jelentsd itt a Szerkesztőségnek

<<Vissza a listához


Hozzáfűzés


Ha bejelentkezel, te is értékelheted a filmet!
Hozzáfűzés ehhez a véleményhez10452. Rivendin értékelése : 10 pont


Hoppá. Na ez valóban egy szinte tökéletes munka lett. Habár a történet nem egy nagy was ist das és hangokra is ráférne egy kis tökéletesítés mégis nézeti magát az egész, pedig nem gondoltam volna, hogy valaha végig fogok nézni egy 22 perces amatőr filmet. Annyi munka van benne, hogy nem is lenne szívem 10-nél rosszabbat adni rá. Nagyok voltatok srácok!

Én viszont kérdeznék egy párat ha lehet. Szóval nekem eléggé gyanús, de nem tudnám 100%-ra mondani, hogy az ikerpár valódi volt e vagy egy pasas játszotta mindkettőt végig és csak megoldottátok trükközéssel. Egyébként kicsit ő vagy ők emlékeztettek Hugh Jackman-re. A másik, hogy muszáj megkérdeznem, hogy tudtátok megoldani, hogy a kamera nem remeg? Valami modern masinéria, vagy homemade steadycam?
   Hozzáfűzés


1 
10453. Franky hozzáfűzése


Nagyon köszönjük szépen tisztelettel:-)Nos kíváncsiságodat kimerítő, belőlem igazából egy van:-)Geri barátom érdeme a kettőségem. A kamera mint a leírtakban láthatod nem egy csodamasina de a kezünk úgy tűnik elég biztos, bár nem tudom most melyik jelenetre gondolsz. Volt ahol sínt használtunk de a legtöbb felvétel kézből történt. Üdv és még 1x köszönjük:Geri&Franky


1